Goede producten goede service
Hi Els, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
De stof is heerlijk zacht en is comfortabel. Een kleinere maat dan normaal besteld. Eerdaags ga ik ook nog een ander model bestellen die wat lager uitvalt.
Hoi Romy, we hebben net contact gehad en ik ga je de maat M, naar je opsturen =) Groetjes Marloes
Ursprüngliche Bewertung
De stof is fantastisch maar de maatvoering naar mijn idee veel te groot. Had al op advies van jullie een kleinere maat besteld maar deze is, ook nadat ik de onderbroeken in de droger heb gedaan ( tegen advies van jullie) nog steeds te groot. Jammer! Als ik het anders had gedaan zou ik de onderbroeken waarschijnlijk aanbevelen.
Bamboo basis zijn essentieel . Ik kan niet meer zonder´ ze zijn fris als het warm is en warm als het koud is Je voelt en ziet niet dat je ze aan hebt
Hi Nancy, Wat fijn dat je dit zo ervaart, dit is ook zeker de bedoeling van ons ondergoed =) Veel plezier ervan! Groetjes, Tessa
Heel fijn materiaal om te dragen, niet teveel rek, perfect dus.
Wauw, wat een mooie review Bart! Bedankt hiervoor en veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
De slips zijn van prima kwaliteit. Alleen zou ik volgende keer kleinere maat bestellen. In katoen heb ik normaal altijd een Large nodig, in bamboo bestel ik volgende keer een Medium, er zit heel veel rek in. Succes!
Hi Elly, Bedankt dat je jouw ervaring wil delen met anderen. Ik wens je veel plezier van jouw bestelling en we zien je graag terug! Groetjes, Tessa
Na een keer dragen, gaten in de (lange) sokken. Grootste maat genomen, kort geknipte nagels maar toch gaten na een wandeling van 8 km
Groot draagcomfort en zeer goede absorptie van het lichaamsvocht. Een aanrader
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Een mooie set onderbroeken ontvangen..ik vind ze wel wat klein vallen. Tot nu toe prima, geen klachten.
Hi Eric, Bedankt voor jouw eerlijke review. Fijn dat je jouw ervaring wil delen! Ik wens je veel plezier van je bestelling. Groetjes, Tessa
Goede afwerking
Bedankt voor jouw review! Ik wens je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Tessa
Ik heb een 3-tal strings besteld. De website is overzichtelijk en in makkelijke stappen kun he je bestelling doen. Het product is zoals aangegeven en heerlijk zacht. De snelle levering maakt t vervolgens compleet. Heel tevreden dus.
Hi Inge, Bedankt voor jouw mooie cijfer. Wat fijn om te horen dat het goed is verlopen en je blij bent met jouw bestelling. Veel plezier ervan =) Groetjes, Tessa
Mooie schirt, zit heerlijk, maat m is mijn maat , had ook maat m besteld..zit precies goed. Wassen op hangen zo droog.1 ste hier besteld zeer tevreden..binnenkort hier nog ff bestellen.
Wauw, wat een mooie review! Bedankt hiervoor, hier doen wij het voor =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Voor de eerste keer iets besteld, prima ontvangst, voelt lekker aan. Ik draag altijd al sokken v bamboe.
Hi Louise, Bedankt voor jouw mooie review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van je bestelling! =) Groetjes, Tessa
Ondergoed van goeie kwaliteit, zitten fijn. Goeie klantenservice.
Hoi Mies, we hebben net telefonisch contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen =) Groetjes Marloes
Ursprüngliche Bewertung
Ik was op zoek naar een naadloos slip van katoen. Helaas scheen het hartstikke door. Prijs is ook erg aan de hoge kant.
Zoals bovenstaand. Bestelproces verliep vlot. Bezorging snel! Betaling vlot. Alleen lastig te bepalen welke maat ik nodig had. Geen maattabel op de site bv. met taille/heup omvang maten. Ik draag maat 40, heb weinig taille. maat L besteld, is te groot. Doordat de pijpjes wat te wijd zijn met soepel elastiek kruipen ze wat omhoog, voelt niet prettig helaas. Was te voorkomen als er een betere maataanduiding was gegeven.
In één woord geweldig! Ik ga zeker vaker bij jullie kopen.
Wauw, wat een mooie review. Ontzettend bedankt, hier worden we blij van! =) Groetjes, Tessa
Prettig draagplezier. Goede kwaliteit. Top!!!
Hi Ria, Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Ik wens je veel draagplezier toe =) Groetjes, Tessa
Snel besteld, snel bezorgd
Wauw, wat een mooie review heb je achtergelaten. Bedankt daarvoor! Veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Goede draagcomfort, blijft mooi .
Hi Gerard, Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent =) Groetjes, Tessa
Heb pas jullie product, kan nog geen resultaat geven.
Hi Ria, Bedankt voor jouw feedback. We hopen dat het product goed bevalt en ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
Zoals verwacht voelt de stof van alle producten heerlijk aan! Blij mee :-) Jammer genoeg vielen de sokken mij veel te ruim(besteld 35-40, ik heb zelf maat 38), maar die heb ik weg kunnen geven aan een familielid. Daarnaast bijzonder veel verpakkingsmateriaal. Als het kan, zou ik dat het liefst terugsturen voor hergebruik.
Hi Ellen, Bedankt voor jouw review en wat fijn dat je jouw mening wil delen. Wanneer een product niet aan je verwachting voldoet mag je hierover altijd contact met ons opnemen. We kijken dan graag met je mee naar een oplossing. Wat betreft het verpakkingsmateriaal, ik neem deze feedback intern mee! Veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Heerlijke T-shirt s
Wauw, wat een mooie review! Bedankt hiervoor, ik wens je veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Bamboo Basics gewoon fijn dragend kledingstuk.
Hi Henk, bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat je er blij mee bent =) Groetjes, Tessa
Ik had maat L besteld en de verkeerde maat werd geleverd geleverd. De onderbroeken teruggestuurd. Later ben ik gebeld en heb ik het geld terug gehad en zelf nieuwe onderbroeken gehad
Ursprüngliche Bewertung
ik had besteld en de verkeerde maat geleverd. teruggestuurd maar tot op heden niks geen reactie
Materiaal voelt heel fijn. Levering is prima.
Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
De geleverde spullen zitten prettig
Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review en veel draag comfort gewenst met de producten. Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD