Voor de derde keer besteld….niet vanwege slijtage, maar omdat ik meer ondergoed wilde vervangen door deze kwaliteit.
Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit. En voor de derde keer bestellen? Dat zien we als het grootste compliment 😊Groetjes Romy
Heel plezierig klantcontact en goed geholpen.
Hoi Tineke, dank je wel voor je mooie review. Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en goed geholpen bent. Groetjes Karin
Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi product voor redelijke prijs, heel snelle levering, dik tevreden!
Hoi Eddy, dank je wel voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit prijs verhouding. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Soms heb je van die dagen dat je lekker basic wilt zijn. De shirts en slips zijn zacht, behouden hun vorm na het wassen en zitten heerlijk. De slips heb ik nu in maat M en mijn draagmaat is normaal 42. Slips L vond ik aan de ruime kant voor mij.
Hoi Tjits, dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Fijn ondergoed wat lekker zit en mooi blijft.
Hoi Jolanda, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het draagcomfort van het ondergoed. Heb je nog tips voor ons, zodat je ons de volgende keer wellicht 5 sterren geeft?! Veel draag plezier van je bestelling. Groetjes Karin
Snelle levering Goede pasvorm Comfortabel
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de boxer een goede pasvorm heeft en comfortabel is. We zijn blij dat de snelle levering ook naar wens was :) Groetjes Romy
Ruim assortiment om uit te kiezen. Gemakkelijk in te vullen. Bezorging op afgesproken dag en tijd.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent met ons ruime assortiment en het gebruiksgemak. Ook goed om te horen dat de bezorging op de afgesproken dag en tijd is verlopen :) Groetjes Romy
Producten voldoen aan mijn verwachtingen en de levering was snel.
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldoen en dat de levering snel was. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groetjes Romy
Snelle levering en mooi materiaal, draagt heerlijk
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het mooie materiaal. We zijn blij dat het heerlijk zit :) Groetjes Romy
Ik was op zoek naar bamboe ondergoed, via via kwam ik bij Bamboo Basics uit. Binnen een week 2 bestellingen gedaan, want het is erg fijn ondergoed!
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons bamboe ondergoed. En wat leuk dat je meteen twee bestellingen hebt geplaatst! We hopen dat je er veel plezier van hebt. Groetjes Romy
Fijne heren tshirts en damesondergoed, prima kwaliteit
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze heren T-shirts en damesondergoed. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groetjes Romy
Jammer het was te klein. Terug gestuurd maar nog geen geld tetug. Is jammer hetwas geweldig mooi kwaliteit
Goedemorgen, bedankt voor je bericht maar wat vervelend dat het te klein was. Wist je dat als je iets wil omruilen voor een andere maat, je contact op kan nemen met de klantenservice. Mocht je echt je geld terug willen loopt het inderdaad via retourneren. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen, kan het tot maximaal 14 dagen duren tot je het geld terugontvangt :) Groetjes Romy
Snelle levering, zeee goede kwaliteit, blijft lang mooi
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de uitstekende kwaliteit. We zijn blij dat de producten lang mooi blijven en aan je verwachtingen voldoen. 😊 Groetjes Romy
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de stof én onze service. Daar doen we het voor! 😊 Groetjes Romy
heerlijke stof en pasvorm is goed
Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof en pasvorm van onze boxershorts. We hopen dat je er lang plezier van hebt! Groetjes Romy :)
Een 3-pack Belle gekocht voor de eerste keer. Heerlijk zacht en comfortabele onderbroek net een tweede huid. Je voelt bijna niet dat je het ondergoed aanhebt. Levering snel en keurig verpakt als brievenbuspost. Ik ga vaker bestellen en ook andere modellen ondergoed uitproberen.
Wat een leuke review, bedankt! 😊 Super om te horen dat de Belle onderbroeken zo zacht en comfortabel zitten – alsof je ze niet eens aan hebt! Fijn dat de levering ook goed beviel. Veel plezier ermee en we zijn benieuwd wat je van de andere modellen vindt! Groetjes Romy
Vorige week bestelling geplaatst, na 2,5 dagen sen tracken trace, zaterdag zouden ze het bezorgen, krijg ik de melding adres is onjuist. Heel bijzonder
Bedankt voor jouw review! Wij zien dat het pakket met onbekende reden retour is gegaan naar ons. Ik heb hierover ook contact opgenomen met je via de mail, zou je zo vriendelijk willen zijn om hierop te reageren? Alvast bedankt! Groetjes, Esmee
De verwerking van onze bestelling tot levering was geweldig,zeker voor herhaling vatbaar
Bedankt voor jouw review! Goed om te lezen dat bestellen voor herhaling vatbaar is! Ik wens je heel veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Esmee
Erg blij mee
Super fijn om te lezen dat je blij bent met jouw bestelling! Ik wens je er dan ook veel plezier mee! Groetjes, Esmee
Snelle levering en kwaliteit. Het ondergoed blijft mooi en draagt heerlijk…..
Bedankt voor jouw review! Super fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Esmee
Blij mee
Heel fijne bh's (ik heb de Fleur) Heel snel andere maat gekregen op verzoek (privé redenen)
Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geboden service! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Esmee
Voelt heerlijk aan!
Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten! Ik wens je er veel plezier mee! Groetjes, Esmee
Ik had de verkeerde maat ondergoed besteld en kreeg zonder dat ik de andere retour moest sturen de goede kleur
Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Groetjes, Esmee
De boxershorts voor mijn man besteld, zitten super. Maattabel klopt en ook nog snel geleverd. Ik vind ze wel duur
Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de boxers naar wens zijn! Ik wens je veel plezier met de bestelling! Groetjes, Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD