Goede kwaliteit, snelle service

Zitten top, goede webshop

Prima kwaliteit

Fijn draagcomfort!

heerlijk zacht

Goede en snelle service, mooi verpakt en draagt heerlijk zacht.

Vlotte levering en fijn, duurzaam materiaal

Vlotte levering en fijn, duurzaam materiaal Goede pasvorm, zit lekker comfortabel

Heerlijke ondershirts

Heerlijk zachte en warme shirts voor een prima prijs

Fijn ondergoed snel geleverd

Zalig zacht ondergoed. Goede basics. Ik ga meer bestellen!

Goede producten (ondergoed en sokken)

Ik heb al lange ervaring met onderbroeken. Omdat die zo goed bevielen heb ik recent ook sokken gekocht. Ook deze bevallen heel goed.

De nieuwe pyama zit comfortabel, voelt zijdezacht aan en draagt ‘licht’! Fantastisch nieuw kledingstuk en ik heb gekozen voor de kleur navy. Nu zou ik er nog graag een bestellen maar niet in het zwart. Kunnen jullie deze pyama ook in een ‘mooie groene’ kleur kunnen uitbrengen? Ik wil deze dan ook kunnen dragen tijdens de yogalessen! Ga vooral door op deze weg om nieuwe kleding te ontwikkelen!

Het zit lekker

Mooie stof en zit lekker. Net iets warmer dan katoen door merinowol icm katoen. Het zorgt voor een gladde en net iets meer warmte. Als je alleen voor warmte gaat is merinowol natuurlijk de beste optie, maar dat is geen gladde stof.

Bh zit prettig

Ik heb een 2-pack Seamless bra Nova aangeschaft. Prettig om te dragen, ga zeker opnieuw bestellen, maar dan padden, zodat de vorm wat vormvaster zit.

Heel tevreden over de service en de produkten van bamboo basics !

Heel goeie website, super goeie service en tevreden van de kwaliteit van de slips en beha's !

ALLE VOORDELEN VOOR JE LICHAAM

Eénmaal Bamboo ondergoed en sokken gedragen, draag je niets anders meer ! Sokken gaan lang mee, naadloos, krimpen niet en zijn zalig om te dragen. Zelfs de boxershorts gaan lang mee en zijn stevig van kwaliteit ! Bamboo Basics wordt mijn bestelling voor het leven !!!

Beste boxers ooit

Ik koop altijd de bamboo boxers blijven mooi en goede pasvorm

Fijne materialen & top klantenservice

Hele fijne natuurlijke materialen, zacht materiaal, super comfortabel ondergoed. De verzending is snel, ik had het de volgende dag al in huis. Helaas ging bij mij vrij snel de rand rafelen van het ondergoed. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en Tyrsa dacht super goed mee en reageerde heel snel. Ik kreeg een nieuwe set opgestuurd. Super blij mee! Dankjewel voor de fijne oplossing!

Onlangs een flinke bestelling gedaan. Echter ervoeren wij wat quality problemen. Dis hebben wij kenbaar gemaakt bij de klantenservice waar Iris binnen 3 uur al reageerde! Zeer vriendelijk en zeer begripvol. Wauw! Zo kan het dus nog steeds in een maatschappij vol hardheid! We kregen meteen vervangende producten! Iris reageerde echt respectvol en zei precies het juiste! Toen ik een mail stuurde met dank voor de snelle reactie wilde ik ook een review achterlaten. Hierop kreeg ik van Esmee te horen dat dat via deze weg kon en dat namen noemen ervoor zorgt dat het bij de juiste persoon terug komt! Nogmaals dan Iris! Wij zijn al lang klant maar door jou zullen we dat nog heel lang blijven! Bedank!

Goede service en fijn draagcomfort.

Snelle levering en fijne kwaliteit. Prettig draagcomfort en goede pasvorm.

Topkwaliteit en service

Bamboe sokken voor mijn vriend besteld in de grootste maat en voor mezelf de topjes. Hou van de bamboe stof!! Heerlijk zacht en luchtig. Geen nare zweetluchtjes meer! Zelfs een mooie kortingcode gekregen voor de sokken van Carin vd klantenservice. Snelle levering!

Aanrader

Heel tevreden met mijn aankoop. De materialen voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Echt fijn om te dragen.

Super vriendelijk en snel opgelost

Medewerkster Tyrsa heeft mijn bezorgprobleem supervriendelijk, professioneel en snel opgelost. Waren alle support medewerkers zo dan zag de wereld een stuk leuker uit!

Een goede service van Bamboo Basics

Nadat een bestelling van mij kwijtgeraakt is, heb ik van Bamboo Basics via Iris/Carin gratis een nieuwe bestelling ontvangen, ondanks dat mijn eerste bestelling uiteindelijk toch geleverd is.

Mijn onderbroek rafelde uit. Super snel geholpen door Carin, ik heb een nieuwe bestelling gekregen! Zeer blij met deze service!

Top medewerker Carin

Bestel sokken via een site, maar waren geen bamboo kwaliteit, ik klagen , bellen, Carin aan de lijn ,bleek geen originele bamboo te zijn , bleek geen probleem te zijn en loste dit op , de troep van een andere leverancier dus , voor bamboo en Carin gewoon een dikke duim , top en bedankt

Helemaal top

PostNL was de zending kwijt. Bamboo Basics zorgt voor een oplossing! Pasvorm is top

Geweldig!

What you see and what they promised is what you get...

Snelle levering van super zachte comfortabele bh

Eindelijk bh’s gevonden die niet irriteren of jeuken

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!