Het pakket is retour gestuurd? Waarom dat is gebeurd is niet duidelijk.
Zowel de boxershorts als de sokken zijn heel aangenaam op de huid!
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de boxershorts en sokken zo aangenaam op de huid zijn. Groetjes, Esmee
Alleen maar goede ervaringen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je alleen maar goede ervaringen hebt. Groetjes, Esmee
Het pakket was er heel snel. De materiale/stoffen is van heel goed kwaliteit
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het pakket snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het materiaal. Groetjes, Esmee
Op zich mooi ondergoed, maar ik vind het materiaal te dik. Ik dacht dat het dunner zou zijn, omdat er stond dat het onzichtbaar is onder strakke kleding
Bedankt voor je feedback! Jammer dat het materiaal niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je opmerking en nemen dit mee voor toekomstige productinformatie. Groetjes, Esmee
Bestelproces en levering verliep prima. Maar bij de eerste keer aantrekken liet de boord al los.
Hi Paulien, ik heb je zojuist ook een mail gestuurd om samen te kijken naar een gepaste oplossing voor dit probleem! Graag ontvangen wij hierop een reactie! Alvast bedankt! Groetjes, Esmee
Snelle levering, heel fijne onderbroeken, zitten als gegoten. Tevreden!
Super om te horen! Fijn dat de onderbroeken goed zitten en dat de levering snel was. Bedankt voor je review! Groetjes, Esmee
Ik had mijn mail met het ordernummer per ongeluk weggegooid. Dankzij de goede service kon ik toch mijn producten retourneren! Heel fijn!
Wat fijn om te horen dat het toch geregeld kon worden, ondanks het verloren ordernummer! Bedankt voor je review, we helpen je graag verder! Groetjes, Esmee
Diverse malen een bestelling geplaatst. Eén ervan heb ik geretourneerd en dat is netjes afgehandeld. Bij een andere bestelling waren niet de juiste sokken afgestuurd maar ook dat is netjes opgelost. Prima producten en goede service.
Wat fijn om te horen dat alles goed opgelost is! We doen ons best om altijd een snelle en nette service te bieden. Dankjewel voor je positieve review en voor het vertrouwen in onze producten! Groetjes, Esmee
Ben blij met het dragen van de bamboe basics. Ik draag het graag, ook als nachtgoed. Ik vind alleen de verpakking niet oke, teveel karton. Dat kan denk ik beter, minder.
Fijn om te horen dat je zo blij bent met Bamboo Basics! We begrijpen je punt over de verpakking en nemen dat mee voor de toekomst. Dankjewel voor je waardevolle feedback en je review! Groetjes, Esmee
Ik had wat boxershorts besteld deze hadden vage vlekken, ze vroegen me een foto te sturen van de broeken. De zelfde dag werden er nog vervangende broeken gestuurd.
Fijn om te horen dat het snel en goed opgelost werd! Onze klantenservice doet altijd haar best om alles zo snel mogelijk voor je in orde te maken. Dankjewel voor je review! Groetjes, Esmee
T-shirt is van fijne kwaliteit. Mooie pasvorm. Geen labels aan de binnenzijde. Verpakking van papier. Perfect!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm! We zijn blij dat de verpakking ook in de smaak valt. Dankjewel voor je review! Groetjes, Esmee
Zacht en fijn. Blijft ook mooi nawassen.
Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! We doen ons best voor kwaliteit die lang mooi blijft. Dankjewel voor je review! Groetjes, Esmee
Love this brand. I have ordered their products several times and can't imagine buying any other socks anymore. The material is so soft and pleasant even after 100 washes. I've tried their socks, underwear and tops. Also, shipping in the Netherlands has always been extremely fast.
Wow, great to hear! So awesome that you're so happy with the quality and the fast delivery. Thank you for your enthusiastic review, that's what we're here for! Kind regards, Esmee
BH zit lekker zacht en biedt voldoende ondersteuning. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al geleverd. Supersnel.
Hoi Jacqueline, dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het draagcomfort en dat de bh goede ondersteuning geeft. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Volgens de maattabel zou ik een maat L hebben. Toen ik de broekjes had gepast zaten ze te groot en was duidelijk niet in mijn maat. Hier vervolgens een recensie over geschreven dat ik niet tevreden was. Bamboo heeft na mn recensie contact gezocht en hebben ze me een nieuwe set onderbroekjes opgestuurd. Dus ook al was de eerste levering niet goed, komen ze je wel tegemoet en doen ze zeker wat met je recensie. Ze waren klantvriendelijk.
Hoi Elisah, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de maat. Ik heb je zojuist een mail gestuurd en kom graag in contact met je om dit op te lossen. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Ursprüngliche Bewertung
Volgens de maattabel zou ik een maat L hebben. Toen ik de broekjes had gepast, zaten ze te los. Ik heb ook geen gegevens en stickers erbij gekregen om ze terug te sturen. Dus 30 euro weg gegooid.
Het ondergoed is van zeer goede kwaliteit en pasvorm. Het draagcomfort is zeer goed zoals beschreven op de website. Bestellen is zeer eenvoudig en de verzending is zeer snel. Ik ben zeer tevreden met de experience.
Hoi Paul, dank je wel voor je mooie review. Wat goed om te horen dat je zo blij met bent met de kwaliteit en pasvorm. Fijn dat het bestelling zo goed ging en dat je tevreden bent over gehele ervaring. Ik wens je veel draag plezier toe. Groetjes Karin
Ondergoed is precies zoals ik gehoopt had . Zacht en comfortabel
Hoi Wendy, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het ondergoed. Dank je wel voor je enthousiaste review. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Erg goede ervaring, prima ondergoed
Hoi Bertha, dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Deze onderbroeken zijn heel fijn. Ze blijven goed zitten en je voelt geen randjes.
Dank je wel voor je vijf sterren review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de onderbroeken en dat ze fijn zitten. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Hoi Marjan, dank je wel voor je review! Groetjes Karin
De zachte stof irriteert niet en blijft fijn aanvoelen. Uit ervaring weet ik dat bij andere boxers de stof soms "opkruipt", wat hier het geval niet (of toch minder) is.
Hoi Georg, dank je wel voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de boxershorts. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Mooie ribkatoenen bh met goede pasvorm, en prachtige elasticiteit.
Hoi Lieke, dank je wel voor je mooie review. Heel fijn dat je tevreden bent met de goede pasvorm. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik kan slapen. Ik heb het niet meer koud
Hoi John, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Dank je wel voor je positieve review. Ik wens je veel draag- en slaap plezier. Groetjes Karin
Zeer snel geholpen en eerlijke informatie over retouren (+ een verantwoorde tip). De shirts zelf zijn zijn ook heel fijn (daarom meer besteld, maar een zelf foutje gemaakt, vandaar de retour).
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling! =) En super dat de shirts zo goed bevallen dat je er meer hebt besteld. Hopelijk heb je nu precies wat je zoekt. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet je ons te vinden. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD