Zalig!

De stof is licht en zalig. Ook het model past goed aan.

Ik had 4 shirts besteld en de volgende werkdag al in huis. Er zat helaas zat er in 1 shirt een gaatje (pakket van 2 shirts) Dit is super snel en netjes opgelost. Ik kreeg de volgende werkdag meteen een nieuw pakket met 2 nieuwe shirts erin. Ik ben super blij dat dit zo snel en netjes is opgelost! De shirts zitten overgens super fijn en voelen lekker zacht aan.

Super bedrijf, integer snel en persoonlijk

Ik zou willen dat de collectie groter was!

Wauw kleur en mooie natuurlijke stof.

Het is een zachte en heerlijk aanvoelende stof. Voelt héél natuurlijk en fris aan de huid tijdens het dragen. Ik heb de onderbroeken iets vermaakt, omdat ze voor mij te hoog zijn uitgesneden en nu zitten ze perfect en blijven de hele dag goed zitten. En als laatste:Ik vind de kleur rood helemaal GEWELDIG. HARTELIJKE GROET, Eveline

mooie aanbieding en snelle levering, van harte aanbevolen

Binnen enkele seconden al de orderbevestiging en vrij snel daarna de verzendbevestiging. Ik ben buitengewoon tevreden en beveel jullie van harte aan.

Mooie slips

het zijn mooie slips maar helaas vallen ze mij te groot volgende keer kleinere maat bestellen.

Prima, snelle levering!

Verder niks toe te voegen

Super draagcomfort

Mooi product, fijne pasvorm en snelle levering uitstekend verpakt

Comfortabel, duurzaam, en snel geleverd

Comfortabel, duurzaam, en snel geleverd

Zacht en zit goed!

Snelle levering en zeer tevreden met de t-shirts en sokken!

Super ervaring met bezorgen en afhandelen ruilingen

Prachtige kwaliteit….moest iets ruilen ging super in de chat. Dank je wel voor de snelle hulp

Fijn draagcomfort

Heel tevreden

fantastisch

voeltaan als een 2de huid

Oké

Prima t-shirts, pasvorm is goed. Kwaliteit is matig.

Fijn

Bestellen en bezorgen verliep prima, paste door de brievenbus. Slips van heerlijke draagbare stof, iets ruim bij de billen

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, zit comfortabel geen naden

Tevreden over het product en de levering

Zoals bij mijn vorige bestelling de juiste indicatie van maat adhv de maattabel, vlotte bestelling en levering. Het product kwam mooi verpakt toe en nodigde uit om geopend te worden. De stof voelt zeer zacht en comfortabel aan. In het algemeen zeer tevreden over mijn bestelling.

Positief

Eerst deed ik een kleinere bestelling om e.e.a. uit te proberen. Die spullen voldeden helemaal aan mijn verwachtingen. Heerlijk dragen. Heel zacht op de huid. Het was spannend voor mij om te zien of de grootste maat wel groot genoeg was voor mij, want normaal gebruik ik 3xX en hier ging het maar tot 2X. Gelukkig paste het wel maar als jullie in de toekomst 3xX kunnen leveren is dat nog prettiger voor mij. Ik moet nu nog zien hoe goed alles blijft na enkele wasbeurten, maar mij eerste ervaringen zijn heel positief ook het seamless is voor mij belangrijk omdat mijn huid vaak geïrriteerd raakt door stiknaden..

de kleding zit gepast

top materiaal

Heel fijn

Past prima, heerlijk zacht en warm

Zit als gegoten

Mooi stevig, maar zacht materiaal

Ontzettend comfortabel, ik wil niets anders meer. Heel fijn voor de gevoelige huid. De levering was bliksemsnel.

Heerlijk zachte stof

Zitten goed op maat en fijne zachte stof Ga er meer van aanschaffen

Heerlijk materiaal

Heerlijk materiaal Maar het model omruilen

Erg goed

Snel geleverd en top kwaliteit ondergoed!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD