Ik bestel nergens anders meer mijn ondergoed- en sokken. Kwaliteit en zitcomfort zijn super, prijs is ook goed en verzending is super snel. Vaak leuke aanbiedingen met stapelkortingen. Aanrader!
Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en de snelle verzending. En mooi dat je de stapelkortingen waardeert! We blijven ons best doen om je van topkwaliteit te voorzien. Groetjes Romy
De band onder borsten moet ik regelmatig even glad trekken, dan zit het opgerold.
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je het materiaal prettig vindt. Jammer dat de onderrand oprolt. Misschien helpt het om een maatje groter of een ander model te proberen. Laat het ons weten als we met je mee kunnen denken! Groetjes Romy
Prima, padded bh viel wat klein.
Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je de stof lekker zacht vindt. Jammer dat de padded bh wat klein uitviel. Mocht je advies willen over de juiste maat, laat het ons gerust weten! Groetjes Romy
Goede ervaringen met dit merk. Draag het al jaren.
Bedankt voor je positieve review! 😊 Geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent met ons ondergoed en de snelle levering. Groetjes Romy
De producten zijn fantastische en de klantenservice is uitstekend!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de producten als de service :) Groetjes Romy
Super zacht en heerlijke draagcomfort!
We zijn zo blij om te horen dat je zo tevreden bent met het comfort en de zachtheid van ons ondergoed. Het is precies wat we willen bereiken – dat je je de hele dag comfortabel voelt! We hopen dat je er nog lang van kunt genieten en zien je graag terug voor je. Groetjes Tygo =D
Zit als gegoten en lekker zacht!
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat onze onderkleding zo goed bevalt en lekker zacht aanvoelt! We doen ons best om de beste kwaliteit te bieden, en het is fijn om te weten dat het zo goed aansluit bij jouw verwachtingen. Geniet van je nieuwe aankoop, en hopelijk zien we je snel weer! Groetjes Tygo =)
Pakket is donderdag al verstuurd, nog steeds niet ontvangen, drie werkdagen zijn al verstreken . kreeg bijgaand bericht: Beste Anne Krol, We keken er naar uit om vandaag bij je op de stoep te staan, maar door een sorteerfout is je pakket 3SMPK24382466 van BambooBasics helaas in de verkeerde regio aangekomen. Wat nu? We begrijpen dat jij je pakket snel wil ontvangen en we doen ons best om dit voor elkaar te krijgen. Zodra de nieuwe bezorgdatum bekend is, ontvang je meteen een nieuw bericht. Houd rekening met 1 tot maximaal 3 werkdagen vertraging. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Beste Anne, Bedankt voor je feedback! Hier kunnen we van blijven leren en verbeteren =) Wat jammer om te horen dat je jouw pakketje nog niet had ontvangen. Je hebt inmiddels contact gehad met mijn collega Romy, die heeft aangegeven dat jouw pakket naar ons retour was gestuurd. Romy heeft daarna een nieuwe bestelling jouw kant op gestuurd, gezien wij uiteraard wensen dat je de bestelling naar behoren ontvangt. We hopen dat je deze zo snel mogelijk ontvangt, en dat we je blij kunnen maken met onze producten! Mochten wij je ergens mee kunnen helpen, staan wij altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Sokken snel ontvangen, maar er ontbrak er één. De volgende dag al zonder problemen nageleverd!
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service, ondanks het kleine foutje met de bestelling. We vinden het belangrijk om eventuele problemen direct op te lossen, dus we zijn blij dat je de ontbrekende sok zo snel hebt ontvangen. Bedankt voor je begrip en vertrouwen. We hopen je snel weer terug te zien bij Bamboo Basics! Groetjes Tygo =)
Bamboo Basics is een betrouwbare leverancier van verantwoorde onderkleding, waar je lang mee doet.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze zachte en duurzame kleding. We streven ernaar om kwalitatieve en verantwoorde onderkleding te bieden, dus het doet ons goed om te horen dat je er lang van kunt genieten. Bedankt voor je vertrouwen in Bamboo Basics en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes Tygo
De bezorging was snel en ze zitten perfect
Bedankt voor je fijne reactie! Super om te horen dat de bezorging snel was en dat alles perfect zit. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, dus dit is geweldig nieuws! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Tygo
Mooie aansluitende damesboxer
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het materiaal en de pasvorm van de damesboxer. We waarderen je feedback en hopen dat het product goed blijft bevallen! Groetjes Tygo =)
Snel verzonden. Mooi verpakt. Zitten perfect. Heb er direct meer gekocht!!
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat de slips perfect zitten en dat je tevreden bent met de snelle verzending en verpakking. We zijn blij dat je zo enthousiast bent en meer hebt besteld! We hopen dat je ook van je nieuwe aankopen zult genieten =). Groetjes Tygo
T-shirts zitten comfortabel en gaan niet stinken bij zweten. Ideaal voor bijv lange wandelingen. Levering super snel!
Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat de t-shirts comfortabel zitten en goed presteren tijdens lange wandelingen. We zijn ook blij dat je de snelle levering waardeert. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je t-shirts en kijken uit naar een volgende bestelling! Groetjes Tygo =)
Het heeft een fijn draagcomfort
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het ondergoed goed zit en comfortabel draagt. We waarderen je feedback en hopen dat het ook in de toekomst goed blijft bevallen! Groetjes Tygo
Einde van de dag besteld, volgende dag al in huis! Ben daarnaast ook erg fan van de kwaliteit en heb nu ook de sokken besteld. Vind de pasvorm van de extra lage sokjes een beetje vreemd bij de hiel maar verder top!
Bedankt voor je fantastische review, Anne! Wat geweldig om te horen dat de levering zo snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Bedankt ook voor je feedback over de pasvorm van de sokken; we nemen dit zeker mee. Fijn dat je nu ook de sokken hebt besteld – we hopen dat ze je verder bevallen! Groetjes Tygo
Heerlijk comfortabel t-shirt met lange mouw Lara. Voor mij ook lang genoeg. Maat is ook goed.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het t-shirt comfortabel is en de maat goed past. We zijn blij dat je tevreden bent met je keuze. Groetjes Tygo
Alles goed!
Bedankt voor je review! =) Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes Tygo
Vlotte levering, mooi verpakt en topkwaliteit
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, pasvorm en de snelle levering. Ook fijn dat de verpakking naar wens was. We stellen je feedback zeer op prijs! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes Tygo =)
Hi Alberta, Bedankt voor je feedback! Hopelijk mogen wij je vaker verblijden met onze service en producten! Groetjes, Tyrsa =)
We bestellen al geruime tijd bij Bamboo en elke keer tot tevredenheid. Het wordt erg snel bezorgt.
Hi Saskia, Bedankt voor je mooie feedback! Wat mooi om te horen dat we jou meermaals hebben mogen verblijden met onze producten. We kijken er naar uit om je vaker blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Zeer zacht, sluit perfect aan, geurneutraliserend, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
Hi Manuela, Bedankt voor je prachtige complimenten! Wat fijn om te horen dat onze producten goed naar wens zijn. Hopelijk mogen wij je vaker verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Echt fijne stof dat lekker zit
Hi Peter, Bedankt voor je mooie feedback! Hopelijk mogen wij je in de toekomst vaker verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Heb zeer goede ervaringen met bamboe basics. Er was door een fout van Post nl een totaal verkeerd pakket in mijn kluisje gedaan. Nadat ik dit gemeld had ging er gelijk een nieuwe zending naar mij toe, die ik de volgende dag al had. Dit is wat anders als sommige dan zeggen, we gaan eerst intern een onderzoek starten en dan hoort u ons nog.
Hi John, Bedankt voor je prachtige complimenten! Wat fijn om te horen dat we je goed van dienst hebben kunnen zijn en dat je jouw bestelling nu goed hebt mogen ontvangen. Hopelijk mogen we je vaker verblijden met onze producten, we staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Eindelijk basic shirts die niet vervormen en duurzamer zijn dan de goedkopere.
Hi Sophia, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze producten. Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker goed van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD