Prima kwaliteit sokken en ondergoed.

Blijft goed in de was.

Fantastische onderkleding

Zoals omschreven. Heel zacht en bijzonder comfortabel. Een absolute aanrader!

Tevreden

Het zijn mooie eerlijke producten, van goede kwaliteit.

Onderbroeken en t shirts met lange mouw besteld. Zitten perfect. Lekker aansluitend, warm, niet zweterig. Heerlijk zachte stof. Zondag besteld, maandag in huis, wat wil je nog meer?

Fijn stof

Fijn stof , goede service

Erg fijne kwaliteit voor nette prijs

De tshirts zitten heerlijk, inderdaad erg ademend. Perfect als ondershirt. Maar ook zeker als gewoon shirt te dragen. Fijne stof, lekker zacht en mooie fit. Super fijn de extra lange shirts voor lange mannen. Ook de onderbroeken zitten top. Kortom: aanrader

Snelle verzending

Ik ben heel tevreden

Snelle levering en een super goed product.

Zit perfect, snelle levering in in verhouding met andere bamboo producten een goede prijs.

volgens verwachting

Lekkere zachte bamboo hempjes. Zoals ik ze me wenste. Vlotte bezorging. Niet heel goedkoop, maar bamboo is nueenmaal prijzig. Staat eerder genoemde tegenover.

Superzacht en rekbaar

De stof is heerlijk zacht en rekbaar. Bevalt goed, draagt comfortabel Moet ze nog wassen, weet niet of ze zo blijven. Maar daar ga ik wel vanuit. Natuurlijk materiaal dat zoveel comfort geeft vind ik de verrassing van 2022.

Maattabel geeft niet aan dat taillerais heel strak zit

De broekjes zij op zich fijn maar ik vind de taille band erg/te strak waardoor ik het niet aangenaam vind dragen

Altijd goed en een hele goede klantenservice!

Zit als gegoten!

Er is geen betere omschrijving dan bovenstaande

***

snelle service

1 vd t-shirts had beschadiging. Prima opgelost door gelijk nieuw pakket te sturen.

Fijne spullen, easy shopping, bezorging goed geregeld

T-shirts kleiner besteld dat ze niet los passen zijn lang genoeg

Geweldig, fijn zittende onderbroeken

Ik heb eerst een paar hipsters gekocht om uit te testen hoe ze zitten en welke maat ik nodig heb. Ze vallen op maat dat is goed om te weten. Ze zijn zo zacht, waardoor je ze bijna niet voelt zitten. Niets knelt of schuurranden. Ik heb mijn perfecte onderbroek gevonden!

Snelle levering. Super

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

De site is duidelijk en overzichtelijk. Orderbevestiging via de mail met daarin de levertijd ook duidelijk . Over het bestelde product kan ik nog geen review schrijven, het bestelde artikel is namelijk voor 5 december

Probleemloze bestelling

De website van BBasiccs is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De producten zijn zoals beschreven. Super zachte materialen die heerlijk dragen, verkoelend in de zomer en aangenaam warm in de winter. Aanrader!

Dit is echt comfort van de hoogste bamboo(m)

Wat een heerlijk product om je zelf op comfortabele wijze de dag door te helpen. Ik ben helemaal om. Mijn kleding kast zal gestaag met name gevuld gaan worden met Bamboo Basics.

Zit heerlijk

Geweldig!

Geweldig!

Super fijne zachte stof en mooie pasvorm

Zit lekker en mooi.

Zeer tevreden, fijne T-shirts en snel geleverd

De T-shirts zitten inderdaad erg lekker en zijn heerlijk warm.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD