Het ondergoed zit heel fijn, het is zacht en licht en je voelt niet dat je het aan hebt (mits je de goede maat hebt). En mooie kleuren, hoewel ik het leuk zou vinden als er meer kleuren beschikbaar zouden zijn.
Het zit lekker en is zacht, maar rondom borst mag wel wat steviger.
Hi, hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat je het product lekker vindt zitten en dat je de zachte stof waardeert. Bedankt ook voor je feedback over de ondersteuning rondom de borst. We nemen dit soort opmerkingen serieus en gebruiken ze om onze producten verder te verbeteren. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Groetjes, Chalisa
Zeer snelle levering en een heel goed product. Veel draagcomfort en dat is het fijne van deze shirts.
Hi Jan, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de shirts. Het draagcomfort is inderdaad één van de eigenschappen waar we erg trots op zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met het dragen van je shirts! Groetjes, Chalisa
Fijne producten ,aanrader .
Hi Joyce, hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. Geweldig dat je ze zelfs aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop! Groetjes, Chalisa
Na een probleem met een bestelling nam Ik contact op met iemand van customer service bij B.b. Carin heeft me asap zeer vriendelijk en correct geholpen. Na telefonisch contact was het probleem van de baan. Ze doet zelfs de moeite om dit euvel op te lossen waardoor ook andere klanten hier in de toekomst mee geholpen zijn en dus echte het juiste krijgen waarvoor ze betalen! Een goed product dat volgens de juist normen gemaakt is. Een correct vergoeding stond er ook nog tegenover. Ik kan als klant alleen maar tevreden zijn met deze navolging/opvolging. Knap werk Carin! Dit siert jou enorm! Grtz Luc D.
Hi Luc, Hartelijk dank voor je uitgebreide en prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de ondersteuning die je hebt ontvangen. We vinden het belangrijk om problemen niet alleen op te lossen, maar ook te kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren zodat andere klanten in de toekomst dezelfde ervaring bespaard blijft. Je mooie woorden over Carin geven we uiteraard aan haar door. Ze zal het enorm waarderen om te horen dat haar inzet, betrokkenheid en opvolging zo positief zijn ervaren. Daarnaast zijn we blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de geboden oplossing. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in ons. Groetjes, Chalisa
Jullie producten zijn goed van kwaliteit en comfortabel om te dragen.
Hi Herma, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat ze comfortabel zijn om te dragen. Daar doen we het voor! Groetjes, Chalisa
Er zat een naadje los aan mijn nieuwe ondergoed. Na het mail contact met Carin is dit gelijk fijn opgelost!
Hi Iris, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het ondergoed én met de service. Natuurlijk jammer dat er een naadje loszat, maar goed om te lezen dat dit na het contact met Carin snel en naar tevredenheid is opgelost. Veel draagplezier gewenst en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Groetjes, Chalisa
Ik heb voor de slips van bamboobasics gekozen omdat ik altijd snel last heb van irritatie in de liezen door randjes. De slips van bamboobasics zijn niet normaal zacht en comfortabel! Nul irritaties! Ook de pasvorm is prima, zelfs aan de ruime kant, dus bij twijfel welke maat zou ik voor de kleinere maat gaan. Toen ik de slips net binnen had kreeg ik een reclamemail waarin je een cadeau zou krijgen bij aankoop van .... Voor mij dus te laat. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd of ik dit cadeau alsnog mocht ontvangen. Meteen een reactie; "geen probleem, we sturen het vandaag naar je toe" Samengevat; ultiem draagcomfort en topservice!
Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat onze slips je eindelijk het comfort geven waar je naar op zoek was en dat je geen last meer hebt van irritaties. Ook bedankt voor het delen van je ervaring met de maatvoering, daar kunnen andere klanten zeker iets aan hebben. Superleuk om te lezen dat ook onze klantenservice een positieve indruk heeft achtergelaten. Natuurlijk wilden we je dat cadeautje alsnog niet laten mislopen! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over zowel onze producten als onze service. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Sokken besteld bij Bamboo Basics waarvan in één sok een gatje zat in de naad. Via de klantenservice ben ik in contact gekomen met Carin, zij heeft mij vriendelijk te woord gestaan en er voor gezorgd dat ik een nieuw paar sokken ter vervanging kreeg. Uitstekende service zoals het hoort te zijn!
Bedankt voor je mooie review! Jammer dat er een klein defectje in één van de sokken zat, maar fijn om te horen dat Carin je vriendelijk heeft kunnen helpen en dat het snel is opgelost met een nieuw paar sokken. Geweldig dat je onze service als uitstekend hebt ervaren. Dat is precies hoe we onze klanten graag helpen! Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Zouden mij n nieuw proefpakket toesturen.. Dames xxl slip.. Maar nog steeds niks ontvangen... helaas..
Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je het vervangende proefpakket nog niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit teleurstellend is. We nemen graag contact met je op om te achterhalen waar het pakket zich bevindt en ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. We willen graag dat je alsnog een positieve ervaring met ons hebt. Groetjes, Tygo
Webshop OK, bestelprocedure OK, snelle levering, perfect product. Voel me thuis.
Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen: van de webshop en het bestelproces tot de snelle levering en het product zelf. En dat je je bij ons thuis voelt, is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Snelle service perfecte kwaliteit
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en de perfecte kwaliteit. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Bij binnenkomst zat er een gat in 1 van de gekochte boxers. Chalisa heeft deze vliegensvlug opnieuw opgestuurd. Top!
Jammer dat de ptt er zon zooitje van maakt
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. Jammer dat de bezorging niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Gelukkig heeft dat geen afbreuk gedaan aan je ervaring met onze producten. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tygo
Slecht!
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat 2 van de 3 pakketjes na 7 dagen nog steeds niet zijn ontvangen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je op je bestelling zit te wachten. We nemen contact met je op om uit te zoeken wat er met de zendingen aan de hand is en om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dit snel recht te kunnen zetten. Met vriendelijke groet, Tygo
Heel fijn ondergoed met mooie pasvorm. Alles heel vlot geleverd.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de mooie pasvorm en de snelle levering. Geweldig dat ook onze service goed bevalt! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
ik was al een tijdje opzoek naar zacht ondergoed wat ook lekker confortabel zit. bij bamboo basics heb ik dit eindelijk gevonden.
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al een tijd op zoek was naar zacht en comfortabel ondergoed en dat je dit eindelijk bij Bamboo Basics hebt gevonden. Dat is precies waar we naar streven! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Goede communicatie, goede prijs/kwaliteit.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn dat je onze kwaliteit, communicatie en prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Graag tot een volgende keer! Groetjes Iris
Goede kwaliteit en snit. Absoluut een aanrader
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat de kwaliteit en snit naar wens zijn. Dank voor de aanbeveling en graag tot ziens! Groetjes Iris
Zeer goed materiaal,comfort om te dragen.
Dank je wel voor je review! Fijn dat het materiaal en het draagcomfort zo goed bevallen. Veel plezier ermee! Groetjes Iris
Fijn T-shirt! Het materiaal voelt prettig aan en ademt goed. De verzending was erg snel.
Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn dat het T-shirt, het materiaal en de snelle levering aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier ermee! Groetjes Iris
Het is een gebruiksvriendelijke site, gemakkelijk om een keuze te maken en een bestelling te plaatsen. Ik bestelde het grootste aantal sokken van 10 paar. a. €49,95. Dan is slim geprijsd om de prijs €0,05 onder de prijs te plaatsen om van de vrije verzending gebruik te kunnen maken. Je moet je bestelling nog groter maken. Dan rijd je je bestelling uit met nog eens 10 paar. Fijn want dan heb genoeg sokken om het 2 jaar uit te zingen. Nog fijner is het om direct na je bestelling (goed voor 2 jaar) een korting code krijgt voor je volgende bestelling die je pas over 2 jaar doet.
Bedankt voor je uitgebreide review en feedback! Fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat het bestellen eenvoudig verliep. Ook zijn we blij dat de snelle bezorging je goed is bevallen. Groetjes Iris
Heel zacht en fijn om te dragen, top!
Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn dat het zo zacht en comfortabel draagt. Veel plezier ermee! Groetjes Iris
Echt waardeloos met de aflevering
Bedankt voor je bericht en review. Ik heb je inmiddels per e-mail geïnformeerd dat de zending voor je klaarligt bij een afhaalpunt :). Groetjes Iris
Beste, Tot op heden heb ik niets ontvangen zag enkel dat ineens mijn bestellingen retour naar jullie is terwijl ik nooit niets heb ontvangen of iemand is langsgekomen
Bedankt voor je bericht. Ik heb je inmiddels per e-mail geïnformeerd. Bij je bestelling zijn helaas geen (volledige) adresgegevens ingevuld, waardoor de zending niet kon worden bezorgd en retour naar ons is gekomen. Zodra we de juiste adresgegevens van je ontvangen, kunnen we het pakket graag opnieuw naar je toesturen. We horen het graag van je. Groetjes Iris
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!