Laden reviews...
1.144 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en hoogwaardige materialen. De producten bieden comfortabele pasvormen en betrouwbare maatvoering. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, en retourneren verloopt soepel. De ervaringen blijven positief met kleine verbeterpunten.
Super snel bezorgd en fijn en comfortabel ondergoed.
Patricia
Zaanstad
Jacobus
Oosterhout
Al jaren gebruik ik het ondergoed van Bamboo Basics. Heel kwalitatief en fijne zachte stof.
Wendy
Noord-Brabant
Ik was op zoek naar ondergoed wat warmte minder vasthoudt. Katoen houdt het zweet vast. Bamboo lijkt voor mij de oplossing. Het zit erg comfortabel. Ik ben er heel blij mee.
Leonie
Almere
6 onderbroeken gekocht de eerst uit de verpakking was an kapot
Jan
Hardenberg
Fijne materialen en fijn om te dragen, zowel sokken als ondergoed!
Pascal
Hoensbroek
We bestellen regelmatig onze sokken hier. Ze zijn heerlijk zacht en van duurzaam materiaal. Deze keer wel enorm verbaasd waarom elk paar (enkel)sokjes rondom een kartonnetje zat. Nut en noodzaak ontging mij totaal en het was én onhandig met uitpakken én kost veel verpakkingsmateriaal. Beste Bamboo Basics, waar is dit nu voor nodig?
Tamara
Elst
Het draagt heerlijk zacht en pasvorm is prima !
John
Almere
Gyors kiszállítás, és jó minőségű
Ludovit Megaly
Bergeijk
De levering was zoals gepland en het ondergoed zit fijn.
Humph
Leusden
Mijn eerste bestelling is positief! Het was even zoeken naar de maat maar de retour/ruilservice is perfect. Jammer dat ik de gratis kennismaking met een produkt over het hoofd heb gezien.
Rianne
Heesch
De nieuwe ‘boxershort Jack’ met langere pijpen is precies wat ik er van hoopte. Perfect
Wessel
LEEUWARDEN
Heel makkelijk met bestellen en snel geleverd. De trunk boksershort heeft een comfortabel zit en fijn is dat de kortere pijp niet omhoog “kruipt”.
Marcel
Nistelrode
Lekker spul
Sipke De Vries
ROTTERDAM
Mooie shirts, maar jammer dat er toch 7% elasthan in zit, een materiaal waar ik slecht tegen kan.
26 June 2026
Corneel
Esch
Met dit warme weer is het bamboe ondergoed erg prettig! Snelle levering en mooi verpakt. Aanrader!
26 June 2026
Carola
Nootdorp
Blij dat ik dit ondergoed geprobeerd heb. Wat een fijne pasvorm en goed ademend materiaal! De levering was zoals beloofd en ging lekker makkelijk door de brievenbus (in mijn geval.) top!
25 June 2026
Daniël Vreugdenhil
‘s-Gravenzande
Bedankt voor je enthousiaste review!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en het ademende materiaal van ons ondergoed. Fijn ook dat de levering soepel is verlopen en het pakketje gewoon door de brievenbus paste.
Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling. We wensen je veel draagplezier en zien je graag nog eens terug!
Groetjes Tygo
Goede kwaliteit en supergoede service mocht er toch iets mis zijn gegaan. Top.
25 June 2026
John
Den Haag
Bedankt voor je mooie review, John!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én onze service. Natuurlijk kan er weleens iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dat snel en goed op te lossen. Geweldig dat je dat zo hebt ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. We hopen je snel weer terug te zien!
Groetjes Tygo
Tevreden , goede kwaliteit en pasvorm.
24 June 2026
Christine
België
Hi Christine, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je mooie review :) We waarderen het enorm dat je de kwaliteit en pasvorm zo goed ervaart. Hopelijk tot een volgende keer! <3 Groetjes, Chalisa
Voelt heerlijk aan en draagt lekker
23 June 2026
Linda
Rijswijk
Hi Linda, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie review :) We hopen dat je er nog lang plezier van hebt en zien je graag weer terug! Groetjes, Chalisa
ik ben fan!
22 June 2026
ceetje
Amsterdam
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je fan bent van onze producten. Fijn dat zowel de kwaliteit als de snelle levering goed bevallen. Daar worden wij blij van!
Tygo
Aanbod is goed, de kleding zit supper lekker en voelt heel stevig en kwalitatief goed. Ben blij met duurzamere keuzes. Allszins de moeite waard.
22 June 2026
Omar Brunt
Amersfoort
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en dat de kleding zo comfortabel aanvoelt. Geweldig dat je ook de kwaliteit en de duurzamere keuze waardeert. Veel draagplezier gewenst!
Goede en snelle service.
Adriaan
Voorburg
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en hopen je snel weer terug te zien.
Tygo
Dank voor de gratis boxer. Ik heb er al eens eerder een paar gehad. Ik draag verschillend ondergoed, o.a. Under Armour. Maar L is groot genoeg voor me maar die van jullie vallen klein. Daarnaast, en da’s een wat intiem detail, vind ik dat er weinig “ruimte” in zit. En dat heb ik ook zeker niet nodig, daarom zou het fijn zijn als er wat meer voorgevormd zou zijn. Het zit erg strak en voor mij oncomfortabel. Een beetje (veel) meer lucht daar zou mij misschien overhalen nog eens wat te kopen. Voor nu niet…
Menno
Wervershoof
Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat de pasvorm van onze boxers niet aansluit bij jouw voorkeuren. We begrijpen dat voldoende ruimte en draagcomfort erg belangrijk zijn en waarderen het dat je zo duidelijk beschrijft waar het voor jou aan ontbreekt. Je opmerkingen over de maatvoering en de pasvorm nemen we mee in onze evaluaties. Fijn dat je de gratis boxer toch een leuke geste vond, ook al bleek het product uiteindelijk niet de juiste match voor je.
Tygo
Ze zitten echt heerlijk. Echter bij 1e keer wassen, doe ik altijd bij nieuwe strings/hipsters, gingen de randen aan de onderkant al rafelen. Dar is het enige wat minder 2qa
Velthove
Rotterdam
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de strings/hipsters zo comfortabel zitten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de randen al na de eerste wasbeurt gaan rafelen. We nemen contact met je op om dit verder te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen.
Tygo
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris.
Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden