Bijna perfecte ervaring

Heel fijn om duurzame onderbroeken gevonden te hebben die heerlijk zitten! Enige minpuntje vond ik de levering per bestelbus, ookal was deze groen gecompenseerd’. Die 2 pakjes onderbroeken hadden mijns inziens makkelijk door de brievenbus gepast.

goed soepel goed pasvorm

alleen bamboo basic kopen

perfect goed !

Een zeer goede aankoop, degelijk materiaal en uiterst snel geleverd ! Perfect zo ! Dikke proficiat !

Goed en comfortabel

Veel ondergoed geprobeerd maar deze van Bamboo Basic zitten wel heel comfortabel en zijn nog gunstig geprijsd ook.

Fijne producten

Duidelijke webshop, snelle levering op een tijdstip dat mij schikt en fijne producten!

Boxershort

Zitten perfect de gehele dag. Na wassen is de maat ook nog goed.

Snelle levering, goed product

Voldeed aan de verwachtingen, ik ga hier vaker bestellen.

schandalige aflevering

niks mis met boxers....maar....het pakje was in onze brievenbus GEPROPT..de verpakking was gescheurd over een 15 cm...de boxers waren zelf duidelijk zichtbaar door de verpakking...ik kreeg de doos met veel moeite uit de brievenbus...Waarom niet even aanbellen ?? er was op dat moment iemand thuis....schandalig !!!!! er was géén schade aan de inhoud...

Tot nu toe een goede koop

Kan ik verder nog niks over zeggen of het een 10 word . Het is de eerste x

Goede producten

Ik had in een winkel 2 shorts gekocht en deze zaten zo lekker dat ik ze online ook heb gekocht. Levering was snel en ik kon de leverdatum heel gemakkelijk aanpassen, goed verpakt en makkelijk te bestellen.

Heb ontvangen

Geen reden voor verandering

Prima ondergoed. Houdt elastische eigenschappen. Gaat niet lubberen.

voelt soepel -zit uitstekend -ademend voor mij top comfort

Mooie kwaliteit draag erg fijn En het idee dat j iets doe voor het milieu

fijne stof!

De briefs Rosa passen perfect en de stof is heel fijn. De Light Control Boxershorts zitten niet zo goed. Band lijkt heel strak vergeleken met het broekje. De stof van het broekje zelf gaat heel snel loszitten. De Band rolt ook snel op op mijn buik en kruip omhoog. Misschien had ik hiervan een grotere maat moeten bestellen.

Prima enmooi ondergoed

Het voelde lekker toen ik het paste en het was keurig ingepakt met papier in de doos! Kompleet!

Snelle levering, en erg tevreden over de kwaliteit van de t-shirts !

Erg handig dat de maten Vd modellen bij de producten staan, dat maakt het bestellen makkelijker. De shirts korte mouw bevallen me erg goed, goede pasvorm, en kwaliteit.

Heerlijk materiaal

Voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Maar de pasvorm was voor mij niet optimaal. Dus ga misschien ander model nog proberen. De pasvorm op de foto van het bhtopje viel lager uit. Helaas

Comfort

Zit heerlijk, de stof voelt fijn.

prima zoals dat ook hoort

een prima ervaring

Fijne artikelen en prima service

De artikelen zijn zacht, zitten fijn, hebben een goede pasvorm en blijven tot nu toe mooi en goed (ook na een paar keer wassen). Verzending was ook snel en prima verpakt. De prijs zou voor mij wel nog net wat lager mogen, want voor basic ondergoed is het wat aan de hoge kant.

Het zit lekker!

Het materiaal is zacht en zit heel prettig. Mijn huid is nogal gevoelig voor irritaties en van deze bamboematerialen heb ik geen enkele last. Wel heb ik een vraag. Ik heb de bh's gebruikt en de bandjes zakken vaak af! Zou er ook een bh ontwikkeld kunnen worden met iets van een kruis op de rug, soort sport bv?

Alles ok!

Snel verstuurd en goeie koopwaar!

Goede kwaliteit en heerlijk materiaal

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD