Alles perfect verlopen.

zowel het bestellen van het artikel als de verzending naar mij is uitstekend verlopen.

Fijn om te dragen.

Heel tevreden

Heerlijke stof en goede pasvorm

Ik heb shirts en onderbroeken van Bamboo Basics. Ben er erg tevreden over. Ze zitten goed, heerlijk zachte stof.

Baby/peuter panda sokjes te smal

De baby/peuter panda sokjes in maat 18-24 maanden zijn helaas erg smal en hebben niet genoeg elastiek om comfortabel om de voetjes en enkeltjes te passen. Na een tijdje knellen de sokjes behoorlijk en heb ik ze toch maar uitgedaan. Mijn dochter is 18 maanden en heeft een gemiddelde kledingmaat (86), dus ze zouden niet nu al te klein moeten zijn. Jammer, want ze wil ze wel graag aan vanwege de leuke panda opdruk en is de stof zelf lekker zacht. Alleen kan ze deze sokjes helaas niet meer aan. Toevoeging: Na contact met de klantenservice van Bamboo Basics is het geld voor de sokjes netjes terugbetaald. Ik had ook nog even nagevraagd of de pasvorm van de andere typen baby sokjes misschien ruimer/anders vielen, dan had ik die nog willen proberen, alleen vallen die hetzelfde als de panda sokjes. Misschien dus als tip voor mensen met dezelfde ervaring als mij om teleurstelling te voorkomen, alle soorten babysokjes hebben dezelfde pasvorm.

Heerlijk draagcomfort

Snelle levering voor prettig draagcomfort

Duurzaam ondergoed met een perfecte pasvorm

In het verleden kocht altijd en overal ondergoed, maar sinds ik ben overgestapt op Bamboo Basics hoef ik de deur niet meer uit. Eenvoudig besteld en aan de deur afgeleverd. Doorslaggevend is evenwel het draagcomfort en de duurzaamheid van het product. Zelfs na jarenlang gebruik zit het nog steeds goed en comfortabel.

Perfecte kwaliteit van het product .Tijdige aflevering.100% tevredenBreda

Zie boven

Fijn materiaal, draagt prettig

Geen broeierig gevoel meer. Zit heerlijk

Mooie producten

Fijn ondergoed en sokken. Ben heel tevreden.

Zeer snelle service.

Het bestellen was eenvoudig en het werd de volgende dag geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Keurig en snel

Prachtige t-shirts maar helaas te lang voor mijn man. Contact met de klantenservice en goed geholpen om de shirts terug te sturen.

Voelt synthetisch

Ik heb slips gekocht met gerecycled textiel maar ze voelen heel synthetisch aan.

een goed product en een snelle levering

Snel geleverd en het product, sokken kende ik al. Ze dragen erg fijn.

Er was een van mijn onderbroeken kapot en heb ook gelijk 2 nieuwe voor in de plaats gekregen. Het zijn ook erg fijne onderbroeken.

Perfect in gebruik!

De bamboebasic ademt goed en houd me warm als het koud is en koel als het warm is. Kortom heerlijk om te dragen!

Heel tevreden met mijn aankoop

Alles zoals het hoort. Dik tevreden.

Superenthousiast van de aankoop!

Heel tevreden met de vlugge service (levering) alsook met de aangeochte producten!

Ruilen

Ik heb een aanvraag gestuurd om een besteld item te ruilen, dus voorlopig wacht ik af.

Mooie, kwalitatieve stoffen - fijne customer service.

Ik koop vanaf nu al mijn ondergoed bij Bamboo Basics.

slecht

In eerste instantie mijn bestelling niet ontvangen. Later gebeld door Bamboo basics en bestelling alsnog gekregen. Goede kwaliteit ondergoed.

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Was prima eerste ervaring met Bamboo Basics.

snelle en correcte levering. milieu vriendelijk niet meer als nodig aan materiaal als verpakking!

draagt heerlijk, wassen nog te kort voor een oordeel........

Super comfortabele kleding

De bestelling wa snel bezorgd en plasticvrij verpakt. De shirts en slips voelen zacht aan en dragen fijn!

Slecht

IK HEB NU TWEEMAAL DE VERKEERDE KLEUR SLIPS EN B.H ONTVANGEN. IK HEB DE KLEUR ROZE BESTELD EN TWEE MAAL KRIJG IK DE KLEUR NUDE. IK WIL GRAAG ALLES RETOURNEREN EN DE GOEDE KLEUR ONTVANGEN. VRIENDELIJKE GROET, JUDITH BOEK Ba.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD