Goede ervaring

Mooie producten. Zoals verwacht. Snel geleverd

Fijne t-shirts en betrouwbare levering

Eerste ervaring met de t-shirts is positief qua kwaliteit en comfort. Levering was snel, netjes en efficiënt verpakt. Verwachting op basis van de site informatie is daarmee uitgekomen.

Zitten fantastisch

Zitten gewoon heel lekker.

Zacht,mooi sluitend ondergoed

Zacht mooi sluitend ondergoed. Goede service

Goeie producten en top levering!

Betaalbaar en zeer comfortabel

comfortabele en erg zachte boxershorts. En eindelijk sokken gevonden waar mijn zweetvoeten niet zo van gaan stinken.

Fijn en soepel ondergoed

Bamboe is comfortabel en sluit mooi aan op je lijf.

zitten lekker comfortabel

het ondergoed is stevigen comfortabel

Mooi materiaal, zacht en goede vorm

Heel tevreden met dit ondergoed! Maat komt overeen en draagt heel fijn!

Super comfortabel

Ik heb de T-shirts van bamboo basics. Voelen heerlijk zacht aan en ideaal onder trui of vest te dragen. Ik ga daar zeker meer van dragen.

Lekker snel geleverd en fijne boxers.

Ik wilde mijn collectie uitbreiden en dat was snel geregeld. Besteld en snel in huis.

Die waren voor mijne zoon en ik had ooit eentje op de markt gekocht en daar was hij zeer tevreden over.

Super zacht

Super t-shirt, mooi van kleur en lekker zacht en niet te vergeten, draagt heerlijk.

Snel en keurig verpakt!

Wat draagt dit toch fijn: bamboe! Heel blij mee.

Goed product

Al meerdere keren wat besteld en prima spullen ontvangen. Zal indien weer nodig nogmaals bestellen.

zie hieronder

goede en snelle service, fijn produkt

tof produkt

super tof product. Graag lange kniekoussen voor deze winter. iets wat je veel in italië ziet, koussen tot net onder de knie, daar houden wij van!

tevreden klant

tevreden met de bestelde artikelen

Mooi, zacht en duurzaam ondergoed.

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Superfijne basics!

Zacht, aangenaam, fris, comfortabel, huidvriendelijk, oersterk, warm. Ik wil voortaan alleen nog maar Bamboo Basics

kan niet meer zonder bamboo basics

inderdaad zijdeachtig en fris, ook na een lange tijd dragen vaak wassen. In de zomer met korte mouw en in de winter met lange mouw goed te dragen onder bloesje, trui of wat dan ook. Ook heerlijk om in te slapen.

Als een tweede huid

Het ondergoed van bamboe zit comfortabel. Voelt zacht aan en is, nu in de herfst, ook lekker warm. Het blijft ook na meerdere keren wassen, goed in vorm.

Zitten goed

Lijkt of mijn voeten warm blijven

Goed geregeld!

Perfect ! Makkelijk bestellen en volgende dag al in huis.

fijne kleding

snelle levering, correct en de kleding draagt fijn

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD