fijne sokken, snelle verzending
Goedemiddag Midas, bedankt voor het delen van jouw review! Geweldig om te lezen! Groetjes, Max :))
Fijn zittende shirt
Bedankt voor jouw toffe review! Erg fijn om te lezen! Groetjes, Max
Uitstekende kwaliteit, snel en goed verpakt geleverd
Hey Ben, bedankt voor jouw review! Tof dat de kwaliteit en de levering goed is! Groetjes, Max :)
Al een aantal jaar bestel ik mijn sokken en onder-t-shirts hier., omdat het lekker zit en lang goed blijft bij veel gebruik.
Beste Britta, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Geweldig dat je vaker bij ons besteld! Groetjes, Max
Comfortabele shirts met lange mouw. Heerlijk zacht en ademend
Goedemiddag Frans, bedankt voor het delen van jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max :))
Bestellen ging snel en makkelijk. Mijn ondergoed werd op het afgesproken tijdstip bezorgd. Het ondergoed zelf is zacht en past perfect.
Hi Anita, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max :)
Hi Scarlet, bedankt voor het delen van jouw review! Perfect! Groetjes, Max
Ondanks het feit dat de levering niet vlekkeloos ging, is de volledige bestelling geleverd en is het klantenservice altijd zeer vriendelijk en uiterst coulant geweest.
Goedemiddag Mark, bedankt voor jouw review! Super dat de klantenservice zeer vriendelijk was! Groetjes, Max :))
Pakketje is netjes geleverd en de sokken bevallen goed
Hey Bram, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je pakketje netjes is geleverd en dat de sokken je goed bevallen! Groetjes, Max =)
Ik heb t-shirts gekocht en was verrast door het zachte materiaal. De shirts zijn ook fijn omdat je weinig hoeft te strijken.
Goedemiddag Klaas, bedankt voor jouw review! Dat is heel fijn om te horen! Groetjes, Max :)
Past perfect en draagcomfort is uitstekend
Hi Cornelia, bedankt voor jouw review! Daar worden we erg blij van, bedankt! Groetjes, Max
De Bamboo Basics producten zijn van goede kwaliteit en prettig om te dragen.
Hi Thijs, bedankt voor jouw review! Tof dat je tevreden bent over onze producten! Groetjes, Max =)
Bijzonder soepel en een hoog draagcomfort. Ik had al eerder wit Bamboe ondergoed (nu donkerblauw) en het bevalt werkelijk uitstekend !
Hey Wim, bedankt voor jouw review! Wat geweldig om te horen dat je vaker bij ons besteld! Groetjes, Max =)
Hele fijne kwaliteit en snel geleverd.
Beste Anne-Lucy, bedankt voor jouw review! Dat is goed om te horen! Groetjes, Max
Goede kwaliteit, zachte comfortabele stof, blijft goed na meerdere keren wassen
Hi Lore, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat de stof goed blijft na meerdere malen wassen! Groetjes, Max
Niks op aan te merken. Echt voor herhaling vatbaar
Hey Martijn, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fantastisch dat je zo lovend bent! Groetjes, Max :))
Ontvangen wat ik er van verwachte.
Hi Sjaak, bedankt voor jouw toffe review! Tof dat het is wat je er van verwachtte! Groetjes, Max =)
Goede spullen zitten lekker
Goedemiddag Nathalie, bedankt voor jouw review! Super fijn, geniet ervan! Groetjes, Max
Fijne shirts en ondergoed. Stofjes voelen fijn aan en goede kwaliteit Sokken erg comfortabel.
Hi Dia, bedankt voor jouw toffe review! Fantastisch dat de shirts en het ondergoed lekker zitten! Groetjes, Max =)
Tevreden over het product.
Hey Anne, bedankt voor jouw review! Dat is super fijn om te lezen! Groetjes, Max
Goede kwaliteit, goed passend en correcte en snelle levering
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Tof dat je tevreden bent over het product en de levering hier van! Groetjes, Max
ik had er sowieso al geen slechte gedachten bij en ik vind het gewoon super! ik raad het andere ook aan!
Goedemiddag Britt, bedankt voor het delen van jouw review! Wat geweldig dat je het iedereen aanraad! Groetjes, Max
Ik zou heel blij worden als Bamboo voor transport een andere optie biedt dan DHL.
Hi Paul, bedankt voor jouw review! Bedankt voor jouw feedback, we hopen dat je tevreden bent over het product! Groetjes, Max =)
Boxers zijn OK maar tailleband deugt niet! Te stug, krinkelt en laat draden los!! Spit van aankoop!
Hoi Nico, we hebben meerdere malen geprobeerd om met je in contact te komen, maar helaas tot heden heb je nog niet gereageerd. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken voor een passend oplossing. We zijn te bereiken per mail: [email protected] of per telefoon: +31(0)85 110 27 00.Alvast bedankt! Groetjes Marloes
Comfortabel
Hey Bram, bedankt voor jouw review! Super om te horen! Groetjes, Max =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD