Heel tevreden met mijn bestelling

Zitten perfect, zacht en comfortabel.

Bamboo Basics is voor mij het allerbeste ondergoed.

BB, a brand to stay

Eerste ervaring was via ING rentepunten. Klein aantal, om te proberen. Inmiddels alleen maar Bamboo Basics vanwege de perfect fit en duurzaamheid. Mind you - ze zijn niet goedkoop! Hiervoor kocht ik altijd bij de geel-blauwe winkel met de little sailor ivm goede prijs-kwaliteit, maar tijd heeft geleerd dat die bij BB ook erg goed is en voor mij gaf dat beetje extra draagcomfort* de doorslag voor een overstap. * vooral het niet oprollen van de pijpjes is erg prettig

Fijne bra

Snelle levering , goede kwaliteit. Zit fijn dit stof . Het lijkt bijna dat je niets aan hebt. De tandarts rib schijnt jammer genoeg wel door. Deze gekocht voor onder witte t schort Helaas kun je dan de tepels zien. Jammer. Maar zo goede kwaliteit stof.

Heerlijk zacht ondergoed

Ondergoed zit heerlijk en blijft mooi in de was. Bestelling de volgende dag al binnen. Ik wil niet anders meer.

Zoals gebruikelijk perfect

Heb eerder van Bamboo basics boxers gekocht en zijn nu ook gewoon weer prima

Zijdezacht en duurzaam

Eigenlijk zou het woord 'zijdezacht' vervangen mogen worden door 'bamboezacht'. De stof voelt heerlijk aan, draagt lekker en de milieu-effecten laten zien dat ondergoed ook duurzaam gemaakt kan worden.

Zachte rompertjes

Ik was op zoek naar zachte rompertjes voor mijn baby omdat ie last van eczeem heeft. Bamboo basics rompertjes vind ik prima. Ze zijn zacht en luchtig. Ik heb voor mij ook shirts besteld maar XXL vond ik voor mijn 42/44 te klein. Daarom teruggestuurd. Retoure afhandeling lekker makkelijk maar te betalen.

Overdonderd

Ik belde naar de klantenservice om mijn bestelde beha's te ruilen voor maat groter. Die wordt gratis naar mij verstuurd. De te kleine beha's mag ik schenken aan een goed doel. Omdat bamboo basis mileubewust is willen ze geen extra bezorgers en het pakket niet vernietigen. Hoe bijzonder is dat! Geweldig nieuws toch!

Echt top service en product

Super fijn en heel lekker zittend ondergoed , super kwaliteit , snel geleverd en echt een super goede service , echt een aanrader

Duur ondergoed gekocht, kwaliteit laat te wensen over!

Dure boxer gekocht, met het idee dat een dure onderbroek goed zal passen/zitten. Deze boxer kruipt erg op en zit daardoor vreselijk (doet zelfs zeer als je hem langer aan hebt). Bovenkant van de boxer zit prima, onderkant (kruis) is ontzettend slappe stof. Deze onderbroeken gaan (bijna) ongedragen en 1 ongedragen de vuilnisbak in. Jammer voor de 30 euro.

Ideaal

Onderbroeken en hemdjes zijn fantastisch. Ze dragen alsof je niets aan hebt en zijn zo droog na het wassen. De bh/topjes zijn oké, ik vind de bandjes ver uit elkaar staan waardoor deze (bij mij met relatief smalle schouders) afzakken.

Heerlijk materiaal

Helaas is de Bra voor mij niet goed. Te weinig steun. Dus alleen te gebruiken voor bij huis

Heel fijn

Op tijd bezorgd .ondergoed zit erg fijn .voelt goed aan .pasvorm goed .

Heel snelle bezorgen en goede kwaliteit spullen

Alles is lekker zacht, naadloos en comfortabel. Ben echt blij met de kwaliteit!

Top produkt

Zacht en comfortabel!

Prima ondergoed, heel fijne kwaliteit!

Draag al jaren Bamboo Basics. Ziet er ook goed uit. Kan ik iedereen aanbevelen.

Fijne boxershorts

Zitten heerlijk. Transpiratie vocht wordt goed opgenomen. Voelt heel prettig aan.

Goeie ervaring. Mooie producten.

Vlotte ervaring bij het bestellen. Ook de levering ging vlot. En goede kwaliteit.

Een bijzonder positieve ervaring

Ik had een verkeerd product besteld. Mijn fout. Gelijk gebeld. Zonder problemen de juiste sokken gestuurd. De andere mocht ik houden. Een voorbeeld voor veel organisaties. Zo hoort dienstverlening te zijn.

Vlotte servive

Vlotte service, goede prijs/kwaliteit-verhouding.

correcte afhandeling bestelling en bezorging.

ben al een jaar gebruiker van ondergoed. mijn ervaring is zeer positief. goede pasvorm en comfortabel om te dragen .

Zending kwam snel

Kwaliteit is goed en draagcomfort beter dan katoen. T shirts lekker lang

Heerlijk materiaal en fantastische pasvorm

3e keer dat ik een bestelling heb gedaan, dat zegt genoeg!

Ze zitten goed en zijn huid vriendelijk Ik vind het alleen jammer dat ze er niet in het wit zijn

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD