Ik heb een geweldige scootmobiel,maar de survice?
Al 5 jaar rijd ik de lion4
Een geweldige scootmobiel,de 1e na 2 jaar gedoe met de accu's, ok ,nieuwe gekregen van mango,omdat er extra garantie was,
Na 3 jaar mijn motoras kapot,dit komt weinig voor,achteraf door toedoen van ANWB.deze meneer heeft heel hard op de as geslagen,wiel zat muurvast.heeft mij 5500. Euro gekost ,nieuwe scootmobiel wel met inruil oude.nu na 2 jaar weer de accu's. Kon ik dus nieuwe kopen bij hun met korting a 525. Maar kon ik niet betalen.monteur heeft toen vorig jaar zonder overleg,de indicator in het stuurkolom anders afgesteld,van 14%,naar 20%,dus geeft ie eerder aan dat ie geladen moet worden,normaal laad ie 7a 8 uur,nu nog maar 5 uur,zo gsst de capaciteit nog verder achteruit van de accu's. In juli dit jaar ,onderhoud,zitten wachten,tijd verstreek,denk,ik bel maar is,ok,monteur ziek,dat weet je ,s morgens al op kantoor..dus ,dan bel je toch de klant.dat werd 4 aug.
Monteur is een uur bezig geweest,in de 5 jaar,de eerste die de wielen eraf haald,ten minste ,dit probeerde hij,een uur lang poulietrekker gebroken,wiel vast gerot.sta erbij dat ie zijn baas belde,hoor de monteur zeggen,nee ,dit is niet mevrouw haar schulg,dit is geen schade,dit is nalatigheid van andere monteurs,dus,Mango wou de kosten in mijn schoenen schuiven.overigens,hebben ze bij deze scootmobiel bij aanschaf willens en wetens accu's geplaatst uit een slechtere qualiteit accu's partij,er zitten geen cel power accu's in.dus dat is ook nog iets.en nu zou mijn scoot vanaf 6 aug opgehaald worden om alsnog de onderhoudsbeurt af te handelen,de afstelling terug te zetten naar 14%,de wielen los te maken etc.tot op heden hoor ik niets,maar rij wel rond met etvrisico op een lekkeband en geen hulp te kunnen krijgen,en met een scootmobiel die niet zijn jaarlijkse onderhoud heeft gehad,zo jammer,zo raak je wel meer en meer het vertrouwen kwijt en dat door een bedrijf,waarvan je zou zeggen dat ie mobiliteit hoog in het vaandel heeft.
Mevr. B.swart