Prma ervaring

Voelt zeer comfortabel aan

Heb nu allebei de varianten de lange en korte en bevalt goed .

Ondergoed als een tweede huid.

Heel fijn ondergoed, zit als gegoten en je voelt het niet. Voegt zich naar je huis en is heel zacht.

Voelt prettig

Ben rolstoel gebonden daarom moet ondergoed prettig zitten en dat is met Bamboe zeker het geval.

Snelle levering. En goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gewoon goed

Makkelijk besteld, duidelijk in prijs en leveringstijd en de sokken zitten heerlijk! Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel, correct

Niks op aan te merken. Prima service.

Superzacht

Het materiaal is superzacht en heel licht. Heerlijk om te dragen. Katoen wordt na verloop van tijd hard en gaat irriteren. Daar heb je met Bamboo geen last van.

Snel en goed geleverd

Wel grappig dat met aktie korting twee keer twee shirts goedkoper was dan een keer vier shirts....zou denken dat besparing op verpakking ook invloed heeft, iets om over na te denken Bamboo?

Snelle levering goede pasvorm

Ik heb een set bamboo basic besteld. De boxers zitten goed nog even afwachten of ze net zo lekker zitten na 10x wassen.

Heel blij met de levering en de kwaliteit

Heel blij met de kwaliteit

Top product /minpunt richting de bezorger

Snelle levering, goede prijs. Maar helaas ging de bezorging niet goed. Pakketje werd zonder bericht/aanbellen voor de deur geplaatst. Ik meld dit omdat ik de bezorging echt een verantwoordelijkheid van de verzender vind. Er zijn veel berichten over slechte voorwaarde voor bezorgers en de grote werkdruk om toch nog iets te verdienen. De verzender, jullie in deze kunnen daar een rol in vervullen door de juiste keuze te maken, juiste prijs te betalen en voorwaarde te stellen. Mijn feedback zal me niet weerhouden om nog een keer te bestellen. Top product!

Gewoon top

Prima kwaliteit boxers, prima op tijd geleverd!

3 kleuren besteld. De kleur "taupe/bruin ", zijn qua grote wel een maat groter. Erg jammer, want de andere 2 zitten prima. Is het nog wat aan te doen? Het o dergelijke opzich is fantastisch!!

ik kocht zwarte en rode slipjes. De rode zitten perfect en de zwarte zitten heel goed. ( De zwarte spannen iets meer aan de lies )

goede kwaliteit

ik heb het ondergoed voor mijn man gekocht, maar hij heeft toch liever een slip dan een boxershort. Het ligt dus niet aan de boxershort.

Super snellere Eringa, lekker zacht ondergoed voor hem en haar!

goed ervaring, snelle service

Vandaag besteld en morgen in huis dat klopt zeker, ook een duidelijke uitleg op de website over de produkten en zeer overzichtelijk.

Hele snelle correcte afhandeling

Zie hierboven

Zo blij met het draagcomfort.

Fijn dragen, alsof je het niet aan hebt. Vooral de sokken zijn fijn. Geen zweetvoeten meer. Licht materiaal.

Makkelijk bestellen snelle levertijden

Kwalitatief super ondergoed

Super, hele fijne basics

Snelle bezorging, hele zachte en fijne kleding. Ik ben enorm fan.

Klantenservice. Maar dan écht.

Heel goed spul. Zit heerlijk en ziet er goed uit. Er miste 1 sok van mijn bestelling. Kreeg er binnen 2 dagen 3 paar voor in de plaats. Ik kom zeker terug!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD