fijn en snel geholpen door de klantenservice nadat een pakket retour ging doordat er waarschijnlijk een fout ophaalpunt was ingegeven. Toppers hadden nieuwe order aangemaakt en opnieuw verstuurd, nadat ik het verhaal had gedaan van het adres. Bedankt klantenservice!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Jammer dat er iets misging met het afhaalpunt, maar gelukkig hebben we dit snel voor je kunnen oplossen met een nieuwe verzending. Bedankt voor je begrip en je vriendelijke woorden. We geven het compliment graag door aan het team! Veel plezier met je bestelling en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Na 1 avond de boxershort gebruikt te hebben was deze bovenaan , bij het elastiek, bij de naad, gescheurd. De pasvorm is gewoon goed en de boxershorts zitten erg lekker. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ben daar vriendelijk en correct geholpen. Zonder problemen hebben zij drie nieuwe boxershorts kosteloos toegestuurd. Inmiddels zijn deze netjes geleverd. Dat noem ik goede service. Ik hoop uiteraard dat de nieuwe exemplaren geen problemen geven, maar op basis van de afhandeling ben ik zeer tevreden over de klantenservice en de geboden oplossing.
Bedankt voor je eerlijke review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en dat de boxershorts comfortabel zitten. Tegelijkertijd vinden we het natuurlijk erg jammer dat één van de boxershorts al na één avond dragen is gescheurd. Naar aanleiding van het contact dat gisteren heeft plaatsgevonden, hebben wij inmiddels een vervangende order voor je aangemaakt en verstuurd. Deze is gisteren verzonden en komt zo snel mogelijk jouw kant op. We hopen uiteraard dat de nieuwe boxershorts wel volledig aan je verwachtingen voldoen en dat je ervaring, en wellicht ook je review, positief verandert nadat je de vervangende set hebt ontvangen. Bedankt voor je geduld en vertrouwen. Groetjes, Tygo
Originele beoordeling
Na 1 avond de boxershort gebruikt te hebben was deze bovenaan , bij het elastiek, bij de naad, gescheurd. De pasvorm is gewoon goed en de boxershorts zitten erg lekker. Na 10 takken jaren boxershorts van Börn Borg gebruikt te hebben was ik in eerste instantie erg tevreden. Gisteren contact opgenomen met de klantenservice waar ik netjes en correct geholpen werd, er zouden direct 3 nieuwe boxershorts verstuurd worden. Tot nu toe nog niets gehoord of gezien qua mail of iets dergelijks. Afwachten of de andere boxershorts wel sterker zijn en of de andere 3 boxershorts wel verstuurd worden.
Prima prijs/kwaliteit, correcte levering. Aangenaam product.
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles dik in orde is. Fijn dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de levering en natuurlijk het product zelf. Bedankt voor je aanbeveling en veel draagplezier! Groetjes, Tygo
Comfortabel product. Maattabel gebruiken is nodig. Duurt lang voor het droogt, dus houdt goed vocht vast.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product comfortabel zit. Goed dat je aangeeft dat het raadzaam is om de maattabel te gebruiken, daar hebben andere klanten zeker iets aan. Door de vochtopnemende eigenschappen van bamboe kan het inderdaad wat langer duren voordat het volledig droog is. Juist die eigenschap draagt ook bij aan het comfortabele draaggevoel gedurende de dag. Bedankt voor je aanbeveling en veel draagplezier! Groetjes, Tygo
Bamboo Basic heeft een perfect draagcomfort en een zeer goede pasvorm. Onderkleding zoals het bedoeld is.
Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en het draagcomfort. "Onderkleding zoals het bedoeld is" is een prachtig compliment en precies waar we naar streven. Bedankt voor je aanbeveling en veel draagplezier! Groetjes, Tygo
Super fijne producten, het draagcomfort is groot!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en het draagcomfort. Daar doen we het voor! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Mijn man en ik dragen al een paar jaar ondergoed van bamboo en zijn zeer tevreden over de kwaliteit , ook de stof voelt erg prettig aan . Enig minpuntje is dat t niet warmer dan 40 gr. Gewassen mag worden Groetjes Elise
Bedankt voor je mooie review, Elise! Wat leuk om te horen dat jij en je man al jarenlang tevreden zijn over ons ondergoed. Fijn dat zowel de kwaliteit als het draagcomfort zo goed bevallen. We begrijpen je opmerking over de wasvoorschriften. Om de zachtheid, pasvorm en levensduur van de bamboestof zo goed mogelijk te behouden, adviseren we inderdaad om niet warmer dan 40 graden te wassen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Veel draagplezier gewenst! Groetjes, Tygo
Fijne stof maar het kruisje van de string (seamless Amber) is te klein en zit los aan de bovenkant. Weet nog niet hoe ze uit de was komen. Hoop goed want één string had al een afhechtingsfoutje. De strin Lola vindt ik lekkerder zitten.
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je de stof prettig vindt en dat de Lola-string goed bevalt. Jammer dat je bij de Seamless Amber hebt gemerkt dat het kruisje deels loszit en dat er sprake lijkt te zijn van een afhechtingsfoutje. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen contact met je op om dit verder te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen. We willen graag dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Groetjes, Tygo
mijn vrouw vind ze heerlijk zitten
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je vrouw zo tevreden is en dat ze heerlijk zitten. Daar worden we blij van! Bedankt voor je aanbeveling en veel draagplezier gewenst aan je vrouw. Groetjes, Tygo
Bestelling via de site is gemakkelijk, bezorging volgens afspraak prima geregeld.
Wat enorm fijn om te lezen dat alles zo gemakkelijk is verlopen. Bednakt voor jouw review. Groetjes Tygo
Inlegkruisje blijft matig plakken en dat aan de buitenkant staat aangegeven wat er in de verpakking zit, inclusief de maat, is zowel voor mij, maar zeker ook voor de bezorger van post nl, dusdanig ongemakkelijk dat hij het pakje bij de deur heeft neergelegd zonder aan te bellen. Overigens had het ook wel in de brievenbus gepast.
Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat je het ondergoed kwalitatief goed vindt. Jammer dat je hebt ervaren dat een inlegkruisje niet goed blijft plakken. Door de eigenschappen van de stof kan dit bij nieuw ondergoed soms voorkomen. We merken echter dat dit vaak verbetert na een paar wasbeurten, waardoor een inlegkruisje beter blijft hechten aan het materiaal. Daarnaast begrijpen we dat je de verpakking als ongemakkelijk hebt ervaren doordat de inhoud en maat zichtbaar vermeld stonden. We waarderen deze feedback en nemen dit mee in onze evaluaties. Ook is het vervelend dat de bezorger het pakket zonder aan te bellen heeft achtergelaten. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Groetjes, Tygo
PRACHTIG PRODUKT, met grote zorg vervaardigd en verpakt
Wat ontzettend fijn om te lezen! Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo
Verantwoord, lekker zacht en strak genoeg. Alleen een beetje lang... maar er moet altijd iets te zeuren zijn. 4 1/2 sterren dus.
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat de shirtjes goed bevallen en dat je tevreden bent over het zachte materiaal en de pasvorm. En ja, er moet natuurlijk altijd íets te zeuren blijven ;). Bedankt voor je eerlijke feedback over de lengte en voor de mooie 4,5 sterren! Groetjes, Tygo
Een perfecte pasvorm en het voelt bijna als een tweede huid. Vooral in de liezen erg comfortabel.
Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat de pasvorm perfect is en dat het ondergoed aanvoelt als een tweede huid. Fijn dat je vooral het comfort in de liezen als prettig ervaart. Dat is precies waar we naar streven! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Zie boven.
Dat is enorm fijn om te lezen! Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo
Bamboo zit zacht en comfortabel. Ik heb de bh en bikershorts. Zoiets zalig en zacht heb ik nog nooit gevoeld. Ik probeer regelmatig stukken bij te kopen.
Bedankt voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de bh en bikershorts. Fijn dat je het materiaal als zo zacht en comfortabel ervaart. Dat je regelmatig nieuwe items bij koopt, zien we als een prachtig compliment! Bedankt voor je vertrouwen en veel draagplezier. Groetjes, Tygo
Heb hier al meerdere keren boxers besteld en zitten goed, blijven goed en dragen zeer comfortabel. Echt een aanrader.
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren boxers bij ons hebt besteld. Fijn dat ze goed zitten, mooi blijven en zo comfortabel dragen. Dat is precies waar we naar streven! Bedankt voor je vertrouwen en voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Zeer goed en snel geholpen toen bleek dat mijn pakket niet geleverd was en volgens PostNL wel. Geen vragen, geen gedoe, gewoon heel fijn en snel een oplossing. Super!
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen toen er iets misging met de levering. We vinden het belangrijk om problemen zo eenvoudig mogelijk op te lossen, zonder onnodig gedoe. Geweldig dat je dit zo hebt ervaren! Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Goede pasvorm, stof is lekker zacht.
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm en de zachte stof. Comfort staat bij ons voorop, dus leuk dat dit zo wordt gewaardeerd. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Wel fijne stof,maar nogal wat te ruim uitgevallen voor de maat XL
Fijne site, fijne producten die echt heel lang meegaan voor een mooie prijs. Ik ben fan.
Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze website én onze producten. Fijn dat ze lang meegaan en dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Dat je fan bent geworden, vinden we een prachtig compliment! Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Jaren geleden bamboo ondergoed ontdekt en zelfs in temperaturen boven de 40 gr blijf je een fris gevoel houden
Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je al jarenlang fan bent van ons bamboe ondergoed. Fijn dat het ook tijdens warme dagen en zelfs bij temperaturen boven de 40 graden zo comfortabel en fris blijft aanvoelen. Dat is precies één van de voordelen waar bamboe om bekend staat! Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. Groetjes, Tygo
onderbroek zit comfortabel en ademt. Verzending duurde iets langer dan gedacht.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de onderbroek comfortabel zit en goed ademt. Jammer dat de verzending iets langer duurde dan je had verwacht, maar we zijn blij dat het product zelf goed bevalt. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
21 april betaald, 12 mei stond de tracering nog steeds op niet verzonden en heb ik hier netjes over gemaild. Vandaag, 2 juni, heb ik nog steeds geen reactie op mijn mail. Via Facebook heb ik ook nog een poging gedaan en kreeg ik te horen dat ze er naar zouden kijken en dat ik zsm van ze zou horen. Enkele dagen later typten ze dat mijn pakketje zoekgeraakt was en dat ze opnieuw zouden verzenden, maar ik heb hier en nog geen traceercode van gekregen en dat pakketje niet ontvangen…
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen en dat je ook nog geen duidelijke terugkoppeling hebt ontvangen, dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker gezien de tijd die inmiddels verstreken is en het uitblijven van een duidelijke oplossing en trackinginformatie. We nemen dit serieus en willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten. We nemen daarom contact met je op om je situatie uit te zoeken en ervoor te zorgen dat je alsnog een passende oplossing krijgt. Groetjes, Tygo
De stof is zeer zacht en elastisch. Maar een groot nadeel is dat mijn inlegkruisje niet blijft plakken. Dus heel spijtig.
Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de zachte en elastische stof. Jammer dat je merkt dat een inlegkruisje niet goed blijft plakken. Door de eigenschappen van de stof kan dit bij nieuw ondergoed soms voorkomen. We zien echter vaak dat dit na een paar wasbeurten verbetert, waardoor een inlegkruisje beter blijft hechten aan het materiaal. We begrijpen dat dit in het begin vervelend kan zijn en waarderen het dat je deze ervaring met ons deelt. Groetjes, Tygo
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!