UPDATE: Karin van de klantenservice heeft direct contact met me opgenomen en alles netjes in orde gemaakt. En uiteraard excuses aangeboden. Top gedaan. De onderbroeken zijn heel fijn. Fijne stof en goede pasvorm. De klantenservice is in 1 woord: waardeloos. Ik krijg eerst dagen geen antwoord en als ze eens een antwoord sturen dan is het geen antwoord op mijn vraag. Zo bizar slecht!!
Hoi Karin, we hebben elkaar inmiddels gesproken en gelukkig alles naar tevredenheid op kunnen lossen. Dank je wel voor je feedback, we nemen dit uiteraard mee in onze service. Groetjes Karin
Ursprüngliche Bewertung
Is de verpakking niet wat overdadig.?.
Dank je wel voor je review. We proberen de bestellingen zo duurzaam mogelijk te verpakken. Mocht dat in jouw ervaring anders zijn, dan wil ik je vragen om een foto naar ons te mailen. Dan kunnen we dit intern opnemen. Groetjes Karin
Één minpuntje: De uitneembare cups. Veel gedoe om ze er steeds in en uit te moeten doen bij het wassen. Waarom worden de cups niet vastgestikt? Is in gebruik veel gemakkelijker!
Dank je wel voor je review Paula. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm en het materiaal. Sommige klanten vinden het erg fijn dat de cups uitneembaar zijn, voor bijvoorbeeld het wassen of per keer kunnen kiezen of ze met of zonder cups willen dragen. Ik zal je feedback intern doorgeven. Groetjes Karin
Knelt nergens
Hoi Ida, dank je wel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik heb mijn bestelling g nog steeds niet
Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. Ik heb je een mail gestuurd en kom graag in contact met je hierover. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Maar qua maat vallen ze te groot uit.
Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je ze fijn vindt zitten. Mocht je liever willen ruilen voor een kleinere maat, dan mag je altijd een mail sturen. Ik help je graag met het ruilen. Groetjes Karin
Koop al jaren bij bamboo basic en levering gaat snel en altijd goed .ondergoed zit echt heerlijk .
Hoi Sandra, dank je wel voor je positieve review. Ontzettend fijn om te horen dat je al die jaren al tevreden bent over onze producten. Ik wens je nog vele jaren draag plezier toe. Groetjes Karin
Heb mijn Rico boxers mogen ontvangen en ben zeer tevreden. Zijn inmiddels gewassen en zelfs dan blijven ze goed !!!
Hoi Etienne, dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Rico boxershorts. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ondergoed zit heerlijk,voelt niet dat je het aanhebt.
Hoi Francien, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het draagcomfort. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Fijn ondergoed. Ben d’r heel blij mee
Ik heb de lange mouwen shirts besteld. Ze zijn erg dun in vergelijking met katoen maar houden je goed warm! Ik ben benieuwd hoe lang ze mee gaan. Ik hoop dat in de toekomst bamboe basics ook de maat xs (mannen) gaat voeren. Ik heb nu s besteld en die zijn toch te groot. Voor nu geen probleem, maar ik weet niet of ik ze nog een keer zou bestellen.
Bamboe sokken, shirts en boxers recent gekocht, alles bevalt uitstekend. Daarnaast vlotte bezorging in uitermate nette luxe verpakking. Bestelling procedure ook simpel en vlotte bevestiging.
Hoi Gerard, fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling en over de vlotte levering. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Mooie artikelen in diverse kleuren. Heerlijk zachte matrialen, goede pasvorm. Jammer dat de bh’s niet niet in de bordeaux rode kleur verkrijgbaar zijn….komen die nog? Helpdesk is top!
Hoi Marianne, dank je wel voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling. Ik geef je feedback over de kleur zeker door. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Nog onbekend
Goedemorgen, ik heb meerdere malen geprobeerd om met je in contact te komen. Helaas is dit niet gelukt. Ik hoop dat je nog contact met ons opneemt :) Groetjes Romy
Fijn zittend ondergoed. Echter vond ik persoonlijk de uitsnede iets te hoog, maar dat is per lichaam verschillend.
Goedemiddag Wendy, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat het ondergoed goed zit en snel geleverd werd. We begrijpen dat de uitsnede voor iedereen anders kan vallen, en we waarderen je feedback hierover. Mocht je in de toekomst nog andere opties willen proberen, helpen we je graag verder! 🌟 Groetjes Tygo
Ik draag de shirts al jaren en ben er zeer tevreden over. Na 4-5 jaar waren ze aan vervanging toe, dat was snel geregeld.
Goedemiddag Sara, Wat fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent met de shirts! 😊 Bedankt voor je review. We zijn blij dat de vervangingen snel geregeld konden worden en dat je tevreden bent met de producten. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! 🌟Groetjes Tygo
Prettige zachte stof
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het zo lekker zit en dat je de stof prettig en zacht vindt. We hopen dat je er nog lang van kunt genieten! Mocht je nog iets anders nodig hebben, staan we graag voor je klaar. Groetjes Tygo
Voor de 2de keer bestelling gedaan en we zijn tevreden. Boxershorts gaan lang mee, nu shirts besteld
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je voor de tweede keer bij ons hebt besteld en opnieuw tevreden bent. We zijn blij dat de boxershorts goed bevallen en dat je nu ook de shirts hebt besteld. We hopen dat je net zo tevreden zult zijn met je nieuwe producten! Bedankt voor je vertrouwen en we staan graag weer voor je klaar! Groetjes Tygo
Voor het eerst besteld omdat ik graag meer duurzame basics wil hebben in plaats van fast fashion. Erg blij met de producten, de maatomschrijvingen kloppen wat mijn betreft goed. De singlets voelen heerlijk zacht aan en zitten heerlijk. ik heb wel een maat L nodig, in plaats van de M die ik meestal heb, omdat ik het fijn vind als ze niet te strak zitten. Ik ga zeker in de toekomst opnieuw bestellen.
Goedemiddag Linda, Wat een mooie review, bedankt! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze klantenservice. Het is geweldig dat de maatomschrijvingen goed voor je werken en dat de singlets zo goed zitten en zacht aanvoelen. We begrijpen helemaal dat je de L maat fijner vindt voor wat meer comfort! Fijn dat je ook een duurzamere keuze hebt kunnen maken. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 🌟Groetjes Tygo
Binnen 12 uur thuisbezorgd. Zit lekker. Top dus.
Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en de snelle levering. We zijn blij dat het goed zit en dat alles naar wens is! Bedankt voor je vertrouwen en we helpen je graag weer in de toekomst. Groetjes Tygo
Altijd positief en jullie zoeken altijd een oplossing Het is alleen jammer dat als ik een bestelling doe dat er dan een dag later een 20% voucher in m'n mail valt
Hoi Natasja, dank je wel voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent! Stuur ons een mail over de korting die je bent misgelopen. We kijken graag met je mee wat we kunnen doen hierin. Veel plezier van je bestelling. Groetjes Karin
Als bamboe basic op tv zie, zit het als gegoten. Ik heb nu maat S besteld, maar het zit niet lekker, het lubbert. Ik ben gewend aan T-shirts als ondergoed dat strak zit, dus ik hoef het niet meer. Voorheen haalde ik bij de HEMA mijn shirts en die zaten altijd voortreffelijk. Misschien heb ik niet opgelet bij de aankoop op internet, maar ik vind ze ook veel te lang. Het lijkt wel een minijurkje. Ik heb spijt van mijn aankoop.
Hoi Rob, dank je wel voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de pasvorm. Ik heb je een mail gestuurd en kom graag met je in contact, zodat we kunnen kijken naar een oplossing. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Had een maat te groot besteld. Omruilen was vlot en snel geregeld!
Hoi Manja, wat fijn om te horen dat het omruilen zo vlot geregeld is voor je! Dank je wel voor je mooie review en het delen van je ervaring. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik heb bamboosokken besteld en een warm bamboomerinoshirt. De stof is lekker zacht en warm. Heerlijk voor deze koude dagen
Hoi Helma, dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over het draagcomfort. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Goedendag over de kwaliteit van de stof ben ik zeer tevreden. Alleen de pasvorm is niet OK. De schouderbandjes zakken constant af heel jammer.
Hoi Jolette, dank je wel voor je review. Ik heb je een mail gestuurd en kom graag in contact met je om te kijken hoe we dit kunnen oplossen voor je. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD