goede en vlotte levering ben er tevreden over.
Dat is fijn om te lezen, veel plezier ervan! :) Liefs Tessa
heel makkelijk om te kiezen via de site, het pakket ligt op de afgesproken plaats en de pastabel klopt ook nog naaaaaaaaaaaa hoe simpel kan het zijn en ook nog eens voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding
Wow wat een mooie review, heel erg bedankt en veel plezier ervan! :) Liefs Tessa
De stof van de boxershorts is goed maar de elastische boord vind ik vrij strak. Zal wellicht door het dragen nog wat soepeler worden. De T-shirts zijn qua stof lekker soepel, maar de lengte had voor mij iets korter mogen zijn. Over het geheel ben ik echter wel tevreden.
Bedankt voor je eerlijke review, Bert! De t-shirts zijn over het algemeen wat langer zodat ze goed blijven zitten :) Liefs Tessa
Ik heb eerder bamboo ondergoed besteld van daar dat ik dit weer besteld heb
Dat is leuk om te horen, bedankt Hans! :) Liefs Tessa
Zachte stof. maatvoering volgens website klopte.. snelle levering.
Wat fijn, bedankt voor je mooie review! :) Liefs Tessa
T
Wat een mooie review, bedankt Maria! :) Liefs Tessa
Goed product ervaringen zijn goed
Dankjewel voor je review, veel plezier ervan! :) Groetjes Tessa
Snelle levering. De shirts zijn van een mooie kwaliteit.
Het voelt echt heel zacht en glad , fijn draagcomfort
Fijn dat het naar wens is, bedankt! :) Groetjes Tessa
Ik ben zeer tevreden over de onderkleding van Bamboo.
Wauw, bedankt Monique! Fijn dat het bevalt :) Groetjes Tessa
Mijn lief vindt deze T-shirts heerlijk. Ik zou ze voor hem ook graag met lange mouwen willen. Met een ronde hals in ‘Ruby’. Tevreden!!
Wat fijn dat de t-shirts bevallen! Wij hebben lange mouwen gehad maar helaas verkochten we deze zelden vandaar dat het eruit is gehaald. Ik ga het meenemen voor ons ontwikkelingsteam, wellicht om het nog eens te proberen in de toekomst :) Groetjes Tessa
goede kwaliteit ondergoed, gaat lang mee, zit prima
Bedankt voor je mooie review! :) Groetjes Tessa
Daar ik al eens bamboe sokjes had gekocht en daarmede een goede ervaring had, kwam geen twijfel in mij op dus mijn besluit was direct positief. Prima materiaal en zeer aan te bevelen, mvg
Dat is leuk om te lezen, bedankt Mary! Veel plezier ervan :) Groetjes Tessa
Draagt lekker en heeft een goede pasvorm.
Fijn dat het bevalt, bedankt voor je mooie cijfer! :) Groetjes Tessa
Goede kwaliteit ondergoed. Alleen vervelend dat een dag na onze bestelling opeens een mail kwam dat alles met 15 % korting besteld kon worden!! Dit voelde vervelend en vinden we niet netjes!!
Blijft mooi in vorm, zacht fijn draag comfort
Dat is fijn te horen, veel draagplezier ervan! :) Groetjes Tessa
Snel binnen op een door mij ingestelde tijd
Dat is fijn te horen, Els! Ik wens je veel plezier van je bestelling :) Groetjes Tessa
Eenvoudiger kan het niet.
Bedankt, veel plezier van je bestelling! :) Groetjes Tessa
Snelle levering , prima product, heerlijk zacht en compfortabel, aanrader !
Wauw, bedankt voor je mooie beoordeling! :) Groetjes Tessa
Fijne onderbroeken zitten goed aansluitend. Heerlijk zachte stof. Ik bestel zeker bij!
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
De levering had initieel vertraging en bleek niet traceerbaar. Na contact met Bamboo Basics werd er snel en kosteloos een 2de zending opgestuurd. Ook de t-shirts zijn zeer kwalitatief, zeer aangenaam om te dragen en anti-transparent.
Bedankt Els voor je mooie woorden. Ik wens je veel plezier met je bestelling <3 Groetjes Esmee
Mooi product, snel geleverd!
Bedankt Jan Willem! Groetjes Esmee
Bamboo Basics ondergoed is heerlijk om te dragen en minder belastend voor het milieu dan katoen
Bedankt Dieuwertje, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! Groetjes Esmee
Heel goede kwaliteit en heerlijk om te dragen , voelt zijdezacht aan.
Bedankt Geert! Ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Heb telefonisch contact gehad en ze hebben m'n vraag meteen goed geregeld, vandaar zeer tevreden
Bedankt Helma voor het compliment! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.