Hi Netty, Bedankt voor de positieve review! Groetjes Tess
Mijn contact met Bamboo was echt prima! Goed advies,prettig en professioneel. Ben erg goed te spreken hierover. Met vriendelijke groet, Monique
Hi Monique, Bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens is! Groetjes Tess
Helaas was mijn product binnen 4 maanden kapot, maar heb heel netjes een volledig nieuwe 3-pack gekregen! Top service!
Hallo Nikki, Wat fijn dat u zo goed geholpen bent! Veel plezier met de bestelling. Groetjes Tess
Zit goed, comfortabel
Hi Jan, fijn om te horen dat u tevreden bent. Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes Tess
Het zit heerlijk
Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Heel goede pasvorm en lekker zacht met fijne brede rand. Ik ben helemaal gewend aan Bamboo.
Hi Elly, bedankt voor jouw bericht. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Dragen uitstekend en comfortabel.
Hi Jan, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Esmee
materiaal is prettig, pasvorm van ondergoed ook. Wordt netjes verpakt verzonden. Reactie op een mail omdat ik een deel wilde retourneren duurde enkele dagen, kreeg wel een retourlabel waar ik het gratis mee kon terug sturen.
Hi Leida, bedankt voor jouw review. Jouw mail is per ongeluk in de verkeerde map belandt en om deze reden hebben we je niet binnen 24 uur voorzien van een antwoord. Sorry voor het ongemak. Groetjes Esmee
Fijne site en heerlijk zittende shirts
Hi Petra, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
nvt
Hi Wil, wat een top cijfer. Thanks! Groetjes Esmee
Zit lekker zacht
Hi Carine, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Snelle levering.
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
De hip slip en hipster hebben een goede pasvorm en de stof is superzacht. Ik ga meer bestellen!
Dat is zeer fijn om te lezen! Tot de volgende bestelling! Groetjes Tygo
geeft goeie ondersteuning
Dat is zeer fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Erg fijne service, en snelle reactie. Mooi product. Erg blij mee, wordt zeker aanbevolen!
Wat fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Wij zijn dan ook zeer blij dat we tot een oplossing zijn gekomen. Veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Tygo
Fijne onderbroeken, snel bezorgd
Vlot en kwalitatief! Bedankt voor de top review! Groetjes Tygo
Prima pasvorm ! Let wel op de maten ! Ze vallen groot , heb je een XL dan kan L nog wel eens je maat zijn bij Bamboo Basics .
Bewust gekozen voor een duurzame stof op basis van bamboe. De boxers blijven mooi ook na veel wassen.
Dat is zeer tof om te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Lief zijn voor mezelf én het milieu dankzij dit heerlijk zacht en perfect passend ondergoed. Lovit!
Dat is ook precies waar wij voor staan! Bedankt voor het delen van jouw ervaring en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Ik was al een tijd op zoek naar ander onderkleding. Bamboo basics voldoet geheel aan mijn verwachting. Het draagt prettig sluit aan bij mijn verwachting, Top!!!! De prijs van het product is bovendien acceptabel vergeleken bij andere merken. Ik draag dit product pas een aantal weken, heb even tijd nodig om het te beoordelen, de volgend bestelling komt er zeker.
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de review en tot de volgende bestelling! Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Het enige nadeel is,
Wat fijn om te horen dat het zo prettig zit! We vernemen dan ook nog graag wat het nadeel is zodat wij dit wellicht voor je kunnen herstellen! Alvast veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Lekkere sokken, goede pasform
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de review! Groetjes Tygo
Veel keuze, vlotte levering en goede kwaliteit
Wat een toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Het materiaal blijft lang mooi, seemless zit heerlijk, voor mij geen ander ondergoed meer. Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Weer een fan erbij! Wat leuk een veel draagplezier =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.