Laden reviews...
1.145 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en hoogwaardige materialen. De producten bieden comfortabele pasvormen en betrouwbare maatvoering. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, en retourneren verloopt soepel. De ervaringen blijven positief met kleine verbeterpunten.
Bamboo Basics is een echte aanrader. Heerlijk zacht materiaal, goed van pasvorm. Snelle leverinh!
29 June 2026
Anna Kroon
Roden
Voelt heel fijn aan op de huid Ik dacht alleen dat ik er ook een setje sokken bij zou krijgen om uit te proberen maar dat was niet het geval.
29 June 2026
Marieke Vriend
Wognum
Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat de onderbroeken prettig aanvoelen op de huid en dat je tevreden bent over de snelle levering. Jammer dat je de proefsokken niet hebt ontvangen zoals je had verwacht. We nemen jouw feedback mee. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
Gebruik al een aantal jaren onderbroeken van bamboe bevallen prima
28 June 2026
Geert
Huissen
Bedankt voor jouw mooie review! Geweldig om te horen dat je al jarenlang kiest voor onze bamboe onderbroeken en dat ze zo goed bevallen. Bedankt voor jouw vertrouwen en jouw aanbeveling. Veel draagplezier!
Tygo
zie bovenstaande, gewoon weer dik tevreden.
28 June 2026
Frankwin
Gilze
Bedankt voor jouw mooie review! Geweldig om te horen dat je opnieuw dik tevreden bent over onze producten en service. Jouw vertrouwen en aanbeveling waarderen we enorm. Veel draagplezier!
Tygo
Super snel bezorgd en fijn en comfortabel ondergoed.
Patricia
Zaanstad
Bedankt voor jouw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en dat het ondergoed zo comfortabel zit. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Jacobus
Oosterhout
Bedankt voor jouw leuke review! Fijn dat het ondergoed zo goed bevalt. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
Al jaren gebruik ik het ondergoed van Bamboo Basics. Heel kwalitatief en fijne zachte stof.
Wendy
Noord-Brabant
Bedankt voor jouw mooie review! Geweldig om te horen dat je al jarenlang kiest voor het ondergoed van Bamboo Basics. Fijn dat je de kwaliteit en de zachte stof zo waardeert. Bedankt voor jouw vertrouwen en jouw aanbeveling. Veel draagplezier!
Tygo
Ik was op zoek naar ondergoed wat warmte minder vasthoudt. Katoen houdt het zweet vast. Bamboo lijkt voor mij de oplossing. Het zit erg comfortabel. Ik ben er heel blij mee.
Leonie
Almere
Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat het bamboe ondergoed voor jou de oplossing is en dat het zo comfortabel zit. Geweldig dat je tevreden bent over de snelle levering én dat je zo blij bent met jouw aankoop. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
6 onderbroeken gekocht de eerst uit de verpakking was an kapot
Beveelt niet aan
Jan
Hardenberg
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat de eerste onderbroek die je uit de verpakking haalde al beschadigd was. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit samen op te lossen en ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent met jouw aankoop.
Tygo
Fijne materialen en fijn om te dragen, zowel sokken als ondergoed!
Pascal
Hoensbroek
Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel de sokken als het ondergoed zo goed bevallen. Geweldig dat je de materialen prettig vindt en dat alles comfortabel draagt. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
We bestellen regelmatig onze sokken hier. Ze zijn heerlijk zacht en van duurzaam materiaal. Deze keer wel enorm verbaasd waarom elk paar (enkel)sokjes rondom een kartonnetje zat. Nut en noodzaak ontging mij totaal en het was én onhandig met uitpakken én kost veel verpakkingsmateriaal. Beste Bamboo Basics, waar is dit nu voor nodig?
Tamara
Elst
Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat je al regelmatig bij ons bestelt en zo tevreden bent over de zachtheid en het duurzame materiaal van onze sokken.
Dank je ook voor jouw eerlijke feedback over de kartonnen wikkel om de enkelsokken. We begrijpen dat dit onhandig kan zijn en dat je vragen hebt over de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. We nemen contact met je op om hier bij mee te kijken. Jouw feedback waarderen we enorm en helpt ons om onze producten en verpakkingen verder te verbeteren.
Tygo
Het draagt heerlijk zacht en pasvorm is prima !
John
Almere
Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat het ondergoed heerlijk zacht draagt en dat de pasvorm zo goed bevalt. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
Gyors kiszállítás, és jó minőségű
Ludovit Megaly
Bergeijk
Köszönjük a kedves véleményedet! Örülünk, hogy könnyűnek és légiesnek találod a fehérneműt. Nagyszerű, hogy a gyors szállítás és a kiváló minőség is annyira tetszik neked. Köszönjük az ajánlásodat, és sok örömöt kívánunk a viseléséhez!
Szeretettel üdvözöljük,
Tygo
De levering was zoals gepland en het ondergoed zit fijn.
Humph
Leusden
Bedankt voor jouw fijne review! Goed om te horen dat de levering volgens planning is verlopen en dat het ondergoed prettig zit. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
Mijn eerste bestelling is positief! Het was even zoeken naar de maat maar de retour/ruilservice is perfect. Jammer dat ik de gratis kennismaking met een produkt over het hoofd heb gezien.
Rianne
Heesch
Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te horen dat jouw eerste bestelling positief is bevallen. Goed dat de retour- en ruilservice je heeft geholpen bij het vinden van de juiste maat. Jammer dat je de gratis kennismaking met een product hebt gemist, maar we hopen dat je alsnog veel plezier hebt van jouw aankoop. Bedankt voor jouw aanbeveling!
Tygo
De nieuwe ‘boxershort Jack’ met langere pijpen is precies wat ik er van hoopte. Perfect
Wessel
LEEUWARDEN
Bedankt voor jouw mooie review! Wat geweldig om te horen dat de nieuwe Boxershort Jack met langere pijpen precies aan jouw verwachtingen voldoet. Fijn dat je het ondergoed heerlijk zacht vindt. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
Heel makkelijk met bestellen en snel geleverd. De trunk boksershort heeft een comfortabel zit en fijn is dat de kortere pijp niet omhoog “kruipt”.
Marcel
Nistelrode
Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat je de comfortabele pasvorm en het draagcomfort van de trunk boxershort zo waardeert. Leuk dat ook het eenvoudige bestelproces, de snelle levering en de pijpen die goed op hun plek blijven je bevallen. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Lekker spul
Sipke De Vries
ROTTERDAM
Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het product goed bevalt. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel plezier met jouw aankoop!
Tygo
Mooie shirts, maar jammer dat er toch 7% elasthan in zit, een materiaal waar ik slecht tegen kan.
Beveelt niet aan
26 June 2026
Corneel
Esch
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Jammer om te horen dat de shirts voor jou niet helemaal aan de verwachtingen voldoen vanwege het elastaan. We begrijpen dat dit vervelend is als je daar gevoelig voor bent.
We nemen contact met je op om te kijken of we samen een passende oplossing kunnen vinden. Bedankt voor jouw eerlijke feedback, die helpt ons om onze producten en informatievoorziening verder te verbeteren.
Tygo
Met dit warme weer is het bamboe ondergoed erg prettig! Snelle levering en mooi verpakt. Aanrader!
26 June 2026
Carola
Nootdorp
Bedankt voor jouw geweldige review! Wat fijn om te horen dat het bamboe ondergoed zo prettig draagt, zeker met het warme weer. Leuk dat je ook de snelle levering en de verzorgde verpakking waardeert. Bedankt voor jouw aanbeveling en veel draagplezier!
Tygo
Blij dat ik dit ondergoed geprobeerd heb. Wat een fijne pasvorm en goed ademend materiaal! De levering was zoals beloofd en ging lekker makkelijk door de brievenbus (in mijn geval.) top!
25 June 2026
Daniël Vreugdenhil
‘s-Gravenzande
Bedankt voor je enthousiaste review!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en het ademende materiaal van ons ondergoed. Fijn ook dat de levering soepel is verlopen en het pakketje gewoon door de brievenbus paste.
Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling. We wensen je veel draagplezier en zien je graag nog eens terug!
Groetjes Tygo
Goede kwaliteit en supergoede service mocht er toch iets mis zijn gegaan. Top.
25 June 2026
John
Den Haag
Bedankt voor je mooie review, John!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én onze service. Natuurlijk kan er weleens iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dat snel en goed op te lossen. Geweldig dat je dat zo hebt ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. We hopen je snel weer terug te zien!
Groetjes Tygo
Tevreden , goede kwaliteit en pasvorm.
24 June 2026
Christine
België
Hi Christine, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je mooie review :) We waarderen het enorm dat je de kwaliteit en pasvorm zo goed ervaart. Hopelijk tot een volgende keer! <3 Groetjes, Chalisa
Voelt heerlijk aan en draagt lekker
23 June 2026
Linda
Rijswijk
Hi Linda, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie review :) We hopen dat je er nog lang plezier van hebt en zien je graag weer terug! Groetjes, Chalisa
ik ben fan!
22 June 2026
ceetje
Amsterdam
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je fan bent van onze producten. Fijn dat zowel de kwaliteit als de snelle levering goed bevallen. Daar worden wij blij van!
Tygo
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris.
Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden