Heel erg behulpzaam en fijne afhandeling.

De kleding van bamboo basic is gewoon echt top, maar ook als er iets is met de kleding zoals dat ze eerder kapot gaan dan eigenlijk mag. Hebben ze daar altijd een hele mooie passende oplossing voor. Ik vindt het echt een fijne bedrijf maar ook echt super zachte kleding! Nog steeds super tevreden! Bedankt !!

Goede service.

Had mijn bestelling snel binnen, zijn hele fijne slips. Ook snelle reactie van de klantenservice. Het probleem was binnen no time opgelost.

Geweldig!

Snelle reactie op vragen en feedback van klantenservice. Echt top.

Perfect ben tevreden

Kruipt niet om hoog , en praktisch geen naden

Trok het snel weer uit.

Na het douchen, trok ik het bratje aan. De helft bleef op mijn rug plakken, verder was het net of ik niks aan had. gaf totaal geen body.

Geweldige site

Goede kwaliteit ondergoed.

Snelle levering Heerlijk ondergoed.

De levering was snel binnen. Het product bevalt goed. Ik mis vooral broekjes met een pijpje voor onder een jurkje in het assortiment. Zou wat mij betreft een welkome aanvulling zijn.

zitten aangenaam, hadden iets hoger mogen komen in de taille

zitten zeer aangenaam, hadden iets hoger mogen zitten in de taille, maar ik ben beroepschauffeur en al lang op zoek naar boxershorts met langer pijpjes die niet in je liezen kruipen , dat doen deze dus absoluut die ! dus dat is top maar door het iets gladder stof en het lange rijden glijdt je wel wat weg op een gegeven moment dus ik zou ze nog liever met iets meer katoen erin gehad hebben. misschien is dit het overwegen waard voor jullie want dit model is wel echt top voor mij!!!

Comfortabele onderbroeken

De onderbroeken zijn heerlijk om te dragen

fantastisch ondergoed!

Wat een fijne webwinkel, mooi ondergoed, zit heerlijk. Snel geleverd, top!

Super service

Comfortabel ondergoed. Zit heel goed. Ideaal bij het warme weer. Had een probleem met de maat van een bepaalde kleur, en dit werd meteen opgelost door de klantenservice. Prima service en goede kwaliteit

goed spul

heerlijk materiaal

Lang gezocht, eindelijk gevonden. Een bh die niet pijn doet, geen wonden veroorzaakt en die je ‘‘s nachts zou vergeten uit te doen. Een wonder…

Goede snelle verzending.

Positief

Fijne onderbroeken!

Fijne producten

Goede service en ze verkopen fijne producten.

Uitstekende service en kwaliteit! AANRADER!!

Ik heb een zeer goede ervaring met aankopen en retourneren bij Bamboo Basics. Ik heb in april jl. 2 bestellingen gedaan en wat items geretourneerd en ook een flinke bestelling gehouden. Alles perfect verlopen. Ondergoed en sokken dragen heerlijk; zeer hoog comfort! Ik heb recent contact opgenomen ivm de Zoey string, die bij mij in de kleinste maat (tijdens het dragen) veel te groot bij mijn middel werd. Foto’s opgestuurd via whatsapp. Super goede klantenservice, uitstekende communicatie en snelle reacties. Mijn klacht over de te wijd wordende strings werd uiterst serieus genomen en zeer goed afgehandeld. Ik was echt sprakeloos! Ik had 9 Zoey strings (die te wijd werden tijdens het dragen) en ik mocht 9 andere strings uitzoeken. GRATIS!! Dat heb ik gedaan en die zijn inmiddels onderweg. Wat een service, wat een klantvriendelijkheid. Motto van het bedrijf is; wij willen dat de klant 100% tevreden is over alles! Dus voor alle mensen die de overstap willen maken naar bamboo ondergoed, sokken etc. BAMBOO BASICS is the PLACE TO BE!! Ongekende service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. 200% AAN TE BEVELEN!!!

Juiste en snelle levering in een op maat gemaakte beschermverpakking.

Comfortabele onderbroeken!

Comfortabel!

Fantastisch!

Heerlijk zacht ondergoed! Uitstekende service!

superfijn spul, dat bamboe

De huid verheugt zich in het contact met de bamboe basic en ik met haar (hem?).. Hoe dan ook het is een genot.

fantastisch

BINNEN 1 DAG KON IK HET PAKKETJE AFHALEN................GEWELDIG!!

Draagcomfort prima

Zeker nu met warm weer,prima.

Altijd goed

Ook nu ik een verkeerd product zelf gekozen had waren er geen problemen om het terug te sturen. Ik neem ik aan dat mijn geld ook geregeld wordt

De Bamboo Basics blijft een goed product.

Na vroegere aankopen heb ik nogmaals besteld en het draagcomfort blijft gewoon zalig zacht en me deze warmte blijft de onderkleding erg fris! Ook de samenwerking met de Rock 'n WC Roll wordt hier als heel goed ervaren! Bedankt Bamboo Basics om zo ook zorg te dragen van het milieu! grtjs, Manu

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!