Super fijne kwaliteit!

Erg snel geleverd! Voelt erg fijn op de huid... Oogt als uitstekende kwaliteit; ik verwacht ook niet dat het schreef trekt na het wassen. Kortom: Ik beveel dit product aan!

Fijne kwaliteit, lekker zacht

Fijne kwaliteit

Top product

Zitten zeer comfortabel en zakken niet af

prefect

mooi ondergoed zit fijn en snelle servide en levering

Heel fijne t-shirts en sokken

Ik draag alweer een tijdje vrijwel iedere dag de bamboe sokken en t-shirts. Deze aankoop was om mijn zomervoorraad sokken en extra t-shirts aan te vullen. En, zoals altijd, is het weer snel en goed verpakt geleverd.

Zit mij niet goed.

Ik had wat kritische noten. Naar aanleiding hiervan heeft Bamboo contact gezocht en alles prima opgelost. Blijft feit wel dat mij het ondergoed niet prettig zit,maar dat is natuurlijk heel persoonlijk

Perfekt

Het product is precies zoals beschreven, en het draagplezier is erg prettig.

Snelle levering, prima pasvorm

Snelle levering en het ondergoed past goed. Eerdere bestelling bleek niet helemaal de juiste maat. Maar is prima opgelost door Bamboo Basics. Klantvriendelijk en helemaal tevreden met het product nu.

Aangenaam ondergoed en een geweldige service!

Zeer comfortabel, ademend ondergoed. En ook de service na verkoop is top. Vlotte communicatie en de ecologische visie wordt tot de dienst na verkoop doorgetrokken.

Zooo fijn, de spullen en levering

Fijn zachte stof Goede pasvorm Goede levering

Fijn en mooi spul, goed geregeld.

Het draagcomfort van bamboe viscose kan niet genoeg geroemd worden, dat is een klasse apart. In één van de shirts die ik bestelde zat een gaatje, en ik kreeg per omgaande een nieuw shirt + een extra shirt voor de pech! Dus heerlijk om te dragen en een ruimhartige klachtenregeling!

goed, snel geleverd

Een BH voor mijn vriendin gekocht, was zeer tevreden.

Zit heel lekker , beetje strak, hopelijk ook in xxxl

Beetje strak vergeleken met mijn andere merk . Hopelijk maken jullie ook 3x xl

Makkelijk te bestellen

Het is een overzichtelijke webshop en bestellen gaat makkelijk. Producten zijn snel geleverd.

Perfecte pasvorm en zeer fijne stof

Zit erg lekker , luchtig en past erg goed. Ik wil niets anders meer!

Bestelling, levering en producten : allemaal prima

Ik ben zeer tevreden over de vlotte bestelling en levering van de producten. De kousen en het ondergoed past heel goed. Evy een aanrader !!!!

Fijne sokken, snel geleverd.

Kwaliteitsvolle producten, snelle levering

Zeer kwaliteitsvolle producten! Ik kocht de brief slips, en deze zitten écht comfortabel, stevige kwaliteit en voelt heel zacht aan op de huid. Love it !

Lekker zacht en comfortabel

Ik ben al tijden opzoek naar een lekker zittende string. Deze zit comfortabel. Ik had hem alleen wat hoger in de taille verwacht. Dat is deze zeker niet. Verder zit hij prima en komt de maat overeen die je besteld

Heerlijk materiaal en de maatvoering klopt Dus ik ben zeer tevreden

Fijne boxershort

Snelle levering en de shorts zitten fijn

Omschrijving pasvorm & bezorging

Hemden Anna zijn van fijne stof maar vallen klein/zeer strak, dit wordt niet duidelijk uit de beschrijving op de site. De bezorging met DHL is zoals altijd zeer slecht. Pakket wordt onbeheerd achtergelaten in centrale hal flat.

Snelle levering, prima product!

Zeer snelle levering.

Kwaliteit als altijd prima, draagconfoor is prima.

Best goed

Inmiddels ervaring met jullie t-shirts en sokken. De t-shirts zijn formidabel maar de sokken die als outdoor aangeboden worden zijn minder. Minder omdat ze m.i. niet geschikt zijn voor outdoor activiteiten. Prima sok verder maar hier zou ik niet kilometers op kunnen lopen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD