Mooie en goed zittende T-shirts en onderbroeken

Heb eerder artikelen van Bamboo besteld, en het bevalt uitstekend.

Snelle levering én mooie kwaliteit

Goed verpakt geleverd. Fijn materiaal en mooie kleuren

Goeie producten goeie levering kortom heel goed

Echt goeie producten en goeie levering.

Heerlijke comfortabele onderbroekbroek

Nog geen ervaring, net een 1/2 dag aan mijn billen. Het zit wel fantastisch, geeft lekker mee, (nog) geen krullende pijpjes.

Past als aangegoten, zit lekker, niets meer te wensen.

Houdt je in haar greep!!!!!!!!

TOP !!! zowel producten als service !

Awel .... Nog nooit ben ik zo tevreden geweest !! op 3 dagen tijd : Dag 1... Pakje aangekomen... Top-materiaal maar te groot Dag 2...Gemaild met de vraag hoe snel én correct ruilen? Bijna meteen antwoord Pakje wordt diezelfde dag... dag 2 al teruggezonden En dag 3 was het pakje met de juiste maat al thuis ! Zonder enige kost ! Als dat geen service !

Bestelling was er op tijd en de spullen zijn van goede kwaliteit, heerlijk zacht om te dragen!

geweldig!!!

Het draagcomfort is optimaal, nergens geen knellingen. Was al een tijdje op zoek naar ondergoed gemaakt van dit materiaal. Wel kan ik bij een volgende bestelling een maatje kleiner gebruiken, mijn vergissing. Verder hoop ik dat het ook in het wit gekocht kan gaan worden in de toekomst. Ga ook zeker de shirts en andere artikelen gebruiken.

Comfortabele onderkleding, draagt heerlijk!

Fijne comfortabele kleding, het zit heerlijk en voelt zacht. Ondergoed zit fijn, ziet er wel basic/sportief uit. Ik ga in de gaten houden of er ook andere modellen komen.

Fijn product

1e keer besteld en kwaliteit is heel goed.

super

uitstraling verpakking en verzending zag er strak uit. kwaliteit en afwerking heel goed van de singlets en boxers draagcomfort geweldig. service klantenservice een tien. ik ben een zeer tevreden klant en heb er geen spijt van dat ik ben overgestapt op bamboe producten.

Fijne kwaliteit

Top boxers

Sokken zoals sokken horen te zijn!

Aangenaam om te dragen, verkrijgbaar in pakket met dezelfde kleur (gedaan met sorteren), duurzaam en goede pasvorm!

Past goed

Snel geleverd, goed produkt!

Heel fijn

Stof is super zacht en zit fijn, precies wat ik ervan hoopte.

Erg comfortabel in het dragen

Ben in bezit van t-shirts en boxer shorts. Beiden zeer comfortabel in dragen, voelt zeer zacht aan.

Superfijne t-shirts

Snelle levering en superzachte, fijne t-shirts

Zeer prettig ondergoed

Zit goed, voelt goed en prijs / kwaliteit is ook goed.

Dat wat je wil en verwacht!

Gewoon bestellen en ontvangen. Prima kwaliteit.

Als een 2e huid

Het zit soepel om je lichaam en voelt heerlijk licht aan maar toch warm. Top

goed om te dragen, pasvorm prima.

ervaring pas na enige weken, voorlopig wel tevreden.

Duidelijke Website en goede levering

Het ondergoed zit heerlijk zacht en blijft goed heb meteen weer besteld

supersnel!

Het ondergoed en de sokken zitten geweldig comfortabel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD