Overzichtelijke site, bestelling precies volgens afspraak. Netjes verpakt. TOP
Hoi Anneke, dank je wel voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de website en over de levering van je bestelling. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Fijne website, super fijne producten, duurzaam en draagt heerlijk.
Hoi Bart, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Dank je wel voor je positieve review. Groetjes Karin
Ik zocht al best een tijd naar goed zittende long sleeves van goede kwaliteit. Deze shirts zitten heerlijk, zijn super zacht en passen perfect. Nog maar een keer gewassen dus de tijd zal het leren maar vooralsnog komen ze ook goed uit de was.
Hoi Marieke, dank je wel voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het draagcomfort. Ik wens je veel draag plezier! Groetjes Karin
De kleding ziet er kwalitatief goed uit, lekker soepel en zacht. Of het comfortabel is moet de komende maanden dat ik draag nog blijken.
Hoi Bert, dank je wel voor je review! Goed om te horen dat de kleding naar tevredenheid. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
De stof is heerlijk zacht en comfortabel. hoog draagcomfort. Goede elastische boorden aan de sokken en het ondergoed. De sokken zijn wel wat kwetsbaar voor gaatjes, maar de kwaliteit is verder erg goed.
Hi Marijke, dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het hoge draagcomfort en de zachte stof van de producten. We stellen je feedback zeer op prijs en nemen dit mee voor eventuele verbeteringen. Groetjes Iris
Fijne boxershorts en sokken binnen gekregen. Sokken zijn wat aan de grote kant, maar zitten prettig.
Hi Maria, bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
Schneller Bestellvorgang, schnelle Lieferung, toller Tragekomfort, hält was es verspricht
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr zu hören, dass der Bestellvorgang schnell ging, die Lieferung schnell war und Sie mit dem Komfort zufrieden sind. Grüße Iris
Het al een aantal keer besteld. Fijne producten en bezorging gaat altijd goed.
Hi Jacomijn, bedankt voor jouw review! Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Vlotte bestellig en levering. Draagcomfort gulets +++
Hi Daniel, bedankt voor je feedback! Ik wens je veel plezier met de bestelling. Groetjes Iris
Kleine sokjes ( 3 paar) voor het dochtertje van mijn petekind. En voor mezelf weer 2 witte shirts.
Hi Marian, bedankt voor de mooie review! Ik wens je veel plezier met de bestelling. Groetjes Iris
2de keer dat ik hier iets koop. Ik ken nu de maten die mij passen. Zoals gewoonlijk: Vlotte levering en goeie kwaliteit.
Hi Dennis, dank je wel voor je vertrouwen en je mooie review. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling! Groetjes Iris
Schöne Ware
Vielen Dank für dein Feedback!
Nadat ik een productiefoutje had gemeld, kreeg ik snel een vervangend exemplaar toegestuurd.
Hi Gerda, bedankt voor je mooie review! Fijn te lezen dat het productiefoutje snel is opgelost. Groetjes Iris
Fijne stof, zweet niet, mooie pasvorm. Ik heb dit keer de onderbroeken alleen een maat kleiner besteld (dat had ik de vorige keer ook moeten doen).
Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof, pasvorm en het comfort :)! Groetjes Iris
Fijne kleding!
Hi Jeroen, dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kleding. Veel plezier ermee! Groetjes Iris
Rechtercup van de bh was gedeukt! Retour sturen kostte mij € 8,50. Ik zal dus nooit meer iets bestellen helaas.
Hi Heidy, bedankt voor jouw review. Ik kom graag met je in contact om tot een oplossing te komen, maar krijg helaas jouw voicemail. Groetjes Iris
De onderbroeken dragen comfortabel, fijne pasvorm
Hi Corina, bedankt voor je feedback! Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
Na verkeerde levering toch goed en snel opgelost nieuwe levering blij mee
Hi Marco, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem met de levering snel en naar tevredenheid is opgelost. Groetjes Iris
Dit ondergoed voelt zo goed aan ook na meerdere keren wassen blijft het zijn kwaliteit behouden, echt een aanrader.
Hi Wilfred, bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat het ondergoed zo comfortabel zit en zijn kwaliteit behoudt, zelfs na meerdere keren wassen. Wat een mooie aanbeveling! We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop. Groetjes Iris
Bestelling uitstekend geleverd in kartonnen verpakking en kwaliteit is weer als vanouds.
Hi Gertjan, bedankt voor het cijfer 10! Fijn te lezen dat de kwaliteit als vanouds is. Wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groetjes Iris
Goede kwaliteit en perfecte pasvorm.
Hi Diana, ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Aangenaam op de huid en goede kwaliteit, niet mijn eerste bestelling en er zullen er zeker nog volgen.
Hi Leen, bedankt voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat de producten aangenaam aanvoelen op de huid en van goede kwaliteit zijn. Wij waarderen het dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst, en wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groetjes Iris
Wel nog afwachten hoe de pasvorm zich houdt na wassen en langere draagtijd.
Hi Margot, bedankt voor jouw mooie review. Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Prettige pasvorm corrigeert ook nog best aardig.
Hi Ikke, wat fijn om te horen! Het is geweldig dat de pasvorm niet alleen prettig is, maar ook nog eens corrigeert. Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat je nog lang van je aankoop zult genieten! Groetjes Iris
Ik draag al jaren boxers van bamboo basics. Comfortabel en bijna onverslijtbaar!
Hi Hans, bedankt voor jouw positieve feedback! Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent met de boxers van Bamboo Basics. Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD