Heel fijn!

Op zondagavond besteld, maandag in huis. Super ervaring! En heerlijk ondergoed, aanrader!

Zit lekker, past goed.

Draag al enkele jaren deze shirts. Waar ze bij BB niets aan kunnen doen is dat de witte shirts langzaam verkleuren in de was. Mooi is wel dat er ook na 2 jaar geen versleten boorden of gaten in zitten.

Goede levering en fijn materiaal

Product voldoet aan verwachting

Het product (Seamless Padded Bra Fleur – Zwart) leek bij het uitpakken wat krap maar zit goed. Hoe lang het product mee gaat kan ik nog niet beoordelen. De verpakking vond ik wat te luxe en groot.

Niet positief

De maatvoering was niet juist

Mooi product, snelle levering

Product voelt prettig en kwalitatief goed. Bestellen gaat soepel en levering is snel

Zeer snelle en correcte levering

Erg snel en duidelijke communicatie

Uitstekende dienstverlening bij uitstekend product

Geweldig superkwaliteit,heerlijk zacht en goede pasvorm

De boxershorts zijn heerlijk om te dragen!

Heerlijk zacht materiaal

Seamless Full Briefs Belle mooi model, superzacht en licht materiaal. Voert transpiratie beter af dan katoen. Seamless Bra Nova biedt geen enkele steun, maar is wel heerlijk voor een rustige avond thuis. Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, in de mails over aflevering stonden wel 3 verschillende dagen/tijdstippen, gelukkig werk ik thuis dus was dat geen probleem.

Prima aankoop

Voldoen goed.

Enorm nette klantenservice!

Comfortabele t-shirt maar helaas zat er één naadje los door een productiefout. Na wat (snelle) mailcontact hebben ze mij een nieuwe set toegestuurd. Erg vlotte en vriendelijke service :-)

Zit heerlijk, voelt zacht aan.

Dit is het fijnste ondergoed om te dragen met mijn allergie voor stoffen.

Niet tevreden.

Tegenwordig kan je *bijna* overal gewoon gratis retouren. Ons product was te klein en toch niet wat wij hadde verwacht en omdat we retour kosten moesten betalen toch maar besloten niet terug te sturen, en dat weerhoud ons er meteen van nog andere producten te proberen bij jullie. De 2 sterre zijn dan ook voor de snelle verzending dat is wel top.

Goede pasvorm, zit heerlijke mooie uitstraling.

Snelle service en top kwaliteit

perfect

snel service. perfect pasvorm.

Prima ervaring.

Shirts zijn perfect en netjes afgeleverd.

Strak elastiek

De sokken voelen in eerste instantie goed aan. Maar na een paar uur begint het strakke elastiek echt te knellen. Ik kan ze geen hele dag aan hebben. Misschien dat het na een paar keer wassen beter wordt.

Heerlijk om te dragen.

Ondergoed besteld nav matentabel maar volgende keer toch maat kleiner.

Snel geleverd fijn product

Snel geleverd fijn product

Aangenaam product en snel geleverd.

Tevreden

Heerlijk zacht

Wij hebben intussen diverse slips, boxershorts, padded bh’s en shirts en het draagt heel comfortabel.

Mooie, comfortabele basics

Ik kocht t-shirts met lange mouwen. Ze wassen perfect, ze strijken super makkelijk en het materiaal voelt super zacht. Ben heel benieuwd hoe ze zich gaan gedragen na een aantal wasbeurten.

Snelle levering, prima kwaliteit

Perfecte pasvorm, je merkt niet dat je het aan hebt.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD