Super!!

Fijne stof en super goede service. Ik ben fan!

Tevreden

Mooie producten, comfortabel. Ondergoed lijkt wel wat sneller te slijten. Daarnaast nog behoorlijk aan de prijs. Service is in orde, snel ook, echter recent bestelling gedaan die zou zijn afgegeven -volgens berichtgeving- echter niks binnen gekregen (is waarschijnlijk bij buren afgegeven maar geen briefje achter gelaten waar op te halen dus voorlopig wel betaald maar niks in huis. Dit kan echter ook aan bezorger liggen)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en redelijke prijzen

Redelijk

Dat is mijn eerste ervaring met Bamboo. Ik moet nog even wennen aan de maatvoering. T-shirts passen prima. Slips zijn te groot. Volgende keer beter.......

Fijn ondergoed en sokken

Ik draag geruime tijd het ondegoed en dokken van BB. Ik vind de sneakersokken fijn, maar de gewone damessokken snel afzakken. Het ondergoed zit fijn, maar wordt naar verloop van tijd wat vlodderig.

goede service en producten

overzichtelijke website je kunt wensen over producten kenbaar maken snelle levering goede producten

Eerste ervaring is goed!

Website overzichtelijk, voldoende informatie over het te bestellen artikel, geleverd zoals beloofd, pasvorm ok volgens maattabel, voelt lekker op je huid en nu afwachten hoe het zich gaat houden in de was e.d.. Eerste indrukken zijn gewoon goed.

Vlot en snel

Compressie sokken, doen hun werk!

Perfecte produkten!

Heel goed, heerlijk zacht, vormvast. Blijvend mooi. Heren t- shirt vallen erg in de smaak. Verwassen niet. Kortom een aanrader. Tip: meet goed de maat zodat je de juiste pasvorm krijgt.

Snelle vlotte levering

Topi

Snelle levering, fijne T-shirts

Heel tevreden mee

De bh's zijn zacht en passen goed. Ze zijn onzichtbaar onder mijn kleding.

Draagt heerlijk

Snelle en correcte levering

Web side is erg gemakkelijk en duidelijk

zit fijn

Retour proces omslachtig, kwaliteit product top,

Retour sturen wordt expres bemoeilijkt. Retour label zou bij levering al in de doos moeten liggen.

Bamboo basics dragen doet je opnieuw bestellen

Ondergoed prima maar de sokken bij 1 keer dragen al halen, losse draden.

Mooi en warm blijft mooi ook na vaak wassen.

Top product

Heerlijk

Heb ze ontvangen en wat zitten ze lekker en licht bijna geen gevoel van dat je t aan hebt

Top ervaring

Snel geleverd en goed product. Zit goed om de billetjes

Super fijn!

Heerlijk draagcomfort, ben voor veel stoffen allergisch maar dit draagt heerlijk zacht en nergens last van. Zo fijn!

Prettig en comfortabel om te dragen

Prettig en comfortabel om te dragen

Comfortabel

Een nieuwe ervaring, deze sneaker sokken!

Snelle levering, zoals bij eerdere ervaringen

Snelle levering zoals bij eerdere ervaringen. Mooie producten die ook echt lang mee gaan.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD