Geweldig; alleen maar lof!

Klein probleempje is fantastisch netjes opgelost. Vooral ook heel snel en zonder enige discussie of gedoe. Er zijn maar weinig klantenservices van online webshops die de zaken zo goed en adequaat aanpakken. Groot voorbeeld voor anderen. Je kan met recht zeggen dat zowel het product als de klantenservice/nazorg top zijn.

Mooi produkt

Helaas heb ik van de hemdjes maat xl besteld. Gewassen, nu blijkt dat er een xl en een xxl in de verpakking zat. Helaas alles van de verpakking al weggegooid, is hier een oplossing voor?

Goede prijs kwaliteit

Zit goed.

Super goed

Zoals altijd zitten ze heel confortabel

Heel fijn.

Producten van Bamboo zijn heerlijk zacht en en soepel om te dragen.

heel tevreden

Snelle levering en heel aangenaam om te dragen. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Snelle levering en prima kwaliteit

Nog niets ontvangen

Mogelijk door de feestdagen heb ik nog niets mogen ontvangen. Toen mijn pakketje aankwam op het distributie-adres was ik verhinderd het gelijk op te halen. De kerstdagen was deze winkel dicht. En nu blijkt hij dicht te zijn tot 5 januari. Jammer, want ik had de nieuwe BH onder de feestkleding willen dragen……

De onderbroek past goed en heerlijk zacht. Een klein dingetje, maandverbandje plakt niet zo best.

Prima kwaliteit en pasvorm

Bestelling snel geleverd. Prima pasvorm en mooie kwaliteit

Oerdegelijk, ook om in te slapen*

Sterretje: inderdaad, om in te slapen! Ik heb reeds verschillende merken bamboo geprobeerd, en Bamboo Basics slaagt met glans! De concurrentie helaas niet! Bamboo Basics is degelijk, voel superzacht, blijft zijn kleur mooi houden en rekt niet uit 's nachts! I love it, en wil niks anders meer

Goede producten

Ben dol op bamboe producten omdat je er niet allergisch voor kan zijn. Heb bamboe dekbedden en nachthemden en nu ook bamboe tshirts

Super, heel comfortabel

Echt het meest fijne ondergoed dat ik heb

Snelle levering, kwaliteit zoals altijd

Zoals altijd goede kwaliteit en de volgende dag al in huis.

Geweldig product en zacht voor je huid.

Draagt comfortabel, voelt zacht en koel aan. Heel fijn product. Goede pasvorm. Zou wel meer kleuren wensen.

Zit heerlijk!

Voor het eerst deze bamboo boxers besteld pasvorm is perfect en ze zitten heerlijk. Helaas zat er bij 1 boxer een klein gaatje maar na een mailtje hierover werd dit gelijk zonder problemen opgelost!

Had net sokken bij sokken online kocht zakte deze meteen af. Dus toen ik jullie sokken aandeed en ze bleven zitten waar ze hoorde was ik zo ontzettend opgelucht. Ik weet nu waar ik in het vervolg mijn sokken blijf bestellen.

Bekijk materiaal, goede kwaliteit

Dit ondergoed zit prettig, is zacht en gaat lang mee #duurzaam

Duidelijk website en redelijk snelle levering Dit is natuurlijk drukke tijd !!

Privacy?

In deze tijd dat Privacy voor op staat, beetje vreemd dat dat maat op de verpakking staat. Over maat gesproken, je kon je aanmelden als je maat er weer was, niet ontvangen. Positief punt , het zit prima

Goede ervaring

Prima boxershorts.

goede service

1 bestelling retuor

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!