Afspraken perfect nagekomen

Bij de overname van een leenscootmobiel uitstekend geholpen door monteur Lyckele en manager Michael.

Verrassende snelle responses

Zeer goed, Na eerst een antwoordservice lijn aan de lijn gekregen te hebben werd ik de volgende morgen al teruggebeld en kon ik een thuisafspraak maken, mijn eerste keus was een zwarte mobiel (2e hands) en dezelfde week vrijdag was de thuisafspraak al. Jos Peeters stelde zich keurig voor. Keurig op tijd en uitermate correct qua kennis en voor/nadelen besproken, ruim de tijd genomen voor een proefrit met als tip de mobiel echt even goed te testen op rijcomfort op asfalt en hobbelpaden. Op geen enkele manier werd er druk gelegd op 'snel beslissen', sterker nog Jos stelde zelf voor er nog even een nachtje of wat over te denken. Heb wel besloten de deal gelijk te doen. Met een bakkie koffie de papierwinkel in orde gemaakt. 's avonds kwam mijn zoon langs en zij, "waarom niet een paar honderd euro erbij en neem een nieuwe". Zaterdag Mango gebeld en kreeg ik de antwoordservice weer aan de lijn, een uurtje later werd ik teruggebeld en mijn wens te kennen te geven toch liever voor de nieuwe te gaan. Om een uur of 6 's avonds werd ik door Jos gebeld ne wat uitleg stelde hij voor hem de volgende dag al om te ruilen (op zondag nog wel). Wederom keurig op tijd, en Jos stond erop om toch even een rondje te rijden. Ook weer onder het genot van een bakkie in de tuin de pappieren weer op orde gemaakt. Zal zeker Mango als eerste aanbevelen in mijn kennissenkring. TOP!!!

Zeer prettig ontvangen, leuk en prettig te woord gestaan door Monica.

Prettig en goed geholpen

Onderhoud en herstel aan huis TOP geregeld

Vandaag zijn onze twee Mango scootmobielen aan huis onderhouden en hersteld. Jaarlijks onderhoud fantastisch uitgevoerd. We hadden aan 1 scootmobiel een klapband gehad en deze is direct gerepareerd waarbij direct naar de andere band werd gekeken en deze bleek ook aan vervanging toe en dus meteen uitgevoerd. De monteur was zeer vriendelijk en legde de werkzaamheden goed uit. Top werk geleverd, snel en deskundig en tot volle tevredenheid kunnen we er weer een jaar tegenaan.

6 sterren Service TOP-afhandeling monteur Lyckele, klasse !!!

Scootmobiel van mijn vader vertoonde probleem waardoor wellicht een nieuwe/andere scoot aanschaffen noodzakelijk zou zijn aldus derden (niet Mango) ; Na zeer prettig tel. overleg vooraf met Paul toch monteur laten komen op ons adres voor een second opinion uit te voeren en al binnen 5 minuten was het helder: Koolborsteltje bij accu was de probleemveroorzaker, opgelost voor E 16,- in plaats van een nieuwe scoot te moeten kopen !! Wij zijn enorm dolgelukkig met het zeer goede vakmanschap van monteur Lyckele, hij heeft enorm hoge servicegevoeligheid, passie en is tevens echt-echt betrokken met klant, houdt echt zijn beroepseer hoog in stand, tres chapeau met 6 sterren!!!

Paul heeft mij geweldig uit de brand geholpen n

Ik heb pech met mijn scootmobiel die alleen met de computer kan worden opgelost, eerst werd er een afspraak gemaakt voor over 8 dagen, wat voor mij vreselijk is omdat ik super afhankelijk van mijn scootmobiel ben! Paul heeft mij aan de telefoon te woord gestaan en heeft van alles geprobeerd met als gevolg dat er een monteur over een half uur komt.... Thanks Paul, je bent voor mij de medewerker van de maand!!!

Probleem keurig en correct opgelost.

Ik ben in het bezit van een opvouwbare scootmobiel Bobby De Luxe Carbon. Helaas hadden we aan de telefoon met uw Technisch dienst wat strubbelingen, hetgeen later bleek op een misverstand te berusten. Vandaag is uw monteur dhr. Lyckele Govers geweest om dit de klacht (het euvel) volledig en zeer vakkundig op te lossen dit alles onder garantie en het services contract. Mijn gewaardeerde complimenten voor de juiste oplossing van o.a. uw monteur dhr. L. Govers.

Top service, betrokken advies

Vandaag in de rijnstraat amsterdam geweest. Werd door Richard super geholpen. Hij was geduldig met de oude dame die ik bij me had, kon zich goed inleven en was betrokken bij de situatie, hij dacht echt mee met ons. Ondanks dat verloor hij ook de commercie niet uit het oog en was op een hele goede manier een win/win situatie aan het creeren. We voelden ons echt op ons gemak en geholpen. Bedankt Richard! vertel het je baas.! vr. gr. O. Reinders/ mevr. de Ridder.

Storing in mijn scootmobiel snel en goed verholpen.

Mijn scoot deed het binnen de garantie-periode niet meer. Na een belletje kwam na een paar dagen de monteur (Lyckele). Vriendelijke, beleefde en professioneel man heeft de scoot prima gerepareerd.

Vrijdag 16 april heeft mijn scootmobiel de jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Alles goed nagekeken / schoongemaakt en vervangen wat vervangen moest worden. En allemaal in goed overleg.

Goede service vestiging Breukelen

Zaterdag 10 april in Breukelen geweest voor de aanschaf van een scootmobiel voor mijn moeder. Daar werden we vriendelijk te woord gestaan. Advies was goed en deskundig. We zijn nu in afwachting van de levering.

Goed geïnformeerd door vriendelijke deskundige

Vanmorgen naar Breukelen geweest met mijn vader van 91. We werden vriendelijk ontvangen, kopje koffie erbij en deskundig advies. We mochten ook het een en ander uitproberen. Nu eerst maar eens een scootmobiel een maandje huren. Mijn pa is iig heel enthousiast.

zeer goede en vriendelijke service

Op 31.03.2021 onderhoud van onze Lion 4. Service eerste klasse : op het voorgestelde uur aanwezig en al wat ge vroeg werd met de glimlach gedaan. Ik kijk al uit naar volgend jaar. Bedankt aan Lyckele Govers voor het onderhoud. Groetjes, Ludo Augustijnen, Lier, Belgie.

Super !

De heer Govers heeft alles zorgvuldig nagekeken, en daarna mij rustig alles heel goed uitgelegd. Veel dank daarvoor !

erg tevreden

de Scootmobiel Boddy Deluxe Blauw is fantastisch ideaal voor op reis het vouwt gemakkelijk en moeiteloos en neemt vooral niet veel ruimte in beslag ., Mango mobility Assortiment is Grandios ,Advies, Service ,is. Perfect

onderhoud scootmobiel

Heb in 2019 in Den Bosch een Cheetah 4 met blauwe lamp!!! gekocht, vandaag is mijn scootmobiel even onder zeer goede handen genomen door een hele aardige en deskundige monteur!! Geweldig was dit. Wilde dat even kwijt, bij een volgende keer, als ik weer een monteur nodig heb mag hij weer komen en zijn naam is Lyckele Govers||| Heel erg bedankt dat ik zo fijn geholpen ben.

Ik heb sinds enkele weken een scootmobiel (Mango Leopard 4) van Mango Mobility. Ik meldde enkele kleine gebreken en vroeg of ik hulp van een monteur kon krijgen. Enkerle dagen later kwam de monteur, Lyckele Govers bij mij thuis en hij heeft op zeer bekwame manier en uiterst correct mijn problemen verholpen. Ik ben heel tevreden. Zelfs de probleempjes die ik niet gemeld had zijn behandeld. Hartelijk dank.

Geduld, vriendelijkheid, klant gericht en goeden service.

Mijn ervaring is dat er begrip is voor jouw situatie. De technische dienst doet alles en meer om de scootmobiel zo goed mogelijk te prepareren voor gebruik.

heel goed geholpen

mijn Nitro Drive bevalt prima. vanaf juli 2019 in gebruik. maar de tas is al doorgesleten RARA dat is snel, te snel. contact opgenomen, nieuwe tas kost €69 . foto's gestuurd en extra overleg per mail met Alwin die heeft goed geholpen, en nu komt er een nieuwe tas aan via de garantie. bedankt voor de hulpuk kan alleen lopen minder dan 1 km met mijn zuurstof via de Inogen machine. bedankt

prima bedrijf, zeer tevreden

ben onder de indruk van de uitstekende service, bijna niet meer van deze tijd.

Goede evaluatie met klantenservice

Na een vervelende ervaring werd ik vandaag hierover gebeld. Het was een prettig gesprek en excuses werden ruiterlijk aangeboden. Een en ander zal worden besproken zodat het kan worden verbeterd. Dat vind ik klasse.

geweldig

na aankoop van een scootmobiel rezen er eerst wat problemen en mening verschillen,maar na 2 goede gesprekken met cornel zijn de problemen voor 200% opgelost,top,en en dikke pluim voor cornel en dank aan alle medewerkers van mango breukelen,top bedrijf kan niet anders zeggen,ik heb gekozen voor de lion 4,wat een geweldige scootmobiel,zeer geschikt voor lange ritten ,zit perfect en veert uitstekent,echt een top model,ik beveel mango breukelen dan ook ten zeerste aan,goed bedrijf.

Vriendelijke en professionele service

Alle contact met Mango verliep plezierig. De gemaakte afspraken werden stipt nagekomen en wij hebben de hulp bij het uitzoeken van een scootmobiel heel professioneel en klantgericht ervaren. Zowel telefonisch als in het mooie bedrijfspand in Breukelen, waar alle mogelijk scootmobiels te bekijken zijn. Mensen van Mango: onwijs bedankt voor jullie service! Een 10!

Plezierig

Ik wil u vertellen dat ik bijzonder in mijn nopjes ben met deze rolstoel. Uw advies heb ik ter harte genomen. De Joyrider is m.i. bijzonder creatief ontworpen. Het bezoek aan uw showroom in Breukelen was heel plezierig. Ik zeg: het beste en tot ziens.

Rapportcijfer: 10!

Ik heb nog nooit zo'n nette man ontmoet, in zijn doen én laten, die de klant zo netjes behandeld en te woord staat: als ik deze monteur een rapportcijfer zou moeten geven, een TIEN! 10 Alle dingen die hij moet doen, zo korrekt tot in de puntjes. Ná alles gedaan te hebben, alles netjes te hebben opgeruimd. Ik had een deken onder de scootmobiel, netjes de deken opgevouwen, mijn spulletjes netjes in het mandje gedaan, alles perfekt. U moet deze monteur maar lang houden. En wil u hem persoonlijk bedanken, ook namens mij? Nogmaal bedankt voor alles.

Amersfoortseweg 108

1411 HJ Naarden

0800 2002

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist in hulpmiddelen voor mensen met een mobiliteitsuitdaging. Als dochteronderneming van de Louwman Group dragen wij hiermee bij aan hun missie "Mobility for life". Met een gepassioneerd team streven wij ernaar dat al onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig in beweging blijven en thuis kunnen blijven wonen. Met het grootste premium assortiment mobiliteitshulpmiddelen van Nederland maken we dit mogelijk.