Zit goed, blijft na wassen ook goed

Zacht, maar zeker niet seamless

Ik bestelde een seamless pack 7 stuks. Zacht ondergoed maar zeker niet seamless.

Sokken

Mooie kwaliteit sokken zitten erg lekker. Ben er heel blij mee. Eindelijk geen naad meer bij de tenen.

Geweldig!

Ik moest weer nieuwe onderbroeken en zag al een tijdje dat onderbroeken met de stof Bamboo een stuk beter voor je zijn. Nooit vind ik het leuk om geld uit te geven aan onderbroeken maar deze zitten oprecht mega fijn, en zijn lekker lucht doorlatend. Enorm blij mee, geen last meer van vocht en schurende benen!

Het zit perfect en super zacht

De slips hebben een perfecte pasvorm en voelen zijdezacht. Altijd boxershorts gedragen maar had dit veel eerder moeten doen! De service was ook heel goed en snelle levering.

Fijne shirts

Ze zijn niet goedkoop, maar hoop er lang mee te doen. Het zit fantastisch

Niet geschikt voor mij

Helaas is deze Bamboo slip niet geschikt voor mij. De "rek" in de stof maakt dat deze niet bruikbaar is. Heeft te maken met het gebruik van incontinentie-inleggers. Mijn review is dan ook gebaseerd op mijn persoonlijke situatie.

Zachte stof,zit heerljjk

De aankoop was goed,ook hoe het gkngceen maatje te klein. Makkelijk veranderen en doorgeven. Past prima

Ze zitten lekker

Het zit lekker alleen wat ik nu heb is een L en morgen komt XL. want wat ik nu heb is net te klein.

Prima producten

Eerste bestelling verliep prima, producten ljjken goed, contact met klantenservice verloopt snel.

Voelt als een 2de huid

Aangenaam om dragen.

Stof is prima, maar boxershort te klein.

Ik heb altijd L, maar deze was te klein dus blijkbaar XL nodig.

Klasse

Heerlijk ademd ondergoed met een uistekende pasvorm

Prettig dragen en vooral met deze hitte

Zie boven

Ik heb nu 1 onderbroek van Bamboo Basic. En dat bevalt tnt erg goed. Hij blijft mooi en strak zitten en draagt prima. Op dit moment niet echt onderbroeken nodig, maar als dat wel zo is, is dit zeker een optie.

Heerlijk ondergoed,

Ondergoed zit heel fijn en ook snel geleverd

Zit als een tweede huid.

Heel comfortabel

Zit orima

Gewoon oke

Top product

Erg fijne stof en mooi ontwerp

Top producten, begrip voor een foutje

Tot twee keer toe ging er iets fout met de bezorging van een bestelling bij Bamboo Basics, onduidelijk of was het of dit aan mij lag, de site of de bezorger. Hoe dan ook: tot twee keer toe stuurde BB me de zending alsnog toe. Medewerkster Iris stelde twee vragen en begreep het probleem direct. Zeer sympathiek!

Geweldige producten en fantastische service

Ik koop al enkele jaren producten van Bamboo Basics. De kwaliteit is erg goed en ze zitten erg comfortabel. De langere t-shirts zijn heel fijn en beter afgesteld op de lengte van de Nederlands man. Onlangs bleek er bij een bestelling een beschadigd product te zitten. Dit is toen bijzonder snel opgelost en afgehandeld (nogmaals dank aan Romy van de klantenservice daarvoor). Ik kan Bamboo Basics echt van harte aanbevelen. P.S. Mocht je ING rentepunten hebben, dan kun je korting kopen via de rentepunten winkel.

Fijne slips, goede service

Fijne slips, bij een defect kreeg ik gelijk een nieuwe. Wat fijn. Dank Iris

niet gekregen wat was beloofd

In de week dat ik de boxershorts bestelde was er nog een extraatje beloofd: een paar sneakersokken. Ik kreeg wel de boxers, maar niet de sneakersokken. Je moet wel doen wat je belooft.

Draagt heerlijk, heb er net 7 ontvangen.

Er is een probleem met het wassen, de boxers komen niet droog uit de droger, maar zijn nog steeds iets vochtig: wij gebruiken het programma “synthetisch” om te drogen. Graag advies

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!