Geweldige service, snel geleverd en fantastische medewerkers.
Wat een geweldige service. 10+ Mijn dochter wou graag een witte transportfiets voor haar verjaardag. Na 2 slechte ervaringen bij andere webshops kwam ik terrecht bij fietsen4all. Voordat ik overging tot bestellen eerst maar gebeld en ik kreeg Ingrid aan de lijn. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen!!! Omdat ik al 2 keer ergens een fiets had besteld maar er telkens leveringsproblemen waren en totaal geen communicatie was werd het kort dag om de fiets nog voor mijn dochters feestje te krijgen. Ingrid heeft daarom geregeld dat wij kosteloos een zaterdag levering kregen zodat de fiets toch binnen was op haar feestje. Daarnaast stuurde ze ook nog een kadootje in de vorm van een kaartje, sleutelhanger en roze AXA kettingslot naar ons op. Helemaal geweldig, wat een fantastische service! Onze volgende fietsen gaan we zeker weer bij fietsen4all bestellen. Top bedrijf met top medewerkers. Heel erg bedankt!! Bennie v Veen
Beveelt aan
27 July 2026
Bennie van Veen
Assen
Reactie van Fietsen4all.nl
Hoi Bennie,
Wat een ontzettend leuke review, bedankt!
Het is erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar worden wij blij van!
We wensen jouw dochter heel veel fietsplezier toe.
Met vriendelijke groeten,
Team Fietsen4all