Goed na telefonisch contact

Verzend kosten worden terugbetaald na telefonisch contact

Altijd tevreden

Het was snel verzonden en de kwaliteit is zoals altijd gewoon weer geweldig en super comfortabel!!

Fijn

Zit goed, graag in het wit ook

Gewoon goed

Goede ervaring, kleding is van goede kwaliteit

Fijne shirts

Bestellen gaat eenvoudig en het wordt snel geleverd in een mooie verpakking. De shirts zijn ook heerlijk zacht en soepel. Ik ben erg tevreden over het nieuwe merino shirt. Alleen jammer dat het maar in 1 kleur te krijgen is.

Zeer goede producten én service !

Zeer goede producten én service ! Kwaliteit blijft heel goed.

Fijn ondergoed

Ik heb eerder onderbroekjes van Bamboo Basics besteld, en die bevallen enorm goed. Omdat ze wat groot vallen, heb ik ze nu een maat kleiner besteld. Mijn enige minpuntje is dat de maten niet elke keer hetzelfde vallen. Het andere soort dat ik heb besteld valt juist weer wat kleiner.

Geweldig de andere dag al bezorgd dank jullie wel

Het is heel fijn ondergoed het zit heerlijk

Zo

Ik heb verschillende merken ondergoed gekocht als laatste Bamboo. Ik ben uitgezocht, dit merk is het.

Fijn spul

Snel ontvangen, goede tip om voor ondergoed 1 maat kleiner te bestellen. Heerlijk draagbaar ondergoed.

De trunks zitten lekker

Eenvoudig besteld via de website, de volgende morgen keurig afgeleverd door PostNL. De trunks zitten lekker en voele zacht aan.

Niet overtuigd

De onderbroeken met lange pijpjes zitten heel lekker, echter als je een hele gevoelige huid hebt kan deze stof nog steeds irritatie en bultjes veroorzaken helaas. Ook begint de stof al snel te pillen. Heel jammer. Voor de prijs had ik meer van dit ondergoed verwacht.

De randen van de pijpjes zijn te dik

Het materiaal is heel prettig, maar bij de short zijn de randen van de pijpjes te dik waardoor het broekje alsnog aftekent onder een broek. Ben wel heel tevreden over draag comfort van de T shirts

super fijn zacht materiaal

De boxer shorts heb ik al vaak gewassen en gedragen. Het materiaal is lekker zacht wat ik niet had verwacht. De pasvorm is ook goed en de prijs heel netjes. Ik zal deze zeker blijven kopen als ik weer nieuwe nodig heb. Nu ook de sokken geprobeerd en dat valt ook niet tegen. Maar eerst even minimaal 20x wassen voordat ik hier een oordeel over geef

Fijne producten

Prima levering, veel bezorgopties bij verschillende bezorgers en fijne producten. Abonneer je op de nieuwsbrief om bijna wekelijks korting te kunnen krijgen. Als je dan wat nodig hebt is het vaak binnen een paar weken wel aantrekkelijk afgeprijsd.

Draagcomfort en mooie kleuren

Aangekochte producten waren ons al bekent, waardoor een nieuwe aankoop nu. producten hebben een zachte en pas comfort is 100%

Snelle levering.

Goede kwaliteit.

Vlot besteld, zeer tevreden met de maat en de kwaliteit.

Na een tip van een vriendin, ook eens een paar shirts van bamboe besteld. Van de 5 a 7 shirts er tot nog toe 2 gepast en getest. Zeer tevreden met de pasvorm, de zachtheid en hoe 'strak' het zit. Zeer fijne shirts, geen moment spijt van.

snel geleverd, prettig materiaal.

snel geleverd, prettig materiaal.

Goede kwaliteit en pasvorm.

Alleen maar goede ervaring met dit bedrijf.

Zit heerlijk

Had ik dit maar eerder ontdekt. Altijd katoen gedragen maar zou nooit meer anders willen dan deze heerlijke bamboo slips. Zitten heerlijk, je voelt ze eigenlijk niet en geen last van zweterige ***** meer.

Een zeer sympathiek en vlot contact.

Geen lange wachttijden bij telefonisch contact. De gesprekken waren zeer prettig, een soort overleg. De klant staat centraal. Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.

Fijne textiel en pasvorm

Voelt goed, qua textiel en duurzaamheid.

Snel en goed

Bestelling gedaan om de kwaliteit te bekijken. goed bevallen dus wil er meer gaan bestellen

Produceren zijn zeer verfijnd en comfortabel voor het dragen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD