Ik heb de seamless padded bra Fleur in het zwart besteld .Zit heel erg lekker en fijne zachte stof .Een gewone bh met beugels zit nu echt niet meer lekker ;)Ik ga zeker nog meer bestellen.Ook een goede website ,makkelijk te vinden wat je zoekt en snel bezorgd !
Goedemorgen! Wauw, bedankt voor de hoge beoordeling en de eerlijke review. Tot in de toekomst en voor nu veel draagplezier gewenst! Groetjes, Chalisa =)
Draagt fijn en luchtig
Hi Jac, bedankt voor de complimenten! Veel draagplezier gewenst! Groetjes, Chalisa
Vaak de Bamboo Basics reclame voorbij horen komen, toch maar eens besteld. Mijn eerste ervaring is positief, de boxers zitten erg comfortabel.
Hi Erik, bedankt voor de mooie review. Super dat je een postieve ervaring hebt overgehouden aan het bestellen. Een fijne dag gewenst! Groetjes, Chalisa
Goede kwaliteit. Draagt erg prettig.
Goed te lezen Hannie! Bedankt voor het achterlaten van jouw review. =) Groetjes Sabine
Superblij mee!
Bedankt Lola voor het achterlaten van je mooie review. Veel plezier met je bestelling! <3 Groetjes Sabine
Vlotte service en goede kwaliteit
Bedankt voor je positieve woorden Emmelies! =) Groetjes Sabine
Een nieuwe, maar hemelse ervaring!
Met deze woorden maak je ons heel blij! Bedankt voor het compliment Ruud. =) Groetjes Sabine
In eerste instantie zagen de onderbroeken er is minder verfijnd uit als ik gewend ben. Echter toen ik ze paste bleek de pasvorm perfect te zijn. Het materiaal is heel zacht en heel comfortabel.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over het ondergoed Clara. Veel plezier ervan! =) Groetjes Sabine
Snelle verzending van hele fijne shirts.
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review Jelske! =) Groetjes Sabine
Ik kende bamboe als stof al en wist hoe fijn het aanvoelt en draagt. Eenmaal gekozen om toch ook t-shirts met lange mouwen te kopen en ze bevallen goed. Met een (X)XL lichaam/figuur, was ik positief verrast hoe mooi ze zaten.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze T-Shirts. Veel plezier ervan Marijn! Groetjes Sabine
Prima ervaring
Gelukkig maar, daar doen wij het voor. Veel plezier met je bestelling! <3 Groetjes Sabine
Zeer vlotte levering, zoals belooft binnen de 24u was mijn bestelling geleverd.
Goed te lezen Peter, bedankt voor het compliment! Groetjes Sabine
draagt lekker en zit goed makkelijk bestellen en vlotte levering vlotte correcte afhandeling
Wat een mooi compliment Herman, bedankt! =) Groetjes Sabine
Het bestelde binnen een dag ontvangen.
Veel plezier met je bestelling Harry! =) Groetjes Sabine
Bedankt voor je review Annet! Groetjes Sabine
Super spul!!
Wij hopen je nog lang blij te maken met onze producten Ronald. Veel plezier met je bestelling! =) Groetjes Sabine
Zie boven
Bedankt voor je review Paul! Hier worden wij blij van! =) Groetjes Sabine
Producten van bamboobasic zijn niet goedkoop, maar wel absoluut waard! Goede pasvorm en blijft goed na het wassen. Fijne producten en snelle levering!
Bedankt voor je mooie review Nanette, veel plezier met je bestelling! =) Groetjes Sabine
Ik heb een hele goede ervaring met Bamboo Basics, ze zijn telefonisch goed bereikbaar en geven uitstekende service.
Bedankt voor het mooie compliment Annet. Wij zijn blij met jou als klant! <3 Groetjes Sabine
De spullen waren snel binnen, en zitten goed
Bedankt voor het achteralten van jouw review Mathijs. Veel plezier van je bestelling! =) Groetjes Sabine
Kijk, daar worden wij blij van Johan, bedankt! =) Groetjes Sabine
Goede service en fijne communicatie.
Bedankt voor je mooie review! <3 Groetjes Sabine
Titel zegt het al. Eerste bestelling was 7 pack. Zat in doosje in een veel te grote overdoos. Niet milieubewust......
Jeetje, dat is vervelend om te lezen en natuurlijk niet de bedoeling! Wij proberen inderdaad zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Ik ga hier melding van maken bij ons magazijn, zodat we het kunnen voorkomen voor in de toekomst. Veel plezier van je bestelling! =) Groetjes Sabine
Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit.
Bedankt voor je mooie compliment Maurus! =) Groetjes Sabine
Geweldig ondergoed, snelle en nette bezorging.
Hi Martina, bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het ondergoed en de service die we leveren. Groetjes, Chalisa =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.