Fantastisch materiaal!

Snelle levering goed comfort

Snelle levering goed comfort

De hipsters zitten goed alleen erg jammer dat een inleg kruisje niet blijft plakken deze laat zo los Verder snel geleverd

Heerlijk

Snelle levering, dat is fijn. Maar bamboe-ondergoed. Man, wat is dat lekker. Superzacht zonder knellende naden. IK wil nooit meer anders. Let wel: ik zou bij de slips een maat kleiner nemen (misschien wel 2)

Goede webwinkel

Goede webwinkel met duidelijke site. Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Vaak mooie aanbiedingen en de kwaliteit van de producten is zonder meer goed.

Zeer comfortabel

Unieke pasform

De slips voelen goed aan, zijn wel wat diep uitgesneden maar ik bestelde nu toch een maatje kleiner.

Lekker materiaal en snelle levering

Zeer fijn draag comfort.

Mooie kwaliteit. Ben er heel blij mee.

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel snel geleverd: wordt in mijn pakketbrievenbus gedropt dus super handig! Al paar keer besteld. Zachte, aangename slips die na meerdere wasbeurten mooi blijven. Ik doe ze ook in de droogkast, geen probleem! Af en toe ook kortingsacties wat altijd leuk is!

Levering niet volgens afspraak

Brievenbuspakket moet ik zelf ophalen bij DHL punt terwijl het thuis bezorgd zou worden. Of ik niks anders te doen heb

producten van zeer hoge kwaliteit

Het Bamboo Basics-team zet al zijn middelen in om de klant tevreden te stellen. sokken en ondergoed zijn van echt hoge kwaliteit

Love it

Zit heerlijk!

Goed product en snel

Zacht, maar te groot voor de maat.

De slips zijn lekker zacht, maar vallen erg groot. Als ik ze een maat kleiner had besteld, waren ze perfect geweest. Bezorging was prima.

Top produkt

Ruime keuze ondergoed, van goede kwaliteit, lekker stofje en snel geleverd.

Top kwaliteit

Zeer fijne stof en voelt heerlijk geen last van warmte of kou

Prima.

Elastic kapot

Bamboo Basics heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en een nieuw exemplaar opgestuurd. Zeer professioneel opgelost. Kwaliteit voorlopig in orde. Indien de beloofde kwaliteit gewaarborgd is zal ik daar zeker nog aankopen doen.

De stof voelt heerlijk zacht aan.

Heerlijk ondergoed, draagt fijn!

Heerlijke onderbroeken mooie kwaliteit, ook de bamboe sokken zijn er goed geen last van zwetende voeten

ZEER GOED

VLUG ONTVANGEN EN NU HOOP IK DAT HET LANG MEEGAAT

Snelle levering. Goede kwaliteit. Redelijke prijzen.

Verschil tussen de bh’s!

De bh zonder pads is wat losjes, t-shirtachtig. Dit heb ik gemeld. Ik kreeg dan de kans om de Fleur te testen. De Fleur is er eentje met extra pads…dat heb ik nog nooit gekocht en was er wat huiverig tegenover….maar: bevalt me prima, is eleganter qua uitsnijding en inderdaad steviger dan de andere. Zit lekker en voldoet helemaal aan de verwachtingen! Dus heel erg bedankt om dit alternatief aan te bieden!

Zeer mooie kwaliteit dames ondergoed zit als gegoten en zeer zachte stof

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD