Snelle levering van topproduct.

In 1 van mijn bestelde BH’s zat een flinke weeffout. Na een mailtje naar Bamboo Basics kreeg ik van Romy (van de klantenservice) het bericht dat ze meteen een nieuw exemplaar zou toesturen. De BH met weeffout mocht ik houden of weggeven aan een goed doel. Klasse, bedankt Romy voor de goede service!

Prima kwaliteit en snelle service.

Na schoorvoetend Bamboo te hebben geprobeerd was ik verkocht. Gelijk nog meer Bamboo slips gekocht en mijn katoenen slips weggedaan.

Gewoon echt goed!

Ik heb een set van 3 slips besteld en was echt blij verrast over de kwaliteit. Het is duidelijk een wat zwaardere stof wat heel prettig aanvoelt. De slips hebben ook een hoge taille en dat is een verademing. Het voelt gewoon heel prettig. 1 slip begon na een week of wat een beetje te rafelen langs het randje. Baalde ik van want de kwaliteit was verder gewoon heel goed. Toch maar even gemaild en ik werd toch superlief geholpen door Niek van de klantenservice. Gewoon hop nieuwe set en ook nog een goedmakertje. Ben gewoon verbaasd dat het zo gemoedelijk en vriendelijk ging, zo fijn! Heel erg bedankt dus en een zeer tevreden klant!

Comfortabel!

Zit heel comfortabel en is een aangename stof.

Weer prima zoals altijd.

Fijn product en weer supersnel geleverd.

Als altijd excellent

Per ongeluk verkeerde maat besteld: Iris lost alles snel, lief en efficiënt op. Hartverwarmend en vertrouenwekkend en efficiënt. Één van mijn favoriete online winkels.

gaatje

ik heb 2 tops en 3 strings gekocht. Helaas na 1 keer dragen zat er gelijk een gat bij de naad. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar.

Klantvriendelijk en snel geholpen

Had boxers besteld welke een maat te groot waren. Nieuwe maat direct door Bamboo Basics verstuurd. De te grote boxers retour.

Een goede kwaliteit voor een goede prijs

Een zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs en een snelle levering

Kousen?

Kousen? Sokken? Bij aankoop van 75 euro één paar kousen/sokken? Zie jullie e-mail van dinsdag 12-02-2026?

Snel geleverd goede kwaliteit en pasvorm 12 pack rico zwart ondergoed.

Goede producten en hele goede service

In 2025 heb ik 2 hemdjes (op voorraad) gekocht, In 2026 heb ik deze pas uit de verpakking gehaald om te dragen, toen bleek dat 1 vd hemdjes niet goed gestikt was. Ik heb dit bij de klantenservice gemeld, in 1e instantie kreeg ik een reactie dat het te lang geleden was (de order die ik in mijn mail nog kon vinden was nl van 2024) en of ik akkoord zou gaan met een korting code om iets nieuws te kunnen bestellen. Ik dacht snap ik, prima. Een dag later kreeg ik een berichtje van Carin zei had mijn orders nogmaals beken en zag dat ik in 2025 2 hemdjes besteld had, Om die reden bood zij me alsnog een set nieuwe hemdjes aan. Wat een service, ik meld dat er iets mis is met 1 hemdje en ik krijg als garantie 2 nieuwe hemdjes gratis toegestuurd. Dank aan de hele klantenservice en in het bijzonder aan Carin voor de moeite. Groet John

Goede klantenservice, nadat mijn pakket schijnbaar niet geleverd was

Mijn pakket kwam niet aan en de status bleef op onderweg staan. De klantendienst was goed bereikbaar en antwoorde snel dat het pakket bij de buren lag. De bezorger had echter geen briefje in de brievenbus gedaan.

Een tweede huid!

Als een tweede huid. Zó fijn zitten de producten van Bamboo. Het voelt heerlijk zacht, straalt kwaliteit uit, blijft mooi na een wasbeurt, zweet niet. Ik ben heel tevreden!

Perfecte pasform

Zit gedurende de dag heerlijk. In feite voelt het niet alsof je ze aan hebt.

Heerlijk zittende BH

Ik had al strings van bamboo en nu dus ook 2 BH’s. Zitten fantastisch en ziet er ook nog eens goed uit!

Prefect

Zitten als gegoten

Fijn en goed passend ondergoed

Snelle levering, helder antwoord op vragen, pakketje wordt goed verpakt en past in de brievenbus.

retour gestuurd

Kritiek heb ik vanwege de elasthan in de shirts die het wel goed laten aansluiten maar ook een strak gevoel geven, in plaats van pure katoen. De armsgaten zijn daardoor ook strak, ik moet dus zeker een ruime maat kopen en deze shirts waren in mijn eigen maat te strak.

Zit lekker

Zit lekker, snelle levering

Wat een super service

Snelle levering. Er ontbrak iets aan onze bestelling, want meteen werd opgelost. Echt top!

Zeer fijne producten

Zeer fijne producten, super zacht en mooi. Blijft ook mooi na tig keren wassen.

Ze zitten heerlijk!

Fijne slips

Goede producten

Klantenservice was erg behulpzaam. Zending niet aangekomen hebben naar n oplossing gezocht.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!