Goede kwaliteit, geweldige pasvorm, snelle levering.
Dankjewel Nico voor jouw beoordeling, ik wens je een zonnige dag toe! Groetjes Esmee
Mijn ervaring is uitstekend. Ik vergeleek het product met de concurrentie. Wat opvalt is de degelijke band. Bij de concurrentie heb je al snel een soort veter om je middel.
Dankjewel Jan voor het compliment, dat stellen wij erg op prijs! Groetjes Esmee
Mijn vrouw is supertevreden over de bamboo slips.
Dankjewel Carl, wat fijn dat jouw vrouw zo tevreden is. Daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Een zeer goed artikel
Zit lekker goede pasvorm lengte en perfect
Dankjewel Hilda, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Zoals altijd
Bedankt Margriet, ik wens je een fijne avond toe! Groetjes Esmee
Goed, comfortabel.
Dankjewel Domin voor jouw review, dat stellen wij erg op prijs! Groetjes Esmee
Snelle levering, product is top en mijn vragen werden per mail snel beantwoord.
Dankjewel Glenda voor jouw hoge beoordeling! Groetjes Esmee
M’n partner heeft een tijd terug hemdjes (Anna) maat L besteld en deze zitten heerlijk. Nu heb ik deze hemdjes zelf ook besteld (4x) en ontvangen maar de bandjes zijn langer, waardoor het hemdje aan de bovenzijde lager uitkomt. In verband met een borstamputatie is dit niet zo fijn. Ik hoop dat door het wassen de stof iets krimpt.. heel jammer. Verder ben ik erg tevreden over de levering en kwaliteit.
Hi Maureen, bedankt voor jouw beoordeling. Wanneer je dezelfde maat besteld hoort de maatvoering hetzelfde zijn. Je mag ons altijd even een berichtje sturen zodat wij met je meekijken! Groetjes Esmee
Het ondergoed zit super lekker, geen randen in mijn liezen
Wat fijn dat je zo tevreden bent <3 Groetjes Esmee
Producten die ik bestel / gebruik zijn t-shirts, sokken, ondergoed. Alles heel fijn! Aanraders. Zou alleen ook een grijze Seamles BH willen (bij de grijze slips) en die is er dan weer niet, wat ik heel vreemd vindt, immers ze hebben wel grijze slips en shirts..., erg jammer maar ik blijf hopen dat die wel een keertje komt.
Hi Marjolijn, bedankt voor jouw review en jouw suggestie. Ik ga dit intern doorzetten naar ons ontwikkelingsteam! Groetjes Esmee
Dankjewel Benito, ik wens je een fijne avond toe! Groetjes Esmee
Fijne stof, producten voldoen aan de verwachtingen! Heerlijke stof, draagcomfort is fijn
Veel plezier met jouw bestelling Bianca <3 Groetjes Esmee
Duidelijke website, snelle levering goede kwaliteit
Bedankt voor het compliment Jacqueline! Groetjes Esmee
Mooie kwaliteit ondergoed en goede pasvorm. Bestel hier zeker meer. Ook de compressie kousen voor dagelijks gebruik zijn goed aan te trekken en geven comfort.
Dankjewel Peter voor jouw hoge beoordeling, ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Zit lekker, erg zacht, maten kloppen. Ook snelle droog dan normaal ondergoed dus als je veel zweet, absorbeert het veel beter. Ook de topjes zitten erg lekker. Deze doe je aan het eind van de dag niet uit omdat het lekker zit.
Wauw, hier worden wij blij van, bedankt! Groetjes Esmee
Succes goed
Dankjewel Roelinda, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
goed product , snelle en goede levering
Bedankt Ton! Wat fijn dat je zo tevreden bent =) Groetjes Esmee
Bedankt Kiki, veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Ik heb de 6 broekjes pas sinds kort. Tot nu toe zitten ze perfect. Nu nog even afwachten na een aantal wasbeurten.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Paul! Groetjes Esmee
Zit heel prettig snelle levering
Dankjewel Wilma <3 Groetjes Esmee
En fijne producten!
Hi Robin, dankjewel voor jouw hoge beoordeling. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Het ondergoed zit prettig, het voelt lekker aan en knelt niet. Het blijft ook goed zitten, geen afzakkende bandjes en omhoogkruipende bh's. Ik vind het wel warm, maar het kan ook omdat ik niet gewend ben zo'n brede rugpand en hoge Slip te dragen
Bedankt Jose voor jouw eerlijke review, daar leren wij alleen maar van! Groetjes Esmee
Heerlijk om te dragen..
Dankjewel Ger <3 Groetjes Esmee
Pakket was met ontvangst open. Miste een artikel. Na contact kreeg ik binnen 24 uur het vermiste artikel. Klasse!
Daar doen wij het voor, bedankt! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.