De slipjes zitten comfortabel

Het materiaal van de slipjes is heel prettig en comfortabel.Wat ik wel wil aangeven is dat ik de slipjes kocht als naadloos ondergoed,en dat klopt niet.Onder strakke kleding zie je de onderrand van de slipjes heel goed

Ik bestelde de two-pack navi shirts en ben hier erg blij mee! Het pakketje kwam de volgende dag al binnen, de kwaliteit is super goed!

Prima shirts!

Prima stof en goede pasvorm. Fijne shirts!

Wat een fijne basics!

Ontzettend verrast door de pasvorm en de zachtheid van de stof! Alles werd snel bezorgd en ik heb inmiddels een volgende bestelling geplaatst. Heerlijk items om te dragen!

Best underwear ever!

Both me and my partner are so happy with our purchase. The underwear is super soft and stretchy, but also feel nice and snug. It feels like I’m not wearing anything, but better, because it also feels safe and snug. On top of that, they also look sexy. Worth every penny!

Geen bh Meer hemd service 5 sterren

De bh nova besteld geen succes. Meer hemdje dan bh Mn maat opgemeten kwam uit op xxl Bhmaat 90c Niet mooi drukt de boel plat service perfect aankoopbedrag terug met de voelgarantie

Zalig zacht materiaal

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Goede pasvorm met een heerlijk aanvoelende stof

Goede pasvorm met een heerlijk aanvoelende stof

Zit erg comfortabel en reguleert vocht.

De onderbroeken van bamboo basics zitten erg comfortabel en ook met het warme weer van de laatste tijd heb ik geen last van “kabbelend kruiswater”. Ook de sokken voldoen erg goed. Goede pasvorm en geen koude of zweet voeten. Enige jammere is dat erg geen bijpassend hemd is.

Lekker zittende boxershort.

De boxer zit lekker. Hij neemt het zweet goed op en voert de warmte af.

Heerlijk comfortabel!

Het ondergoed van Bamboe Basic draagt heerlijk comfortabel. Geen last meer van striemende bandjes en beugels. Je merkt amper dat je het draagt.

Een supersnelle levering en een super kwaliteit

Het was sneller geleverd dan ik besteld had. De kwaliteit is supermooi

Tevreden

Eerste kennismaking met jullie was prettig Snelle levering Zeer tevreden over het product.

Niet wat ik ervan verwacht had

Slips vallen nogal groot uit en de band krult om tijdens het dragen,dus alsnog niet zo'n goede keus voor mij!

Snelle service en fijne kwaliteit

Overzichtelijke website, snelle levering en goede kwaliteit

Awesome

The products are super comfortable, I love the fact that they are sustainably made and the service is just fast and professional!

De beste ondergoed ervaring tot nog toe!

Een Goede ervaring! Het ondergoed was er vlot. Het zit prima en is inderdaad goed lucht doorlatend.

Bra Nova geeft weinig tot geen ondersteuning

Ik heb een Seam less Bra Nova besteld voelt heerlijk zacht aan, maar deze geeft onvoldoende tot nauwelijks steun. Jammer.

prima product

Goedenavond; Dit is mijn 2e BH van Bamboo Basics. De 1e ste is mijn erg goed bevallen, de 2e , deze week ontvangen bevat geen linkercup vulling. graag ontvang ik een nieuwe BH. Want is vind het een topproduct. Prettig draag comfort. In afwachting Met vriendelijke groet, Annet Wiegers.

Draagt echt heerlijk!

Draagt ontzettend fijn! Service ook geweldig. Hele snelle levering! Zeker een aanrader!

Erg snelle levering en goede kwaliteit sokken. Zijn alleen wat glad en schuif soms in mijn schoenen hierdoor.

Prima producten en snelle probleem loze levering

Mooi assortiment en logistiek in control; prima!

Correct

Alles heel correct en netjes en ook de levering...niks op aan te merken

Echt top!

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe basics! Het zit heerlijk, geen schurende randen of irriterende stof. Gewoon helemaal top!

Goed product waar ik al ervaring mee had en nu ook nog van een aanbieding gebruik kunnen maken, goede prijs/kwaliteitverhouding dus en prima service.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD