Hi Edith, bedankt voor jouw review! Goed om te horen! Groetjes, Max :))
Hi Kees, bedankt voor jouw review! Super dat je zo goed bent geholpen toen de maat niet klopte! Heel fijn :) Groetjes, Max
Hey André, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat vervelend om te lezen dat de bezorger nooit langs is geweest. Hopelijk gebeurt dit niet meer vaker! Groetjes, Max =)
Goedemiddag Priscilla, bedankt voor jouw super review! Geweldig dat je zo lovend bent over ons! Daar worden we altijd blij van :) Groetjes, Max
Hi Danny, bedankt voor jouw review! Super dat je zo goed bent geholpen bij onze klantenservice! Wij wensen jou ook hele fijne dagen toe :) Groetjes, Max
Hey Matthijs, bedankt voor jouw toffe review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over ons en over onze producten! :) Groetjes, Max
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.