Snelle levering van topproduct.
In 1 van mijn bestelde BH’s zat een flinke weeffout. Na een mailtje naar Bamboo Basics kreeg ik van Romy (van de klantenservice) het bericht dat ze meteen een nieuw exemplaar zou toesturen. De BH met weeffout mocht ik houden of weggeven aan een goed doel. Klasse, bedankt Romy voor de goede service!
Na schoorvoetend Bamboo te hebben geprobeerd was ik verkocht. Gelijk nog meer Bamboo slips gekocht en mijn katoenen slips weggedaan.
Ik heb een set van 3 slips besteld en was echt blij verrast over de kwaliteit. Het is duidelijk een wat zwaardere stof wat heel prettig aanvoelt. De slips hebben ook een hoge taille en dat is een verademing. Het voelt gewoon heel prettig. 1 slip begon na een week of wat een beetje te rafelen langs het randje. Baalde ik van want de kwaliteit was verder gewoon heel goed. Toch maar even gemaild en ik werd toch superlief geholpen door Niek van de klantenservice. Gewoon hop nieuwe set en ook nog een goedmakertje. Ben gewoon verbaasd dat het zo gemoedelijk en vriendelijk ging, zo fijn! Heel erg bedankt dus en een zeer tevreden klant!
Hi Annemieke, wat een fijne review om te lezen, dankjewel :) Super om te horen dat je zo blij bent met de pasvorm en kwaliteit van de slips <3 Jammer natuurlijk dat er eentje begon te rafelen, maar fijn dat Niek je goed heeft kunnen helpen en dat het prettig is opgelost. Bedankt voor je vertrouwen en je lieve woorden, daar worden we echt blij van! Met vriendelijke groet, Chalisa
Zit heel comfortabel en is een aangename stof.
Hi Karen, dankjewel voor je review :) Fijn om te horen dat het zo comfortabel zit en dat de stof je goed bevalt <3 Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Chalisa
Fijn product en weer supersnel geleverd.
Hi Hans, dankjewel voor je fijne review :) Super om te horen dat alles weer naar wens was en dat je blij bent met het product én de snelle levering <3 We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Chalisa
Per ongeluk verkeerde maat besteld: Iris lost alles snel, lief en efficiënt op. Hartverwarmend en vertrouenwekkend en efficiënt. Één van mijn favoriete online winkels.
Hi Melané, wat een lieve woorden, dankjewel :) Fijn om te horen dat alles snel opgelost kon worden en dat je zo tevreden bent. Ik geef het compliment zeker door aan Iris <3 Bedankt voor je vertrouwen en voor het shoppen bij ons! Met vriendelijke groet, Chalisa
ik heb 2 tops en 3 strings gekocht. Helaas na 1 keer dragen zat er gelijk een gat bij de naad. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar.
Hi Marian, wat jammer om te horen dat er al na één keer dragen een gaatje bij de naad is ontstaan :( Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We hebben je inmiddels een mail gestuurd om dit samen netjes op te lossen. We hopen dat we het zo alsnog goed voor je kunnen maken. Met vriendelijke groet, Chalisa
Had boxers besteld welke een maat te groot waren. Nieuwe maat direct door Bamboo Basics verstuurd. De te grote boxers retour.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat het omruilen van de boxers soepel is verlopen. We doen ons best om onze service zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Veel plezier met de nieuwe maat en bedankt voor je vertrouwen in Bamboo Basics! Groetjes Iris
Een zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs en een snelle levering
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijs én de snelle levering. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Groetjes Iris
Kousen? Sokken? Bij aankoop van 75 euro één paar kousen/sokken? Zie jullie e-mail van dinsdag 12-02-2026?
Bedankt voor je review. Inmiddels heb ik je een e-mail gestuurd om met je mee te kijken naar je klacht en meer duidelijkheid te krijgen over de genoemde actie/e-mail van 12-02-2026. Groetjes Iris
Snel geleverd goede kwaliteit en pasvorm 12 pack rico zwart ondergoed.
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én de kwaliteit en pasvorm van de 12-pack Rico zwart ondergoed. Veel draagplezier en graag tot een volgende bestelling! Groetjes Iris
In 2025 heb ik 2 hemdjes (op voorraad) gekocht, In 2026 heb ik deze pas uit de verpakking gehaald om te dragen, toen bleek dat 1 vd hemdjes niet goed gestikt was. Ik heb dit bij de klantenservice gemeld, in 1e instantie kreeg ik een reactie dat het te lang geleden was (de order die ik in mijn mail nog kon vinden was nl van 2024) en of ik akkoord zou gaan met een korting code om iets nieuws te kunnen bestellen. Ik dacht snap ik, prima. Een dag later kreeg ik een berichtje van Carin zei had mijn orders nogmaals beken en zag dat ik in 2025 2 hemdjes besteld had, Om die reden bood zij me alsnog een set nieuwe hemdjes aan. Wat een service, ik meld dat er iets mis is met 1 hemdje en ik krijg als garantie 2 nieuwe hemdjes gratis toegestuurd. Dank aan de hele klantenservice en in het bijzonder aan Carin voor de moeite. Groet John
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, John! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze producten als onze service. Natuurlijk is het vervelend dat één van de hemdjes niet goed gestikt was, maar we zijn blij dat we dit alsnog netjes voor je hebben kunnen oplossen. Extra dank voor je vriendelijke woorden richting Carin en onze klantenservice, we geven het compliment zeker aan haar door. We wensen je veel plezier met de nieuwe hemdjes en hopen je in de toekomst weer terug te zien! Groetjes Iris
Mijn pakket kwam niet aan en de status bleef op onderweg staan. De klantendienst was goed bereikbaar en antwoorde snel dat het pakket bij de buren lag. De bezorger had echter geen briefje in de brievenbus gedaan.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze klantendienst goed bereikbaar vond en dat je snel geholpen bent. Wel jammer dat de bezorger geen briefje heeft achtergelaten terwijl het pakket bij de buren was geleverd. We begrijpen dat dit voor verwarring heeft gezorgd. We nemen je feedback mee om onze bezorgservice verder te verbeteren. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Iris
Als een tweede huid. Zó fijn zitten de producten van Bamboo. Het voelt heerlijk zacht, straalt kwaliteit uit, blijft mooi na een wasbeurt, zweet niet. Ik ben heel tevreden!
Hi Jeanine, bedankt voor je prachtige review! <3 Wat fijn om te horen dat onze producten als een tweede huid aanvoelen. Geweldig dat je de zachtheid, kwaliteit en het draagcomfort zo waardeert en dat alles ook mooi blijft na het wassen. Daar worden wij heel blij van! Met vriendelijke groet, Chalisa :)
Zit gedurende de dag heerlijk. In feite voelt het niet alsof je ze aan hebt.
Ik had al strings van bamboo en nu dus ook 2 BH’s. Zitten fantastisch en ziet er ook nog eens goed uit!
Hi Linda, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je al fan was van onze bamboo strings en nu ook zo tevreden bent met de BH’s. Geweldig dat ze niet alleen heerlijk zitten, maar er ook mooi uitzien! Met vriendelijke groet, Chalisa <3
Zitten als gegoten
Hi Ineke, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat ze als gegoten zitten. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Chalisa :)
Snelle levering, helder antwoord op vragen, pakketje wordt goed verpakt en past in de brievenbus.
Hi Carli, bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat het ondergoed goed past en dat je tevreden bent over de snelle levering en service. We besteden veel aandacht aan onze verzendingen, dus fijn dat dit gewaardeerd wordt! Met vriendelijke groet, Chalisa <3
Kritiek heb ik vanwege de elasthan in de shirts die het wel goed laten aansluiten maar ook een strak gevoel geven, in plaats van pure katoen. De armsgaten zijn daardoor ook strak, ik moet dus zeker een ruime maat kopen en deze shirts waren in mijn eigen maat te strak.
Hi Jacobina! Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid hebt gedeeld. Jammer om te horen dat de shirts te strak vielen en dat vooral de armsgaten niet prettig zaten. Door de toevoeging van elastaan sluit dit model inderdaad wat meer aan, maar we begrijpen dat dit in jouw geval te strak voelde. We nemen je feedback over de pasvorm en maatvoering serieus en geven dit door aan ons team. Inmiddels hebben wij per e-mail contact met je opgenomen om samen naar een passende oplossing te kijken. Met vriendelijke groet, Chalisa :)
Zit lekker, snelle levering
Hi! Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het lekker zit en dat je tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Chalisa <3
Snelle levering. Er ontbrak iets aan onze bestelling, want meteen werd opgelost. Echt top!
Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Fijn dat we het ontbrekende onderdeel meteen voor je konden oplossen. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Iris
Zeer fijne producten, super zacht en mooi. Blijft ook mooi na tig keren wassen.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de producten en dat ze ook na veel wasbeurten mooi blijven. Daar doen we het voor! Veel draagplezier gewenst! Groetjes Iris
Fijne slips
Hi Armand, wat fijn dat de slips zo lekker zitten! Bedankt voor je review <3 Met vriendelijke groet, Chalisa
Klantenservice was erg behulpzaam. Zending niet aangekomen hebben naar n oplossing gezocht.
Hi Anna, bedankt voor je fijne woorden! :) Jammer dat de zending niet direct aankwam, maar fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Veel plezier met je bestelling! <3 Met vriendelijke groet, Chalisa
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!