Mooie produkten - hoog draagcomfort

Mijn ervaring is excellent

Met veel plezier gebruik ik de bamboe artikelen dat aangeschaft is en het doet me een genoegen het te gebruiken

Een positieve en comfortabele ervaring

Ik had een nieuw merk nodig. Sinds mijn echtgenoot Bamigo heeft wilde ik een andere. Ik ben blij dat ik voor Baboo Basics heb gekozen. Service en levering is snel en het ondergoed zit heerlijk!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Fijne stof om te dragen. Blijft mooi na wassen

Omhoog kruipen...

Ik heb boxers van jullie in de maat L (rico) waarvan de pijpjes omhoog kruipen. Omdat ik afgevallen ben heb ik maat M (rico) besteld in de hoop dat de pijpjes niet meer omhoog zouden kruipen omdat ze strakker om mijn benen zouden zitten. Helaas kruipen de pijpjes nog steeds omhoog en dit is erg irritant.

Geen op- of aanmerkingen

Dik tevreden!

zachte kwalteit

als de kwaliteit na wat was was beurten goed blijft is het een top product

Heerlijk gevoel op de hud

Sokken zijn niet te dik of te dun, wel warm masr niet te warm en zeer comfortabel

fijn zacht materiaal

Dames slips zitten heerlijk je voelt haast niet als je ze draagt. TOP Sokken zitten heel fijn lekker warm aan de voeten, alleen zijn ze te lang waardoor ze erg knellen om de enkels. Ik heb ze afgeknipt en omgezoomd en nu zitten ze heerlijk comfortabel.

Goede producten, goede service

Bestelling werd volgens informatie op tijd bezorgd.

Levering was incompleet

Besteld 2 x Tshirt xl. In de duo verpakking Tshirt zat een xl en een xxl. Xxl is te groot, heb dat via de email kenbaar gemaakt maar geen reactie ontvangen.

Zeer te vreden over de kwaliteit van Bamboo. Is erg huidvriendelijk en gebruiken dit merk ook al een geruime tijd

Fijne zacht ondergoed

Ze zitten heerlijk, de maat is goed en zijn lekker zacht.

Comfortabel

Voldoet volledig aan de omschrijvingen.

Superfijn!

Bamboo basics bevalt mij uitstekend, fijne zachte Stof mijn huid gaat niet irriteren!

Mooi product, snelle levering. Lekkere stof.

Maat is goed. Iets meer ruimte aan de voorkant zou prettiger zitten; nu daar net wat strakker terwijl de maat verder goed is. Het doosje met daarin de broeken zat verpakt in een enorm grote doos. Gezien de karton schaarste, onbegrijpelijk.

Heerlijk zacht en comfortabel en goed zittend ondergoed. Een aanrader.

Prima product en service

heel goed

Fantastisch en snelle levering , en een snelle reactie en oplossing bij een stuken boxer,

Fijn draagcomfort

Hier kan ik pas na enige tijd over oordelen

Prettig zacht ondergoed

Zit prima. Ik vind naadloos fijner dan het model met naadjes.

zeer aangenaam draagcomfort

prijs / kwaliteit heel goed met een zalig gevoelscomfort

Bamboo Basics levert kwaliteit

Bestel- en leveringsproces verloopt efficiënt en vlot. Doen wat ze beloven !

Uitstekend draagcomfort

16 Fokkerstraat