Filtre

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Heel zacht en fijne kwaliteit. Een naadje kwam los na het wassen.

Prima producten.

Lekker zacht materiaal dat mooi blijft in de was.

Niets ontvangen /verzending loopt mis

Besteld op 11 november. Trackandtrace geeft nog steeds aan (23 november) aan dat pakketje onderweg is met goparcel. Er gaat iets niet goed helaas. Klantenservice geeft netjes aan dat pakketje bij afhaallocatie ligt. Bij afhaallocatie hebben ze nog nooit van goparcel gehoord en hebben dus ook geen pakketje voor me. Waar is het nu dan gebleven??? In afwachting van mijn bericht hierover aan klantenservice… hopelijk komt het snel goed…. Voor nu geen beste eerste indruk helaas ivm verzending.

Wederom prima service en kwaliteit

Na een product ('fietsbroek') te hebben uitgeprobeerd, nu een grotere bestelling gedaan.

Maat 35-40 voor mijn maat 39 nog aan de grote kant

Goede kwaliteit sokken. Helaas zelfs na wassen nog iets te groot. En dat terwijl mijn maat aan de bovenkant van deze maatselectie is. Mijn andere sneakersokken (ook met bamboe) zie je overigens echt niet in mijn schoenen. Deze zijn aan de voorkant hoger, waardoor je wel een deel van de sok ziet.

zit lekker

bestelling duidelijk, snelle levering, uitgepakt, zitten lekker comfortabel

Super kwaliteit

Super zacht en je zweet er niet in

mooie shirts

mooie stof, voelt fijn. ziet er goed uit. vind de lengte persoonlijk iets te lang

Alles goed tot uitstekend.

Alles goed tot uitstekend.

Bestelde zit heel fijn.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Artikel zag eruit zoals in de beschrijving. Mooie kwaliteit.

Heel snelle levering van top producten

Twee dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst werden de producten al bezorgd! Heerlijk zacht ondergoed, precies de goede maat en zit prachtig! Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Uitstekende kwaliteit, snelle levering !

Perfecte kwaliteit

Fijne stof, de maat komt overeen

Goed en kwaliteit geleverd

Goed!

Prima ervaring met bestelling en kevering. Verder geen opmerkingen.

Snelle levwring.

Fijne zachte stof. Maar en model van het shirt valt goed. Precies zoals de afbeelding en omschrijving op de site.

Fijn product

Bij twijfel tussen S of M kun je beter M kiezen. Hele fijne en persoonlijke, snelle service bij ruilen van de maat!

Super zachte en fijne sokken

Super zachte en fijne sokken en heel snel geleverd (goed verpakt)

Zit heerlijk en heerlijk zacht

Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en blijft goed in de wasmachine. Ik heb voor mezelf de singlets Anna long fit maat M besteld dus met 5cm extra. Dit was niet echt nodig geweest, want ik vind ze eigenlijk net iets te lang, maar dat maakt de zachtheid en goede fit meer dan goed. Van de bra nova heb ik - na beoordelingen gelezen te hebben - besloten maat S te nemen, terwijl ik normaal een maat m heb. Dit was een goed keus, want maat S zit erg goed (ben zelf 175cm met cup c). Voor mijn man heb ik de long sleeve Ralph besteld, maat XL en deze zijn aan de grote kant. Hij vindt ze daarentegen wel heerlijk zitten, dus bestellen we binnenkort maat L. Wat ik graag nog mee wil geven aan Bamboo Basics, is dat het hoge retourzendbedrag mij er lang van weerhouden heeft om iets te bestellen. En ik hoop dat jullie binnenkort ook kindermaten hebben. Keep up the good work.

Snel en correct

Producten zijn zeer goed,en snel geleverd

heerlijk draagcomfort

Ik heb al meerdere artikelen van bamboo basics en ben heel tevreden Het draagcomfort is heerlijk en het blijft goed in model na wassen. Geen droger!

Comfortabel aangenaam om dragen

Super zachte tshirts die nauw aansluiten voor lange mensen

De (large) tshirt past mij. 2 meter, smal met schouders. Zacht aanvoelend.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD