Makkelijk overzichtelijk en vlot geleverd.

Makkelijk overzichtelijk en vlot geleverd.

Heel fijn en comfortabel ondergoed

Dit ondergoed voelt als een tweede huid. Zelfs na het wassen blijft het mooi

Alles ging goed

De bestelling werd snel en was goed en netjes verpakt. Ook de inhoud was wat ik verwacht had en de goederen zijn van hoge kwaliteit dus ik ben zeer tevreden!

Eindelijk!

Ondergoed wat lekker zit!!!

Erg fijn materiaal en producten zitten erg prettig.

Vergelijkbaar met het merk Cariloha Bahamas, maar Europa is hier beter

Dit is de eerste keer dat ik ontdek dat er in Europa alternatieve winkels zijn die kleding van bamboe verkopen. Maar Europa is beter dan de Bahama's, omdat de kwaliteit in Europa beter is en er dus meer discipline heerst.

‘t zit heerlijk!

Fijn en zeer duurzaam ondergoed

Al enkele jaren geleden kocht ik Yara slips van Bamboo Basics. Ik draag ze vrijwel wekelijks en ze zijn nog steeds goed en blijven mooi in vorm. De nieuwe die ik nu heb gekocht lijken nog zachter. Ik ben heel tevreden.

Te hoge kosten om 1 BH te retourneren!

De BH die ik gesteld heb zit niet Comfortabel. Wil haar terugsturen en dat kost 5,85 € Voor het opsturen was ik 3,99 € kwijt Zeer klantonvriendelijke bedragen, ik bestel niks meer bij Bamboo

Fijne spullen, snel bezorgd

Goed adres om sokken en hempjes te bestellen die goed zijn voor je huid

Een verademing, super product

Dit product is een verademing voor mij. Goede kwaliteit en zit heerlijk.

Snelle levering, mooi broekje van fijn materiaal

De levering was heel snel. Heb het broekje nog weinig gedragen maar het zit goed en de stof voelt heerlijk. Wordt vast een topper onder jurken en rokken.

Zacht ondergoed van ademend materiaal. Heel fijn voor de warme zomerdagen!

levering snel en netjes en uitstekende waar.

In de loop van de avond besteld en de volgende dag volgens afspraak geleverd. Wat me direct opviel was de zorgvuldigheid van de verpakking van de T-shirts en de sokken. Ik had besteld 2 Ruben, 2 Velo en 1 Toby Merino-bamboe T-shirts en 6 paar Beau sokken. Ik heb alle soorten gedragen en alles zit heerlijk. De T-shirts zien er ook erg mooi uit. Ik weet nog niet hoe dit alles zich in de was gedraagt, maar jaren geleden heb ik ook eens (misschien ergens anders) enkele bamboe T-shirts gekocht en die draag ik nog steeds. Fantastisch materiaal. En o ja, de informatie die je nodig hebt staat gewoon aan de binnenkant van de shirts geprint, dus geen ingenaaide labeltjes die in je nek zitten te prikken (wat een van mijn grootste ergernissen is)

Top ondergoed

Top ondergoed

Goede en snelle service!

Reageren gelijk en pakken dit goed op.

Heerlijke kleding en goede service

Zit als gegoten, zoals geadverteerd (zijdezacht) en volgens maattabel. Er was een productiefout in een van de shirts (bewezen met foto's) en ze hebben direct een nieuwe opgestuurd. Zoals je zou verwachten:-).

Mooie kwaliteit en goede klantenservice

Heel fijn ondergoed, de stof is lekker zacht en draagt heel fijn. Eén van de producten was helaas al kapot toen ik het kreeg. De klantenservice reageerde heel snel en netjes, ik krijg een nieuwe toegestuurd.

Heel Fijn

Mijn bestelling was snel binnen en het draagt comfortabel. Geen knel punten erin.

Heel fijn ondergoed

Ik zoek altijd naar ondergoed met lange pijpjes, ook liefst geen naden. Bamboo Basics heeft dit bij uitstek. Prima passend ondergoed. Ik had de juiste maat besteld en het zit prima.

maakt waar wat het belooft!

Kan het iedereen aanraden.

Is goed.

Het is erg goed.

oke

oke

Heel goede producten en snel geleverd

Heel tevreden

Zeker aan te raden

Super levering en heel aangenaam om te dragen.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!