Laden reviews...
1.064 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en hoogwaardige materialen. De producten bieden comfortabele pasvormen en betrouwbare maatvoering. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, en retourneren verloopt soepel. De ervaringen blijven positief met kleine verbeterpunten.
Na de eerste wasbeurt op 40 graden met lichtgekleurd wasgoed is het afwerkbandje langs de hals grijs geworden. Erg jammer
Beveelt niet aan
10 September 2026
Joke
Dalfsen
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het afwerkbandje langs de hals na de eerste wasbeurt grijs is geworden. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we hebben dit probleem niet eerder gehad.
We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd en komen graag met je in contact om dit samen te bespreken en het probleem netjes voor je op te lossen.
Groetjes Tygo
Per ongeluk het verkeerde product ontvangen, werd supersnel opgelost. Heerlijk zachte sokken. Goed bereikbare klantenservice.
10 September 2026
Cynthia
Den Haag
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we het verkeerd geleverde product snel voor je hebben kunnen oplossen. Leuk dat de zachte sokken zo goed bevallen en dat je onze klantenservice goed bereikbaar vindt. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!
Groetjes, Tygo
Zoals altijd weer lekker zacht en warm.
9 September 2026
Herma
Sint-pancras
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering weer goed is verlopen en dat onze producten zoals altijd lekker zacht en warm zijn. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!
Groetjes, Tygo
De producten zijn prettig in het dragen. Erg zacht en lekker soepel. De enige kanttekening vanuit een jarenlang gebruik is dat de onderbroeken die ik heb sneller slijten dan de die uit “reguliere” materialen. Maar goed, de duurzaamheid en het lekker zitten maakt alles goed.
9 September 2026
Gert
Oosterbeek
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je onze producten zo prettig vindt om te dragen en dat de zachtheid en soepelheid goed bevallen. Jammer om te lezen dat je merkt dat de onderbroeken sneller slijten dan die van reguliere materialen. We waarderen het enorm dat je ondanks deze kanttekening onze producten aanbeveelt en de duurzaamheid en het draagcomfort voor jou de doorslag geven.
Veel plezier met het dragen!
Prima keuze
8 September 2026
Gerton
LEMELERVELD
Hi Gerton,
Bedankt voor jouw beoordeling, wat een fantastisch cijfer geef je ons! Ik wens je heel veel plezier met jouw bestelling.
Groetjes, Esmee
Het bestellen ging vlot en de bezorging was ook erg vlot. Fijn materiaal is de broek ook.
8 September 2026
Bert
Tilburg
Hi Bert,
Wat fijn om te lezen dat de bezorging soepel verliep en dat je zo tevreden bent over het materiaal. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!
Groetjes, Esmee
Ik draag geen ander ondergoed meer. Hoewel ik de padded bh niet ondersteunend genoeg vind
Pleun
Deventer
Hi Pleun,
Bedankt voor jouw review, wat een mooi cijfer geef je ons. Het klopt dat de padded bra minder ondersteuning biedt t.o.v. een reguliere BH omdat deze geen beugel heeft. Dat maakt hem wel extra comfortabel!
Mocht je hier vragen over hebben kan je altijd contact opnemen met ons via [email protected]
Groetjes, Esmee
Alles in orde. Snelle levering.
Frank
Aalst
Hi Frank,
Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met anderen te delen.
Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop!
Groetjes, Esmee
Het ondergoed zit zeer goed en goede kwaliteit. De enkelsokken zitten ook goed maar dik goed voor winter. Volgen er in dunnere kwaliteit voor de zomer?
Maia
Zulte
Hi Maia,
Bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de enkelsokken. Wij nemen jouw feedback rondom een dunnere variant mee!
Groetjes, Esmee
maandag 31 Augustus besteld en vrijdag middag 17.28 uur bezorgd wordt er gezegd . Ik heb het pakket nog steeds niet !!!
Beveelt niet aan
hans
DELFT
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te lezen dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen, terwijl deze volgens de bezorginformatie al geleverd zou zijn.
We zullen contact met je opnemen om dit zo snel mogelijk uit te zoeken en ervoor te zorgen dat je alsnog alles ontvangt.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Super fijne sokken. Zitten heerlijk. Heel.erg blin mee
Lissy
Milheeze
Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze sokken en dat ze heerlijk zitten.
Groetjes, Tygo
Prima kwaliteit zit geweldig kan niet beter.
Margreet Sloots
Groningen
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort. Geweldig dat het zo goed bevalt!
Groetjes, Tygo
Voor het eerst onderbroeken Basics midi Bambo aangeschaft, kocht altijd basics midi van Sloggi, maar vond de kwaliteit toch slechter worden. De Bambo Basics zitten beter om mijn billen en de stof is vele malen prettiger, zachter dus.
Ajee
Rheden
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de overstap naar onze Bamboo Basics onderbroeken zo positief ervaart. Geweldig dat de pasvorm en de zachte, comfortabele stof zo goed bevallen!
Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je ondergoed!
Groetjes, Tygo
Bij mijn laatste levering van shirts (zitten heel fijn) zat er 1 shirt bij met een losse draad bij de naad. Foto's gemaild en Iris van klantenservice verstuurde prompt een nieuwe set shirts omdat ze standaard toch met 2 verpakt zitten. Zeer tevreden over de goede nazorg.
Frans
Nuenen
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Vervelend dat er bij je bestelling een losse draad aan één van de shirts zat, maar fijn om te horen dat Iris van onze klantenservice dit snel en naar tevredenheid voor je heeft opgelost.
Geweldig dat je zo tevreden bent over zowel de shirts als onze service en nazorg. Bedankt voor je aanbeveling!
Groetjes, Tygo
Ik kreeg mijn pakketje heel snel binnen. De kwaliteit is zoals altijd heel fijn en je merkt echt niet dat je het draagt. Ik wil niks anders meer!
Christel
Venlo
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat de maat steeds goed zit en je zo tevreden bent over de kwaliteit. Geweldig dat je het gevoel hebt dat je nauwelijks merkt dat je het draagt en zelfs niets anders meer wilt!
heerlijk zacht
rick janssen
Hulsberg
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de heerlijk zachte kwaliteit. Veel plezier ermee!
Groetjes, Tygo
Ik draag de t-shirts van Bamboo-Basic al enige jaren. Het spul zit lekker om je lijf. Ook in bed draag ik zo'n t-shirt. Het zit heerlijk. Het wassen gaat lekker vlot en de shirts zijn heel snel droog. En strijken....... niet nodig. Eindoordeel: ik ben zeeeeeeer tevreden.
Bart
Hendrik-Ido-Ambacht
Bedankt voor je enthousiaste en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat je al jaren zo tevreden bent over onze T-shirts. Fijn dat ze zo comfortabel zitten, ook in bed, en dat ze bovendien snel drogen en niet gestreken hoeven te worden.
Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je T-shirts!
Groetjes, Tygo
Goede kwaliteit shirts goede pasvorm
John
Etten-Leur
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van de shirts. En natuurlijk mooi dat je bestelling ook snel is geleverd!
Ben er blij mee.
Adriaan
Voorburg
Wat enorm fijn om te lezen!
Groetjes, Tygo
Supersnelle levering en heerlijk materiaal ondergoed.
Vera
Rotterdam
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het heerlijke materiaal van het ondergoed en de supersnelle levering.
Groetjes, Tygo
Heerlijke stof om te dragen, valt mooi en voelt zacht aan de huid. Geen plastic meuk en goede omruilservice.
Lhev
Eindhoven
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zachte en comfortabele stof en onze omruilservice. Geweldig dat de producten zo goed bevallen en aansluiten bij wat je zoekt!
Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer!
Groetjes, Tygo
Dit keer heb ik het getroffen met mijn bestelling. Alles past en de kwaliteit is mooi. Enige minpuntje is, dat de bestelling zo sterk en strak zit verpakt dat je geen indruk van de pasvorm kan krijgen zonder deze te stuk te knippen waardoor je de kans op eventueel retourneren verspeeld.
San
Schagen
Bedankt voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van je bestelling. We waarderen je feedback over de verpakking ook zeker en nemen dit mee, zodat je de producten in de toekomst makkelijker kunt bekijken zonder dat dit gevolgen heeft voor een eventuele retour.
Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop!
Groetjes, Tygo
ik heb nog even gewacht tot alles uit de was gekomen was. Nee prima hoor, echt een aanrader!
Mieke
Zwolle
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop, ook nadat alles uit de was is gekomen. Geweldig dat je ons aanbeveelt!
Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Groetjes, Tygo
Mooie onderbroeken voor mannen en vrouwen, blijven zacht na het wassen. Sokken en bh's absorberen goed zweet. Aangenaam om te dragen.
Rani
Turnhout
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze onderbroeken, sokken en bh’s. Geweldig dat ze ook na het wassen zacht en prettig blijven en dat je er zo comfortabel mee bent!
Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer!
Groetjes, Tygo
Snelle levering, goed verpakt !
Josette
Schiedam
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het materiaal, de snelle levering en de verpakking.
Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop!
Groetjes, Tygo
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris.
Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden