Prima in orde

snel en goed

Eerste bestelling Snel geleverd en de shirts hebben fijne pasvorm en zacht materiaal

Goede levering, top product

Goede kwaliteit voor prima prijs, erg fijne pasvorm. Zeker aan te raden

Heerlijke t- shirts, snelle levering

Prima t- shirts, goede maat en geheel volgens de toezegging geleverd. Zo hoort het en kan het dus.

aangenaam

plezant om dragen

prettig en comfortabel materiaal

Bestellen ging makkelijk en ook de bezorging verliep prompt en zonder problemen

Goede waar maar beetje nalatig bij foute bestelling

Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer op de bestelling gezet dus de bestelling werd maar niet geleverd. Toen ik mij na een week melde kreeg ik te horen dat pakket inderdaad niet was verstuurd vanwege een verkeerd huisnummer. Na mijn melding wel vlot ontvangen. Wat ik echter vreemd vind is dat ik me eerst moest melden terwijl mijn mailadres bekend was en de fout ook. Waarom heeft Bamboobasics zich niet even bij mij gemeld?

Na een paar dagen al draadjes die los gaan zitten

Nog geen 3 dagen oud en draadjes beginnen al los te zitten. Verder zitten ze wel prima alleen jammer dat de kwaliteit dus niet zo fantastisch is al een beweert wordt...

Heel mooi ondergoed

Ik heb voor mijn dochter topjes besteld zitten heerlijk omdat zij een corset draagt voelt ze apper het topje ik ga er meerdere bestellen

Top ervaring

Bestel proces makkelijk en conform afspraak geleverd!

goed t shirt.

Super fijne shirts, mooie kwaliteit!

Draag comfort is erg goed.

Fijne boxers

Fijne boxers,heb ze pas net & weet dus nog niet hoe ze zijn/blijven na meerdere malen wassen! Als ze mooi blijven van kleur en pasvorm ga ik er zeker meer bestellen!

Goed product, snelle bezorging!

Prima allemaal

Snelle service van een mooi product wat fijn zit

Fijne boksers!

Kwaliteit en goede service

Kwaliteit en goede service

Een vlotte service

Het ondergoed lijkt van een goede kwaliteit , al moet ik dat eigenlijk nog even afwachten. Het zit in ieder geval fijn.

xx

Duidelijke site

Bezorging was slecht, product is goed.

De bezorger had mij een mailtje gestuurd dat het pakketje om 19.18 uur in de brievenbus was gestopt. Later bleek dat ze het om 5.00 uur s'nachts bij de buren in de brievenbus hebben gestopt. Dit vind ik een kwalijke zaak en hoop dat hier ook iets mee gebeurt. Het product is verder prima.

Super snel

Super snel bezorgd en goede kwaliteit

Prima producten en goede prijs. De levering is ook supersnel.

Dikke tien,

Ik draag al jaren boxershorts van dit merk en ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm. Materiaal voelt fijn aan en de kleuren blijven echt na vaak wassen.

Goede en snelle levering en prima kleding

Snelle bezorging en goed prouct

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD