De taille met het brede elastiek zit prima, maar wat me stoort is de grote reclametekst die op het elastiek staat. Ik weet heus wel dat de onderbroek van bamboo basics komt en wil daar niet elke keer weer op gewezen te worden. De onderrandjes langs mijn billen vind ik wat te hoog aansluiten en zijn flubberig. Jammer dat daar niet een klein randje elastiek in verwerkt is zodat ze beter op mijn billen aansluiten. Onderaan bevallen de onderbroeken dus minder goed dan bovenaan.
Bedankt voor je feedback! Het is jammer om te horen dat de onderbroeken niet helemaal naar wens zijn, vooral de grote reclametekst en het gebrek aan elastiek bij de onderrandjes. We waarderen je opmerkingen, want dit helpt ons om de producten te verbeteren. We gaan contact met je opnemen om samen naar een oplossing te kijken. Dank je wel voor het delen van je ervaring! 😊 Groetjes Esmee
Goede service, mooie prijzen en super kwaliteit
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, prijzen en de kwaliteit van de producten. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag opnieuw als je iets nodig hebt! 😊🌟 Groetjes Esmee
snelle levering van mooi goed zittend ondergoed
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het ondergoed goed zit. We hopen dat je er veel plezier van hebt! 😊 Groetjes Esmee
Gewoon goed!!
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je geweldige feedback. Het is super dat het ondergoed goed zit, ademt en lang in topvorm blijft, zelfs na veel wassen. We zijn blij dat je zo tevreden bent! 😊👍 Groetjes Esmee
Bedankt Guy, veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
214486-sf bestelling van 3 februari. Direct een deel van de bestelling retour gestuurd. Hierop heb ik geen reactie gekregen.
Hi, zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken. Bedankt voor ons gesprek. Ik begrijp dat je het vreemd vindt dat je geen bevestiging ontvangt van je retourzending. Zoals besproken, krijg je deze meestal zodra de retour is verwerkt, wat tot 10 werkdagen kan duren. Ik snap dat je graag een terugkoppeling wilt. Ik ga dit intern doorgeven :) Verder hebben we gekeken naar de reden van je retour, en ik begrijp dat het product gewoon te groot was. Een andere maat proberen was niet nodig. Verder was je gelukkig wel tevreden met de andere producten en vond ik het een fijn gesprek :) Groetjes Romy
Sokken zijn fijn Levering was goed Sokken waren goed ingepakt. Ik vond het zelf te veel verpakkingsmateriaal. Ik kreeg namelijk 1 doos met daarin 2 dozen met daarin elk 6 paar sokken, maar goed. Kwaliteit prijs verhouding ook zeer goed. Niks om te klagen bij de sokken.
Bedankt voor je uitgebreide review! Het klinkt alsof je tevreden bent met de sokken zelf – fijn dat de kwaliteit en prijs-verhouding goed in balans zijn. Wat betreft de verpakking: goed punt! Het is begrijpelijk dat je minder verpakkingsmateriaal zou waarderen, zeker als het om zo’n hoeveelheid gaat. Misschien iets wat ze kunnen meenemen als feedback voor de toekomst. Al met al fijn om te horen dat de sokken verder perfect aan je verwachtingen voldoen! 😊🧦 Groetjes Esmee
Kousen van zeer goede kwaliteit en snel geleverd.
Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat de kousen aan je verwachtingen voldoen en dat de levering snel was. Kwaliteit en service zijn altijd belangrijk, en het lijkt erop dat je een fijne ervaring hebt gehad! 😊 Groetjes Esmee
Ik ben personal trainer en loop de hele dag op de gymvloer gewichten te verplaatsen. Daar ga je wel van transpireren. Daarbij komt dat ik de hele dag in sportkleding loop van synthetische stof. Mijn huid vond dat minder prettig en dus op zoek gegaan naar ondergoed dat zorgt dat mijn huid kan ademen en droog blijft tijdens mijn werk. Eerst 4 boxers gekocht om te proberen en inmiddels draag ik alleen nog maar bamboobasics ondergoed. Top product!
Wat een geweldige review! Het klinkt alsof je echt hebt gevonden wat je nodig had. Als personal trainer die continu actief bezig is, is het superbelangrijk dat je ondergoed je huid laat ademen en comfortabel blijft, zelfs tijdens een drukke dag. Bamboobasics lijkt echt een gamechanger voor je te zijn. Fijn om te horen dat je nu alleen nog maar dat merk draagt – dat is een groot compliment voor het product! Groetjes Esmee
Zit erg prettig
Hi Nienke, bedankt voor jouw review, wat een top cijfer! Ik wil je veel plezier wensen met jouw order <3 Groetjes Esmee
Fijne stof. Maat zit perfect. Levering was snel. Tevreden klant!
Hi Antoinette, bedankt voor jouw bericht. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Netjes en op tijd bezorgd.
Goedemorgen Richard, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Fijne avond gewenst. =) Groetjes Esmee
ik ben 86 jaar, voor mijn zit het goed.
Beste Marion, wat fijn om te horen dat het voor jou goed zit! We zijn blij dat alles naar wens is. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder! Groetjes Esmee
kreeg snel nieuwe sokken na de verkeerde kleur te hebben besteld. Heel goede service. Met aandacht voor het milieu.
Hi Saskia, wat fijn om te horen dat je snel de juiste sokken hebt ontvangen! We doen ons best om zowel snel als duurzaam te handelen, dus het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je positieve feedback! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, staan we graag voor je klaar. Groetjes Esmee
Lekker zittend niet knellend ondergoed.Klein minpuntje de compressie sokken zijn moeilijk aan te trekken die bestel ik ook niet nog een keer.
Goedemiddag, fijn om te horen dat het ondergoed lekker zit en niet knelt! We begrijpen dat de compressiesokken moeilijk aan te trekken waren, dat is jammer. We waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen voor de toekomst. Als je verder nog iets nodig hebt of vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar! Groetjes Esmee
Jaren jeuk en 10 tallen bh' s verder: eindelijk een goede koop!
Hi Ine, wat fijn om te horen dat je eindelijk de juiste BH hebt gevonden! We begrijpen hoe vervelend het kan zijn om jarenlang te zoeken naar iets dat goed zit. We zijn blij dat we je nu wel tevreden hebben kunnen stellen! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Groetjes Esmee
Al een paar jaar koop ik al mijn bh’s, sokken, slips, hemden zonder mouwen, met korte mouwen en met lange mouwen, en onderbroeken bij bamboo basics. Duurzaam materiaal dat geweldig comfortabel zit. Ik wil niet anders meer.
Hi Gea, wat geweldig om te horen dat je al een paar jaar zo tevreden bent met de producten van Bamboo Basics! We zijn blij dat het duurzame materiaal zo goed bevalt en dat je zoveel comfort ervaart. Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we hopen dat je ook in de toekomst tevreden blijft met je aankopen. Mocht je ooit iets nodig hebben of vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! Groetjes Esmee
prettige site om te shoppen. Fijn materiaal om te dragen , zeer goede pasvormen , TOP
Hi Gerard, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze site en de producten! We doen ons best om zowel het shoppen als de pasvormen zo prettig mogelijk te maken, dus het is geweldig om te weten dat het voor jou goed werkt. Bedankt voor je positieve feedback, en als je ooit iets nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Groetjes Esmee
De levering ging snel. Alles zat keurig verpakt. Misschien vindt men de prijs wat hoog, maar de 6 shirts met lange mouwen (die ik gekocht heb) hebben een zeer goede kwaliteit en gaan lang mee, model blijft goed.
Hi Elsje, goed om te horen dat de levering snel ging en alles netjes verpakt was! We begrijpen dat de prijs wellicht wat hoger kan lijken, maar we zijn blij dat de kwaliteit van de shirts je verwachtingen heeft overtroffen. Het is fijn om te weten dat ze lang meegaan en goed in model blijven. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder!. Groetjes Esmee
Bestelling werd vlot geleverd. Het materiaal is zeer comfortabel. De boxers zitten prima. Eigenlijk voel je niet dat je ze aan hebt.
Hi Ria, goed om te horen dat je bestelling vlot geleverd werd en dat het materiaal zo comfortabel is! Het is fijn dat de boxers zo goed zitten en je ze bijna niet voelt. We streven er altijd naar om de beste pasvorm en comfort te bieden. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder! Groetjes Esmee
Mooie goed zittende shirts, al jaren plezier van bamboe basics
Goedemiddag! Fijn om te horen dat je al jaren plezier hebt van de shirts van Bamboo Basics! Het is geweldig dat ze goed zitten en je er tevreden mee bent. We zijn blij dat je vertrouwen hebt in onze producten en hopen dat je er nog veel langer van kunt genieten. Als je ooit iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Groetjes Esmee
Boxershorts waren te klein en na een mailtje naar jullie een zeer vlotte teruggave en netjes een maat groter toegestuurd gekregen! En dit op een paar dagen!
Hi Ann! Wat fijn om te horen dat het snel en goed opgelost is! We vinden het belangrijk dat je altijd tevreden bent met je aankoop, dus we zijn blij dat we je snel konden helpen met de juiste maat. Bedankt voor je positieve feedback en mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, helpen we je graag verder! Groetjes Esmee
fijne pasvorm
Hi Jack, goed om te horen dat de pasvorm naar wens is! We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten altijd goed zitten. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we uiteraard voor je klaar! Groetjes Esmee
Snel bezorgd en blij met het product
Hi Afra! Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat je blij bent met het product! We doen ons best om zowel de levering als de kwaliteit van onze producten zo goed mogelijk te maken. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar! Groetjes Esmee
Er ging iets mis tijdens het omruilen. Dit is prima opgelost.
Hi Cindy! Fijn om te horen dat het probleem met het omruilen uiteindelijk goed is opgelost! We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer er iets misgaat, maar we zijn blij dat we het voor je hebben kunnen rechtzetten. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD