Bevestiging aankoop Bev.. van ING dat er betaald is Bev. dat de aankoop wordt ingepakt Bev,, dat het pakje wordt aangeboden Bev,,, dat het pakje onderweg is. Bev.. de tijd waarop het bezorgd word. Bev .. dat het geleverd is. Bev. Hoe was de chauffeur ? Bev. Meedoen aan vragenlijst Leverancier bus Beoordeling van Bamboo Akkoord gaan om mijn gegevens te verspreiden. Je weet niet hoeveel aanbiedingen krijg voor 2 simpele broekjes
Bedankt voor jouw review Yvonne! Vervelend om te horen. We nemen contact met je op! Groetjes, Max
opluchting
Hey Dieuwertje, bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen! Groetjes, Max
Het was de eerste keer dat ik 2 heren t-shirts heb besteld, maar ik vergiste mij in de kleuren! Na deze melding kreeg ik alsnog gratis 2 t-shirts is de juiste kleur toegezonden……..dat maakt ons blij en verrast! Waar wij helemaal niet op gerekend hadden werd er op de derde dag nog een pakketje van Bamboo Bascis bezorgd met 2 shirts! Voorlopig zijn wij helemaal voorzien wat de heren t-shirts betreft maar blijven wij allebei fans van Bamboo Basics! Wij hopen dat jullie in de toekomst nog veel mooie producten gaan ontwikkelen! Marijke en Henk Koreman ( “fans van het eerste uur”)
Bedankt voor jullie toffe review! Geweldig dat jullie beide fan zijn! Groetjes, Max
...
Hey Ruth, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
De boxershorts van Bamboo Basics zijn van een uitstekende kwaliteit, fijne stof en goede pasvorm. Snel geleverd. Een aanrader!
Hi Hans, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je ze super fijn vind! Groetjes, Max
Ik heb de Seamless Light Control Boxershorts Stella gekocht. Levering was snel, niks op aan te merken. Het ondergoed vind ik lastig te beoordelen. Moest volgens de maattabel maat M hebben, maar dat was veel te groot. Na een heel slechte recensie van mijn kant, nam de klantenservice contact met mij op en ik kreeg een nieuwe set slips opgestuurd in maat S. Deze zaten beter maar de slip blijft tussen je billen kruipen en ik mis echt het badstofkruisje. Dat is toch essentieel in damesondergoed vind ik. De stof is prettig maar ik denk niet dat ik de slips ga dragen. Als je er mee kunt leven dat je ondergoed de hele dag tussen je billen zit dan is het prima.
Bedankt voor jouw review Jo! Vervelend dat je niet tevreden bent. We nemen z.s.m. contact met je op! Groetjes, Max
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb de Seamless Light Control Boxershorts Stella gekocht. Levering was snel, niks op aan te merken. Het ondergoed daarin tegen is echt vreselijk. Moest volgens de maattabel maat M hebben, maar het is een ramp. Pijpjes kruipen op tot in je liezen zodat je een grote prop in je liezen hebt. De onderbroek gaat vreselijk tussen je billen zitten. De bovenkant is een grote kreukelzone. Geen badstof kruisje waardoor het ook daar erg oncomfortabel is. Alles behalve onzichtbaar in je bovenkleding. Verder opzoek naar iets wat wel voldoet. Deze liggen in de prullenbak.
Redelijk overzichtelijke website. Soms moeilijk te zien wat het verschil is tussen alle soorten ondergoed. Wel zeer tevreden over de kwaliteit en het draagcomfort van onderbroeken!
Hey Laura, bedankt voor jouw review! Fijn dat je zeer tevreden bent! Groetjes, Max
het zijn de lelijkste boxers ooit maar wel de enige die geweldig goed zitten en blijven zitten, niet omhoog kruipen en niet tss je billen komen te zitten én dan nog eens super zacht zijn. wel jammer dat er toch een behoorlijk hoog percentage kunststof in verwerkt zit. maar echt ze zijn zalig om te dragen. wil geen andere meer.
Goedemiddag Saskia, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Als eerte was het een cado en hebben julie 2 keer gevraagd om die revue maar het Caro was nog niet gegeven dus beetje rustig aan maar de sokken waren wel van goede kwaliteit maar ze zijn nog niet gedragen maar anders vragen julie het nog een keer dus mijn sterren 2.5
Hey Duco, bedankt voor jouw review! Vervelend dat het te gehaast ging voor jou. Hopelijk ben je alsnog tevreden! Groetjes, Max
Heerlijke onderbroeken zitten als gegoten
Bedankt voor jouw review Angelica! Helemaal geweldig! Groetjes, Max
Snelle levering en fijne producten
Hi Anne, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Fijne producten bij bamboo basics, draag ze heel graag, lekker zacht. Super snelle nette verzending. Enige minpuntje is dat seamless niet wil zeggen dat het niet zichtbaar is, jammer anders zou ik het gegarandeerd iedere dag dragen. Want ik vind alles wat ik van ze heb heerlijk!
De kousen zijn wel erg moeilijk aan- en uit te trekken. De shirts zijn goed. Onderbroeken kruipen in bilnaad; meteen weggedaan.
Bedankt voor jouw review! Wij hopen dat je alsnog tevreden bent! Groetjes, Max
Ik heb het wielrennersbroekje en de babysokjes besteld maar beide super producten. Heerlijk zacht en het broekje blijft mooi aangesloten zitten. Gebruik het in bed om te slapen. Ga zeker meer producten kopen!
Goedemiddag Frieda, bedankt voor jouw review! Geweldig zeg! Groetjes, Max
T-shirts gekocht, maat bepaald met meetinstructie, borst/taille omvang. T-shirts blijken veel te groot. Soepel en klantvriendelijk opgelost, maar meetinstructie voor T-shirts zou m.i. aangepast moeten worden
Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen! Groetjes, Max
Vlotte en correcte levering.
Hey Corrie, bedankt voor jouw review! Heel fijn! Groetjes, Max
Makkelijk besteld en snel geleverd
Bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Inlegkruisje blijft alleen niet zitten
Hey Linda, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heerlijk zit en bedankt voor de feedback! Groetjes, Max
De pasvorm is goed, zitten fijn en de kwaliteit is goed. Heb na een jaar een 2e set an 3 gekocht. Fijne website en snelle levering.
Hi Guus! Bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Snelle levering. Echt op tijd en op de volgende dag na de bestelling. Ook goede kwaliteit. Top.
Goedemiddag Rolf, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Het shirt Kate valt mooi, is lang genoeg en voelt super zacht aan. Ook de onderbroekjes zijn heel fijn om te dragen. De sokken zijn wat aan de grote kant voor mij (maat 35-40, mijn schoenmaat is 38).
Hey Mathilde, bedankt voor jouw review! Heel fijn om te horen! Groetjes, Max
's avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Prima de luxe!!!
Hi Joop, bedankt voor jouw review! Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Snelle en correcte levering!
Bedankt voor jouw review Dolf! Tof dat de levering snel en correct was! Groetjes, Max
goede pasvorm, shirt mag iets minder strak, maar alsnog prima!!
Hey Ronald, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat