Jammer dat de elastische rand wat rafelt.
Hi Tino, Bedankt voor het schrijven van de review. We vinden het fijn om te lezen dat het item lekker zit en zijn vorm behoud. We nemen deze klacht graag in behandeling, ik heb je een mailtje gestuurd om samen tot een oplossing hiervoor te komen. Ik hoor graag van je! Groetjes, Chalisa
Heel fijn en zacht materiaal. En de service is ook goed.
Beste Simone, Goed om te horen dat je tevreden bent met de producten die je hebt besteld en fijn dat het de huid niet irriteert. We streven er naar om onze klanten te voorzien met goede service ten allen tijden, fijn dat je dit ook zo ervaart! Groetjes, Chalisa
Shirt besteld op beetje gedateerde, maar functionele website. Zeer snel geleverd. Duidelijke track&trace en mooi verpakt. Shirt vallen vrij klein (gelukkig de extra lange gekocht) en zijn vrij dun, maar heerlijk zacht! Hoop dat ze na het wassen ook mooi blijven.
Goedemorgen Michiel, Bedankt voor deze mooie review en goede feedback. Ik zal de feedback met betrekking tot de website intern doorgeven om de gehele shopervaring te verbeteren in de toekomst. Verder wil je aanraden om via de volgende link te bekijken hoe je de items het beste kan wassen: Onder het kopje 'Product en verzorging' https://bamboobasics.com/klantenservice/veelgestelde-vragen-bamboo-basics/#product Veel draagplezier gewenst en alvast fijne paasdagen toegewenst! Groetjes, Chalisa
Mooi produkt
Hi Debby, Wat een ontzettend hoge beoordeling, bedankt voor het schrijven van deze review. Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Chalisa
Ik ervaar de onderbroeken als iets aan de grote kant. Verder heerlijke onderbroeken.
Fijn dat de onderbroeken goed bevallen en bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Mocht je hulp nodig hebben met kiezen van de maat tijdens het bestellen kan je altijd contact met ons opnemen zodat we je hier verder mee kunnen helpen! Groetjes, Chalisa
Mooi product, op tijd geleverd
Bezorging was op de afgesproken datum. Artikel voldoet naar wens.
Nu ik maat m heb, ben ik zeer tevreden met de slip en de service!
Hi Marjan, Wat fijn dat we zojuist telefonisch contact hebben gehad en samen tot een oplossing zijn gekomen. Mocht je in de toekomst vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen! <3 Groetjes, Chalisa
Original review
Ik vind het een goed product maar de maat voering is heel erg onjuist. Ik heb xl besteld maar had bij nader inzien een maat m moeten hebben. Dat is echt jammer want ik heb er nu niets aan.
Het materiaal is fijn om te dragen, hemdjes, broekjes en sokjes. Helaas wel 1 sok binnen 4 uur al een gaatje in. En binnen 24 uur reactie en vergoeding door Bamboo, goede reactie op de enquette en meteen nieuwe sokjes gestuurd, een hele 3 pack zelfs. Waarschijnlijk fabricage foutje.
Beste Peter, wat vervelend om te lezen dat er in een van je artikelen een gat zit. We hebben telefonisch contact gehad en ik ben blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Fijn om te lezen dat het materiaal van de artikelen wel bevalt! :) Groetjes, Chalisa
Original review
Goede pasvorm en voelt comfortabel
Bedankt voor het schrijven van de review. Ik vind het fijn om te lezen dat je blij bent met ons product en dat het product comfortabel zit! Groetjes, Chalisa
De stof is heerlijk zacht en stretch, maar niet slap. Niet te warm en niet te koud. Blijft goed zitten. Bovendien een goede klantenservice.
Hi Hedwig, fantastisch dat ons BambooBasics product zo goed bevalt en bedankt voor de enorm hoge beoordeling! Hier worden wij onwijs blij van. <3 Groetjes, Chalisa
Zitten goed. Voelt lekker.
Goedemorgen Carlijn, wat fijn om te lezen dat de items lekker zitten. Ontzettend bedankt voor het schrijven van deze review. Ik wens je nog veel draagplezier! :) Groetjes, Chalisa
Wauw, bedankt voor je mooie cijfer! =) Groetjes Tessa
...
Bedankt voor je hoge cijfer, Roy! Ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Goed kwaliteit!
Fijn om te horen, heel erg bedankt voor je mooie review =) Groetjes Tessa
Ikzelf (de mama) en mijn echtgenoot waren al aangenaam verrast en overtuigd na onze eerdere bestellingen bij Bamboo Basics, vanaf nu is ook onze dochter fan.
Wat leuk om te lezen dat jullie allemaal zo tevreden zijn over onze producten Anne! Groetjes Esmee
Ik werd door radio reclame geïnteresseerd, In uw product. Ben tevreden.
Bedankt John voor jouw hoge beoordeling! Dat vinden wij erg leuk om te lezen =) Groetjes Esmee
Zacht materiaal voelt prettig aan. Ben erg content mee.
Wij zijn ook fan! Groetjes Esmee
Waarschijnlijk had ik niet goed opgelet en een verkeerde maat besteld. Werd direct opgelost! Goede service, vriendelijk.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen wij het voor! Groetjes Esmee
Snelle service en perfect materiaal
Bedankt Reinier! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Na het plaatsen van onderstaande negatieve ervaring met het kapotte product, nam de klantenservice van Bamboe Basics contact op en vroeg me een foto van de broek met de losse naad te sturen. In reactie hierop kreeg ik het product direct vergoed middels een nieuwe zending. Dank voor deze geweldig goede service!
Hi Ruud, bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We hebben contact gehad via de e-mail en we zijn samen tot een oplossing gekomen! Ik wens je voor nu een fijne dag toe en alvast veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Original review
Helaas heeft een onderbroek die ik voor het eerst draag nu al een gaatje waar de naad loslaat. Voor die prijs had ik een betere kwaliteit verwacht.
Wauw, bedankt Betty! Wat een mooi cijfer :) Groetjes Tessa
heb ondergoed en sokken van bamboe basic en ben er zeer tevreden over. voelt zacht aan en goede pasvorm.
Wat fijn om te lezen, Nico! Bedankt voor je mooie feedback :) Groetjes Tessa
Zeer snelle levering
Dat is ook zeker onze bedoeling :) Fijn om terug te lezen! Groetjes Tessa
Boxers zitten heerlijk en de maat is ook het moet zijn.
Bedankt voor je mooie review, veel plezier ervan! :) Groetjes Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.