Sokken s avonds besteld, 2 dagen later bezorgd in nette verpakking. Goede kwaliteit.
Hi Anka, Bedankt voor je geweldige feedback! Wat fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Zeer snel geleverd
Hi Hayo, Bedankt voor je mooie complimenten! Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa =)
Het past precies, zal zeker nog wel in wat kopen
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie feedback. Hopelijk mogen wij je in de toekomst vaker verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Aangenaam verrast, fijne onderbroeken.
Hi Sander, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. Hopelijk mogen wij je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Wat een fijne onderbroek is dit, comfortabel e en superzachte stof, mooie pasvorm, snelle levering.
Hi Suzanne, Bedankt voor je supermooie complimenten! Hopelijk mogen wij je vaker blij maken met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Zit heerlijk, koop niet meer anders dan bamboe ondergoed.
Hi, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je een terugkerende klant bent, dit waarderen wij zeer! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle levering en goede kwaliteit t-shirt
Hi Maud, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product. Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Hi Willem, Bedankt voor je mooie feedback! Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle verzending en hele fijne zachte natuurlijke kwaliteit.
Hi Rinske, Bedankt voor je mooie feedback! Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Heel fijn product. Voelt zacht aan mijn huid.
Hi Brigitte, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat ontzettend fijn dat de producten goed bevallen. Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Het ondergoed zit super Alleen de hals van de t-shirts zijn wat slap
Hi, Bedankt voor je geweldige feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. We vinden het jammer dat de hals van de t-shirts wat minder in de smaak valt, maar we nemen dit zeker mee voor de toekomst. Als we je verder ergens mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle levering,goede kwaliteit,ziet er mooi uit!
Hi Erna, Bedankt voor je mooie complimenten. Hopelijk mogen wij je in de toekomst vaker van dienstzijn! Groetjes, Tyrsa =)
De kousen passen en voelen aangenaam.
Hi Maurice, Bedankt voor je mooie feedback! Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle levering en goede kwaliteit!
Hi Vera, Bedankt voor je mooie feedback! Hopelijk mogen wij je in de toekomst vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Producten voelen lekker aan en dragen ook goed. Ik moest een product retourneren en dat ging erg snel. Ik had de volgende dag alweer een nieuwe maat in huis, prima service,
Hi Debby, Bedankt voor je prachtige feedback! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en onze service. Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Ik heb goeie ervaring met de vorige aankoop, maar deze aankoop is toch iets anders
Hi Stephan, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat de vorige aankoop goed is bevallen. Mochten wij je met je huidige aankoop kunnen helpen, dan horen we het graag. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle levering, goede service bij omruilen, retour.
Hi Esther, Bedankt voor je prachtige complimenten! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Hopelijk mogen we je vaker goed van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa =)
Hi Gijs, Bedankt voor je mooie feedback! Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker blij maken met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Mijn ondergoed voorraad aangevuld, producten blijven mooi, ook na jarenlang gebruik.
Hi Frea, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat geweldig om te horen dat je een tevreden, terugkerende klant bent. Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
‘S avonds besteld de volgende dag al in huis! Mooie kwaliteit onderbroeken.
Hi Nathelie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service. Hopelijk mogen we je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Onderbroeken zitten goed en blijven mooi in de was.
Wat fijn om te horen! 😊 Super dat de onderbroeken goed zitten en mooi blijven. Bedankt voor je review! Groetjes Romy
Zit echt fantastisch goed!
Wat superleuk om te horen! 😊 Fijn dat het zo goed zit. Bedankt voor je review en veel draagplezier! Groetjes Romy
super fijn product, makkelijk te bestellen en snelle levering.
Hi, wat een mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Boxershorts en shirts zijn lekker zacht en zitten perfect ik ben zeer tevreden
Bedankt Ronny voor jouw beoordeling, wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Ik vind het draagcomfort van de hemdjes geweldig. De service is ook erg goed. Een hemdje was kapot en binnen een dag was het geregeld dat er een nieuwe werd gestuurd.
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het draagcomfort van de hemdjes en onze service! We doen ons best om problemen snel op te lossen, dus fijn dat alles naar tevredenheid is geregeld. Bedankt voor je mooie review, en hopelijk tot een volgende keer! 😊 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD