Terugstorten geld duurt te lang

Jammer dat BB geen achteraf betalen doet zoals Klarna of AfterPay. Mijn geld is nog steeds niet teruggestort en moet ik dus achteraan. Dit weerhoudt me om nog eens te bestellen want deze service kan echt beter. Jammer, want de producten zijn goed.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Eerste keer besteld. Niet goedkoop, maar uitzonderlijke kwaliteit. Draagt erg prettig en ik ruik ook geen transpiratie lucht na het dragen van sokken en hemd

Topproducten

Ik ben al jaren een tevreden klant. Bamboe is erg prettig draagbaar. Goede kwaliteit.

Perfecte levering

Fijne pasvorm en draagcomfort

Fijne spullen en goede service

Superfijn materiaal

Materiaal voelt heel fijn aan, meteen 2 extra sets (dames en heren) besteld!

Prima pasvorm en juiste levering

Zit perfect en comfortabel.

Fijne producten en snel geleverd.

Al meerdere keren wat besteld. Producten bevallen super goed. Ondertussen ook voor m’n partner en ouders besteld. Altijd snelle levering.

Heel tevreden.

Snelle service ! Draag deze onderkleding al ruim 2 jaar. Blijft comfortabel.

prima service

Ik had een bestelling die achteraf niet paste, maar kreeg goede raad en kon gemakkelijk wisselen. Verbeterpunt: zorg voor een retourbon!

Bamboo Basics zit heel prettig

Prima kwaliteit ben heel tevreden Geen knellende naadjes het draagcomfort is fantastisch

mooie onderbroeken met korte piip

Het zijn fijne boxershorts in een prettige stof en mooie kleurstelling. Wel lijkt het op de foto dat model Ricoh, wat langere pijpen heeft; dit is helaas niet het geval. We zouden dat graag wel in het assortiment zien; bij motorrijden heeft het veel meer comfort als de pijp iets langer is.

Omdat het bestelde qua maat niet goed was contact opgenomen en binnen de kortste tijd was het probleem opgelost.

Zeer goed voor mij

Snelle service. Bij de buren bezorgd, Kaartje in de bus Helaas geen huisnummer van de buren op het kaartje dus moest bij verschillemde buren aanbellen voordat ik het had.

uitstekend

prima kwaliteit uitstekende pasvorm

Mooi artikel

Deze boxershorts van Bamboe zijn heerlijk om te dragen. Sluiten perfect aan op het lichaam. geweldig draagcomfort

Gewoon goed

Goed strak zittende boxershorts.

Traject bestellen t/m eerste ervaring met dragen OK

Bestellen, informatie, bezorging prima. Pasvorm, eerste draagervaring positief.

Very good service

The products are wonderful and delivery works fast although it is a little bit expensive.

En topkwaliteit

Best

Zit lekker

Snelle levering.

Ik moet nog afwachten hoe het ondergoed bevalt, maar tot dusver ben ik tevreden.

Goede service, makkelijk bestellen en goede kwaliteit

Prima materiaal en pasvorm

Goede en snelle levering