problemen met leveren

2x bestelling teruggestuurd door verzender omdat lockers bij basic fit nieuwegein vol zaten. 3x scheepsrecht! Onderbroeken geen probleem!! Vg rob wolf

goede service en prima kwaliteit.

top aankoop

Bedrijf met mooie filosofie en zeer aangename kledij.

Matige pasvorm

Mouwen zijn erg lang hemd is te strak in de oksels en onderbroeken zitten wat los maar kleiner past ook weer niet

Zit echt prettig

Lekker licht , zacht en warm.

Makkelijk bestelproces, modern verpakt met louter karton. Echt top!

Top! En zit heerlijk. Dit jaar er 18 besteld, draag vrijwel alleen jullie t-shirts onder mijn overhemden en truien.

Comfortabel ondergoed

De stof voelt zacht en de pasvorm is zeer comfortabel

Past goed, draagt goed, is goed !

Voorgaande zin zegt genoeg.

Snel en naar tevredenheid

Ik had iets cadeau gegeven wat niet in goede aarde viel. Dus wilde het terugsturen en stuurde een e-mail. Snel kreeg ik antwoord en zonder discussie meteen een retour label om het pakje gratis terug te sturen. Zeer goed geholpen, was al vaste klant en blijf dat zeker!

Snelle service en goede kwaliteit producten

Bestelling was snel binnen en alles zit heerlijk en goed aangesloten.

Heldere, duidelijke site, besteld, snel en correct afgehandeld en bezorgd.

Vanaf het moment van bestellen tot de aflevering, duidelijk en netjes afgehandeld.

Goede producten, snel geleverd!

Goede producten snel geleverd.

Topkwaliteit

Fijne behaaglijke producten.

Fijne producten van goede kwaliteit, snel in huis

Ik had nog niet eerder kleding van bamboemateriaal gekocht, maar het bevalt heel goed. Super dat ze ook producten van gerecycled materiaal aanbieden! Goede service en je producten zijn snel thuis.

Wij vinden de tshirt s en tops heel fijn, dragen ze iedere dag. Fijn materiaal. Goede pasvorm. Wil niets anders meer! Snel bezorgd.

Ok

Kwaliteit is bevredigend maar de grootte komt niet overeen met maattabel. Is groter dan aanbevolen volgens tabel

Draagt heerlijk en snel geleverd.

Snelle levering en lekker ondergoed, in ons geval. Mijn vrouw is er blij mee!

Goede onderbroeken.

Reactie van het bedrijf

Hi Edith, bedankt voor jouw review! Goed om te horen! Groetjes, Max :))

Top service.

Na levering bleek dat ik een maat groter nodig had. Na contact, retour label gekregen en teruggestuurd. Dezelfde dag is de juiste maat al verstuurd. Volgende dag geleverd. Wat een vriendelijke en goede service ! Snelle verzending !

Reactie van het bedrijf

Hi Kees, bedankt voor jouw review! Super dat je zo goed bent geholpen toen de maat niet klopte! Heel fijn :) Groetjes, Max

OK

levering op tijd maar de bezorger is nooit bij mij thuis geweest, ik heb het moeten afhalen in ophaal punt .Telkens als die firma levert loopt het fout

Reactie van het bedrijf

Hey André, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat vervelend om te lezen dat de bezorger nooit langs is geweest. Hopelijk gebeurt dit niet meer vaker! Groetjes, Max =)

goede producten eentje

Een drie ondat een van de producten een verkeerde maat was hoewel verpakking anders verleldde

Fijne shirts en nette levering

Fijne zachte shirts (als je twijfelt tussen 2 maten, zou ik de grootste nemen) en wordt geleverd in een netjes doosje met netjes opgevouwen shirts. Geeft het net dat beetje extra. Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Priscilla, bedankt voor jouw super review! Geweldig dat je zo lovend bent over ons! Daar worden we altijd blij van :) Groetjes, Max

Klantenservice is zeer oplossingsgericht en zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt met de juiste oplossing die je als klant verwacht. Mijn ervaring met Bamboo is in een woord geweldig. Complimenten voor de klantenservice en de snelle oplossing, kunnen veel webshops nog wat van leren. Bedankt en hele fijne dagen.

Reactie van het bedrijf

Hi Danny, bedankt voor jouw review! Super dat je zo goed bent geholpen bij onze klantenservice! Wij wensen jou ook hele fijne dagen toe :) Groetjes, Max

Heerlijk materiaal, goede pasvorm, service is top.

Comfortbale kleding en boxers, fijne pasvorm, blijven ook mooi na vaak wassen. Service is top, site efficient. Prijs-kwaliteit is dik in orde.

Reactie van het bedrijf

Hey Matthijs, bedankt voor jouw toffe review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over ons en over onze producten! :) Groetjes, Max

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.