Redelijk tevreden

Na een eerdere bestelling kreeg ik n mail of mijn gegevens nog klopte. Er stonden geen gegevens in die mail om te controleren. Ik was over mijn vorige bestelling wel tevreden dus ik wilde wel weer wat ondergoed bestellen. Maar in de onderbroeken was t type en maat niet meer leesbaar. Dus ik heb t verkeerde besteld. Maar omdat ik er 1 onderbroek van gedragen heb kan ik die andere 2 niet meer terug sturen. En t retour sturen zou ook 5,50€. kosten. Dus Bamboo Basics, als jullie volgende keer n mail sturen naar iemand of hun gegevens nog kloppen, zet dan in de mail de artikelen die die persoon ooit besteld heeft. Is makkelijk en heel fijn voor de klant.

Prima shirts, duurzaam verpakt

Eerder de witte shirts gekocht van Bamboo basics. Goede kwaliteit en ze blijven wit, itt katoenen shirts van de hema die ik eerst altijd droeg.

Fijne producten en goede service

We waren al bekend met de slips, nu ook met de sokken en bh’s. De bh die ik volgens die maattabel bestelde bleek helaas iets te groot, in No time werd de juiste maat opgestuurd en mocht ik de oude houden. Super service dus!

het valt tegen

Draagt niet fijn

Boxershort

De boxershort zijn van prima kwaliteit. Het voelt als een tweede huid het is zeker een aanrader.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Geweldig!

Goede kwaliteit die heerlijk zit!

Heerlijk zacht en snel geleverd

De bh-top is heerlijk zacht en draagt ook heerlijk met warm weer.

Die was prima

Bestelling kwam snel in huis, niets op aan te merken

Goede service en snelle levering , mooi materiaal

Zeer tevreden en mensen blij kunnen maken met retour spullen die we mochten houden , top

Pakket niet bezorgd

Mijn pakket was niet bezorgd, maar ik heb wel refund gekregen. Alles was opgelost.

Super goede pasvorm

Een snelle levering tegen een redelijke prijs voor een geweldig comfort en pasvorm

Snelle correcte levering van een prima product

Snel en goed

Heerlijk zacht aanvoelend. Prima pasvorm. Zeer snel geleverd

Goede pasvorm ze zijn geweldig

Zalig om te dragen eigenlijk wil ik niks anders meer een top product

Fijn product

Snel verzonden, fijn product van goede kwaliteit.

Super comfortabel

Super comfortabel, de lange pijpjes kruipen niet omhoog en door de hoge taille heb je ook geen blote rug. Verder is de stof goed ademend waardoor je geen last krijgt van ongemakkelijke zweetplekken

Prima geleverd en zachte stof. Jammer dat er voor vrouwen geen xs is.

Omruilen perfect opgelost

Erg tevreden over de geboden service

Prima ervaring

Goede snelle en volledige levering. Niet overdreven verpakt.

Top Service!

Buiten het feit dat mijn man en ik de ondergoed van Bamboo Basics erg goed vinden (je zweet gaat veel minder stinken en de shirt wordt ook makkelijker weer droog), ik heb een hele goede ervaring met de Clant Service: ik had 2 setjes T-shirts besteld voor mijn schoonmoeder, maar de gekozen maat was te klein. Ik belde de Clant Service en kreeg duidelijke instructies van wat ik moest doen om de shirts te kunnen ruilen. Ik heb de verkeerde shirts terug gestuurd en al de volgende dag kreeg ik een bericht dat de nieuwe T-shirts onderweg waren! Ik had echt niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan. Top Service!

Perfect!

Snelle levering, goede kwaliteit, in dit geval en set van 3 trunx.

Snel

Bestelling is snel geleverd en is goed verpakt. T shirt en slips zijn prima, materiaal voelt heel fijn aan en de pasvorm is ook goed

Goede service en kwaliteit

Ondergoed zit heerlijk. Zeer tevreden

Comfort

Zeer fijne stof voor mij de perfecte ondergoed

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD