Zonder problemen

Zonder problemen goede producten.

fijn ondergoed

De bh past prima, zit lekker en is zacht. Ook de broekjes dragen heerlijk.

Toppie

Het bestelproces van producten is vlot en helder. Producten worden snel en zeer netjes verpakt geleverd. Kortom: Toppie

Zacht van stof en zit goed aan

Zeer goed materiaal alleen was er een foutje van mij zelf dat ik niet gelezen had datde gulp niet open was.Maar mijn man vind ze toch goed om te dragen zacht en een plezier om aan te hebben

Zeer tevreden hoor

Zeer tevreden hoor Goede kwaliteit

Snelle levering, fijn ondergoed

Fijne producten!

Snelle levering en fijne producten

Goede communicatie, vlotte levering, prima kwaliteit en pasvorm.

Het draagt heel prettig

Helemaal top!

Kwalitatief goede t-shirts die zeer comfortabel dragen. Net zo belangrijk, ook de service-verlening bij klachtafhandeling is zeer professioneel. Goede ervaring met dit product en de organisatie erachter.

Snelle levering, prima qualiteit, niet super maar voor deze prijzen goed te doen

Super service

Had Bamboo Basics besteld in maat L. Twijfelde over juiste maatvoering dus ook maar additioneel XL besteld. Dit bleek de juiste maat te zijn. De L aangemeld om te retourneren en om te wisselen voor nieuwe zending XL. Wat bleek, de tweede zending XL werd al verstuurd voordat ik de L zending kon retourneren. Wat een service èn vertrouwen dat gesteld wordt in de klant. Top!! OH, en de boxer shorts zitten nog goed ook ;-).

Snel en heel duidelijk geleverd pasvorm top en lekker soepel

Top ervaring

Prettige zachte kwaliteit

Heb T-shirt, onderbroeken, en sokken van Bamboe basis. De onderbroeken zijn te los en te zacht. T shirts zitten heel goed en ook de sokken. Ook al leken ze eerst te groot. Na een wasbeurt zitten ze nu goed. Heerlijke warme enkelsokken.

Liam is heel moeilijk te vinden

Ik weet wat ik moet hebben maar wordt niet als keuze aangeboden .

Prima kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super fijn ondergoed snelle levering en netjes verpakt

Esmee van klantenservice is een topper!

Niet ***len maar poetsen! Ik had een kleine opmerking over mijn 1ste bestelling en gelijk geregeld door Esmee. Lekker bezig topper! Ik ben gewisseld van een ander merk maar deze shirts zijn geweldig! Top materiaal

Fijne onderkleding

Ik heb boxershorts, sokken en hemden gekocht. De boxers zitten heerlijk en de sokken zijn ook helemaal top. De hemden zijn wat lang voor mij. Snel geleverd voor een prima prijs.

Perfect product en snelle levering

De bestelling was snel geleverd. De broeken zitten perfect

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestel regelmatig bij Bamboo Basics, goede kwaliteit ! En snelle levering.

2e keer een bestelling gedaan Prima kwaliteit Snelle levering

Fantastisch geholpen

Ik gebruik al heel lang het Bamboo ondergoed en nu ging er van 2 onderbroeken het randje los. Esmee van de klantenservice heeft op mijn vraag hierover supersnel geantwoord en mijn klacht opgelost door een setje van 3 op te sturen. Wat een goede service. Bedankt Esmee!

Geweldig.

De leveringsdatum wordt van tevoren aangegeven. De levering is snel en het product is keurig verpakt.

Zit mooi en blijft na het wassen goed in vorm!

De onderbroeken zitten voor man en vrouw mooi aangesloten, zijn mooi van kleur en blijven ook goed van vorm

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!