Correct geleverd keurig verpakt prettig product

Mooie kwaliteit

Mooie pasvorm, is heerlijk warm en een snelle bezorging!!

Goeie service en snelle levering

Fijne website, duidelijke informatie over de producten en snelle service. Fijne producten.

Superzacht ondergoed.

Heerlijk zacht ondergoed, goede pasvorm, ik ben erg blij met dit product. Daarnaast een super snelle levering wat ik ook erg belangrijk vind.í

Mooi ondergoed wel vindt ik het aan de dure kant 10 euro per slip

Heerlijk zacht

Onlangs de compressiesokken besteld. Ze zijn heerlijk zacht, net als de normale sokken van bamboo basics. De prijs is wel flink. Ik gebruik ze ivm een staand beroep en het zorgt ervoor dat ik veel minder vermoeide benen heb aan het einde van de dag. Eerder synthetische compressiekousen gehad, maar daarvan kreeg ik teveel last van zweetvoeten en daardoor voetschimmel. Tot nu toe met deze kousen van bamboo geen last van.

Alles volgens afspraak

Snel en goed verzonden en prima producten!

Fantastisch!

Goede kwaliteit en snel thuis bezorgd.

Gelijk goed

Ik en al heel lang op zoek naar fijn ondergoed en dit zit gewoon gelijk lekker. Makkelijk besteld snel geleverd.

Snelle levering, top

De army boxer viel in smaak, dus even een 3-pack bijbesteld. Dan heeft m'n vriendin ook wat om naar te kijken

Zit uitstekend

Zou graag willen weten hoe te wassen?

prima shirts! dragen lekker.

Goede shirts mooie pasvorm, goede V hals, mooi materiaal.

Snelle service, goede kwaliteit

Het ondergoed voelt prettig zacht aan en zit heel goed. Enige opmerking is dat een kleine doos verpakt was in een grote doos. Eigenlijk had de bestelling, verpakt in een stevige enveloppe met de brievenpost mee gekund. We zijn wel positief over Bamboo Basics en zullen meer gaan besteden

Bamboe basics voelt lekker aan en zit goed

Vlotte levering, alles naar wens

Seamless is toch met dikke naad in midden

Ik heb de dames biker onderbroek besteld. Seamless staat er bij. Maar hij is helemaal niet naadloos. Er zit dwars in het midden van je damesgebied een naad met een hele dikke elastiek er in. Je begrijpt dan wat er gebeurd. Een heel naar en prikkend gevoel. Wat wel heel goed is geregeld dat je je geld terug krijgt omdat je voelgarantie hebt. Dat is dus verder goed afgehandeld. Nu hopen dat het product aangepast wordt naar een dunne naad. Dan wil ik het nog wel eens proberen

Zitten perfect en zijn super zacht.

Het traject van bestelling t/m levering was heel goed

Bestellen, informatie over bestelling en aflevering was heel goed. Een probleem met een niet ingevulde kortingscode is goed opgepakt.

Zeer tevreden perfecte levering

Fijne stof.

Ik ben heel blij met wat ik besteld had. Ik ga kijken wat ik ook nog kan bestellen binnenkort.

Kwaliteit en levering naar wens.

Erg fijne onderkleding.

Klink raar maar ik ben nu ook blij met deze onderkleding. Draag al jaren Bamboe sokken. Dus het fijne gevoel had ik al.

Ok

De bestelling verliep snel en is goed aangekomen!

Positief

Goed verzorgd, eerste indruk degelijke materiaal.

Heel fijn materiaal

Het voelt fijn en het zit heel fijn ,ik ben er blij mee

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD