Wat beloofd werd is waargemaakt.

Slechts één opmerking. Het is wat lastig de juiste maat te vinden mede omdat er een storende fout zit in jullie maattabel.

Fijne kleding goede klantenservice

Fijne onderboreken, sokken en shirts. Een aantal onderbroeken waren kleiner dan verwacht en kleiner dan eerder ontvangen onderbroeken. Dit is gelijk kostenloos door de klantenservice opgelost en nieuwe onderbroeken opgestuurd.

Snelle levering, goede kwaliteit product!

fijne spullen, goede service

Prima, niks op aan te merken

Onduidelijkheid over retourneren

Jammer dat niet op de website staat dat ik moet betalen om te retourneren, €5,95. Dan had ik een anders besteld.

Heel tevreden en ik ga het zeker nog bestellen.

Super zachte en warme onderhemdjes.

De nieuwe zwarte t-shirts bevallen niet!

Het nieuwe t-shirt heb ik uitgeprobeerd, koel in de zomer klopt. Maar warm in de winter is het niet, het houdt totaal geen warmte vast! Na een uur was ik verkleumd. Miskoop dus, heel vervelend. Mijn “probleem” is tot grote tevredenheid opgelost, krijg het geld terug. Daar kan ik fijn weer Bamboo-ondergoed voor aanschaffen! De shirts zitten goed, alleen ben ik zo’n ontzettende koukleum dat ze voor mij niet geschikt zijn.

Uitstekende dienst na verkoop!

Levering was snel en correct. Paar problemen maar die werden vakkundig opgelost door de klantendienst.

Mijn Seamless Padded Bra Fleur zit heerlijk zacht en is ondersteunend zonder te knellen! Ik ben er heel blij mee :-)

zeer goede kwaliteit van producten.

Reeds meerdere bestellingen geplaatst en steeds correct verlopen. Eveneens kwaliteitsvolle producten. Heel tevreden.

Comfortabel en aangenaam

De zwarte naadloze slips voel je niet, als een tweede huid. Ze zijn zacht en van goede stevige kwaliteit. De witte slips met elastiek zijn van een dunnere stof, terwijl ik dezelfde kwaliteit als de zwarte had verwacht.

Best goed

Damesondergoed zeer goed.mannenschortondergoed met elastische band rafelt. band begint op rug te scheuren .spijtig

Mooi product, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Geweldige pasvorm

Was al een poosje op zoek naar de perfect zittende boxer. Die heb ik nou gevonden top!

Prachtige zachte boxershort. La husband is very happy.

geweldige producten

geweldige producten, goede kwaliteit en pasvorm ook na herhaaldelijk wassen en zeer snelle levering.

TOP

Snelle levering en geweldige producten.

Minder enthousiast als eerdere bestellingen

Snelle levering De laatste bestelling is qua pasvorm en stof samenstelling wel anders als een eerdere bestelling, ondanks dat de hetzelfde slip is. De eerdere bestelling was de stof veel zachter van structuur. De maat vorming wijkt ook af ondanks dat ook dit dezelfde maat is? Bij de laatste bestelling zitten de pijpjes veel strakker als bij de eerdere bestelling.

Goede kwaliteit en service

Goede , passende en huidvriendelijke BH

Goed passende BH en zeker huidvriendelijk. Goede brede banden wat afzakken voorkomt

Top !

Goede kwaliteit én draagcomfort . Alsook prima service. Ik zag wel graag de Amy slip in lichte kleur te koop , suggestie ?

Perfecte service

Er was een probleem met mijn levering en deze was binnen een dag opgelost. De artikelen dragen fijn en zijn heerlijk zacht

Heb inmiddels het pakket ontvangen

Jullie hebben het prima opgelost [email protected]

Makkelijk navigeren, mooie aanbieding

Fijne communicatie. Betere voorraden & prijs verhouding dan bij die andere aanbieder van Bamboo ondergoed. Nu zal de tijd leren of de kwaliteit ook net zo goed is. So far so good.

Blij mee

Ik ben ij dat ik fijne ondershirtjes heb kunnen vinden bij Bamboo basics. Deze shirtjes hoef je niet iedere keer te wassen na het dragen. Heel fijn.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD