Zoals beloofd de bestelling de volgende dag in goede staat in huis
Bedankt voor je fijne feedback! Goed om te horen dat je bestelling netjes en snel is aangekomen. Daar doen we het voor! Veel draag comfort gewenst! Groetjes Tygo
Ik wil echt geen andere meer! Zit super zacht en comfortable! Vooral de hoge taille is ideaal. Ook voor de koudere dagen. En om je buikje te corrigeren. Ik ga er vast nog meer bestellen!
Wat een prachtige review, dank je wel! Heel fijn dat je het ondergoed zo comfortabel vindt en dat de hoge taille je zo goed bevalt, ook tijdens de koudere dagen. Dat je zegt geen ander meer te willen dragen, is voor ons het grootste compliment. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien! Groetjes Tygo
Ik draag het broekje vooral op lange wandelingen, onder mijn outdoorbroek. Voelt zacht aan, ik zweet nauwelijks en de pijpjes blijven goed zitten
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat het broekje zo comfortabel zit, juist tijdens lange wandelingen. Precies daarvoor is het gemaakt: zacht, ademend en met pijpjes die goed blijven zitten. Geweldig dat je er zoveel plezier aan beleeft! Groetjes Tygo
De beste sokken en ondergoed die er zijn, ze gaan enorm lang mee. Snelle verzending, in de avond besteld en de volgende middag al geleverd.
Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze sokken en ons ondergoed. Ook fijn dat de snelle levering je positief is opgevallen, daar doen we ons best voor. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt! Groetjes Tygo
Draagcomfort en zachtheid: veel beter dan ik tot nog toe van enig ander merk heb ervaren. Toch 3 opmerkingen. 2 daarvan hebben niets met de kwaliteit te maken. 1. Mijn ervaring is dat je voor de bambooshorts beter een maatje groter neemt dan aanbevolen. 2. Ik vind het persoonlijk jammer dat er niet meer kleuren te verkrijgen zijn. Dat geldt vooral voor de t-shirts. 3. Toch één minpuntje: de elastische band bovenaan de boxershorts begint nogal snel te rafelen.
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat het draagcomfort en de zachtheid zo positief opvallen, dat is precies waar we het voor doen. We begrijpen je opmerkingen goed. De tip over de maatvoering kan ook andere klanten helpen. Daarnaast staat de wens voor meer kleuren al op onze radar, zeker voor de T-shirts. Jammer om te horen dat de elastische band sneller rafelt, dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. We willen dit graag voor je oplossen en kijken hoe we je het beste kunnen helpen. Neem gerust even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Groetjes Tygo
Snelle en perfecte service. Top
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle en goede service. We helpen je graag weer een volgende keer! Groetjes Tygo =)
Carin heeft me supergoed geholpen! Ze reageerde snel, dacht mee en zorgde dat alles vlot geregeld werd. Heel prettig en professioneel! Zeker een aanrader!
Bedankt voor je mooie woorden en fijne beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Carin en dat alles naar wens geregeld is. We geven je compliment zeker aan haar door. We staan natuurlijk altijd weer voor je klaar! Groetjes Tygo
Al jaren fan van bamboe basics onderbroeken. Had weer nieuwe nodig en deze netjes thuis bezorgd. Helaas was er een foutje in de productie van 1. Na contact met Zaina heel netjes opgelost. Heel blij met de service.
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je al zo lang fan bent van onze producten en dat je tevreden bent met de service. We geven je compliment zeker door aan Zaina, ze zal hier erg blij mee zijn! Veel plezier met je nieuwe Bamboo Basics en we staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt. Groetjes Tygo
In het verleden heb ik al vaker de seamless padded bra fleur besteld. Dit keer waren de pads gekreukeld aangekomen en die kreukels waren zichtbaar bij dragen. Tyrsa en Tygo van Bamboo Basics hebben dit probleem zeer klantvriendelijk opgelost en hebben nieuwe bh’s opgestuurd. Keurige service dus!
Hartelijk dank voor je eerlijke en positieve review! Wat vervelend dat de pads van de Seamless Padded Bra Fleur dit keer gekreukeld bij je aankwamen. Gelukkig konden Tyrsa en Tygo het snel en naar tevredenheid voor je oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen tevreden zijn met onze producten, maar zich ook gehoord voelen wanneer er iets misgaat. Fijn om te horen dat je onze service als keurig hebt ervaren, daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar. Groetjes Iris
Original anmeldelse
Voorheen was ik wel tevreden over de bh’s met pads erin (seamless padded bra fleur). Dit keer niet. De pads zaten gekreukeld in de verpakking en de kreukels zijn zichtbaar bij dragen. Hopelijk verdwijnt het in de was. Verder jammer dat deze bh’s niet in wit verkrijgbaar zijn.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de pads gekreukeld zijn aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat je eerder wel tevreden was. We nemen persoonlijk contact met je op om dit samen netjes op te lossen. Groetjes Tygo =)
Heel fijn materiaal, geen naad. Knelt nergens
Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat het materiaal zo lekker zacht zit en dat het comfortabel draagt zonder te knellen. Bedankt voor je mooie review! 💚 Groetjes Romy
Snelle bezorging. fijn ondergoed. Ik gebruik het al heel lang. dit is voor mij een blijvertje. ben er blij mee.
Wat fijn om te lezen! 😊 Geweldig dat het ondergoed zo goed bevalt en dat het voor jou een blijvertje is. Bedankt voor je mooie review! 💚 Groetjes Romy
Snel verzonden, top producten. Normale prijs, aanrader
Dankjewel voor je mooie review! 🌿 Fijn dat je tevreden bent over de producten én de snelle service. We hopen je snel weer terug te zien! 💚Groetjes Romy
Veel reclame over de bamboe Zit maar een beetje in Veel viscose. Hemdjes zijn super fijn!!
Bedankt voor je feedback! Viscose wordt inderdaad vaak genoemd, maar dat is juist de vezel die uit bamboe wordt gewonnen. De bamboe wordt verwerkt tot pulp, en daaruit worden zachte viscosevezels gemaakt die zorgen voor het comfortabele en ademende gevoel van de stof. Daarom zie je “viscose” op het label terug. Fijn om te horen dat de hemdjes wel super fijn zitten! 💚 Groetjes Romy
Meerdere producten gekocht. En nog steeds een fijn product goede comfort en pasvorm. Snelle levering al met al een fjn product
Wat geweldig om te horen dat de producten nog steeds goed bevallen en dat je tevreden bent over het comfort én de snelle levering 🙌. Dankjewel voor je fijne feedback! Groetjes Romy
Ik had onderbroeken besteld bij bamboobasisc. Helaas gingen deze allemaal op de zelfde plek kapot. Ik heb een mailtje gestuurd met een foto van de beschadiging in de bijlagen. Ik kreeg de zelfde dag nog een reactie en telefoontje van Carin die heel vriendelijk en behulpzaam was. Bedankt voor het serieus nemen van mijn klacht en de goede oplossing.
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Carin 🤍. We vinden het heel belangrijk om klachten serieus te nemen en samen naar een goede oplossing te zoeken. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! Groetjes Romy 😊
Super fijne sneaker sokken!
Wat fijn om te horen dat de sneakersokken zo goed bevallen! 🧦✨ Bedankt voor je positieve review en veel draagplezier gewenst. 😊Groetjes Romy
Snel en hele fijne producten.
Bedankt voor je fijne review! 💚 Wat goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als onze producten. We wensen je er veel plezier van! 😊 Groetjes Romy
Ik had de belle briefs besteld in dezelfde maat als eerder. Toch twijfelde ik of dit nu de juiste maat was. Ik heb contact gezocht met de klantenservice en werd super geholpen door Tyrsa. Snel en hele goede service.
Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! 💚 Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Tyrsa en dat we je snel hebben kunnen helpen met je vraag over de maat 😊Groetjes Romy
Bestellen en levering in een flow Producten zitten lekker en zijn lekker zacht Bedrijf heeft mooie universele gedachte voor mens en natuur.
Wat een prachtige review, dankjewel! 🌿 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de producten als onze service. We vinden het belangrijk om mooie, zachte en duurzame producten te maken die goed zijn voor mens én natuur, heel fijn dat jij dat ook zo ervaart 😊 Groetjes Romy
Het ondergoed heeft veel draag comfort. Blijft goed in model ook na herhaald wassen. Ik ben zeer tevreden.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat het ondergoed ook na het wassen mooi in model blijft! 😊 Bedankt dat je dit met ons deelt. Groetjes Romy
Echt heel fijn ondergoed. Vind het alleen jammer dat de voordeelbundel mer briefs alleen in de kleur zwart is.
Wat fijn om te horen dat ons ondergoed zo goed bevalt! 💚 Bedankt ook voor je feedback over de voordeelbundel. We snappen dat het leuk zou zijn om ook in andere kleuren te kunnen kiezen. Ik geef dit zeker door aan ons team. 😊Groetjes Romy
Snelle levering , keurig verpakt. Top zoals altijd.
Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! 💚 We zijn blij dat alles weer naar wens is verlopen en waarderen je vertrouwen in ons enorm. Groetjes Romy 😊
Snelle levering, goede producten, I love itttttt Ook de matenwissel ging vlot en supersnel. Ook telefonisch contact gehad en ze waren zeer behulpzaam en vriendelijk.
Wat super om te lezen, bedankt voor je enthousiaste review! 💚 We vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, de snelle levering én de service bij de matenwissel. Ook leuk om te horen dat het telefonisch contact prettig verliep. We helpen je altijd graag! Groetjes Romy 😊
Mijn slips van bamboo basics hadden na drie weken al losse naaidraadjes. Omdat ik eerder al onderbroeken bij dit bedrijf had gekocht ging ik ervanuit dat dit gewoon een foutje was. Ik heb gemaild en werd heel goed geholpen door Tyrsa. Er werd binnen een dag gereageerd en kreeg meteen een pak met nieuwe onderbroeken toegestuurd. Ik bestel al regelmatig bij bamboo basics, maar ben nu zeker vaste klant!
Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring 🌿 Wat vervelend dat er bij de slips losse draadjes zaten, maar heel fijn om te horen dat onze service je goed geholpen heeft en dat alles snel is opgelost. We zijn blij dat je tevreden bent en dat je ons als vaste klant blijft vertrouwen, dat waarderen we enorm! Groetjes Romy
Ik draag geruime tijd boxershorts van Bamboo Basics en die dragen heel erg comfortabel! Laatst was er iets met de afwerking niet zoals ik gewend was van hun producten.. Terwijl ik er niet om vroeg werd mij een nieuwe set toegezonden. Dat is pas service!
Hi Adri, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend mooi om te horen dat je al langere tijd fan bent van onze producten. Daarnaast zijn we blij dat we goed met het defect hebben kunnen helpen. We staan altijd met enthousiasme klaar voor jou! Groetjes, Tyrsa =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD