Ik raad Bamboo Basics aan .

Goede kwaliteit, snelle levering !

Top, afspraak = afspraak

Mooie producten, prettige service en vlotte leveringen

zie boven

een hemelse zachtheid

het ondergoed van bamboo basics voelt zijdezacht en comfortabel aan ik heb het gevoel dat het ondergoed beter geurtjes tegenhoudt een klein minpuntje: het is niet goedkoop maar toch zijn geld waard!

Heerlijk zacht, warm en comfortable

Vlotte service. Geweldig product

Al langer ben ik op zoek naar ondergoed dat behalve goed van kwaliteit ook sociaal en millieu technisch ok is, en online te koop. Al vaak heb ik misgegokt. Bagger kwaliteit of bereord pasvorm, noem maar op. Met bamboo heb ik de ideale producten gevonden. Zit lekker, past goed, wordt met oog voor mens en natuur gemaakt. Reken mij maar bij de vaste klanten.

vlotte aflevering, na een fout van mijn kant werd dit direkt en super korrekt gekorriceerd. De onderkleding voelt zijdezacht aan, zodat ik direkt meer heb besteld.

Op tijd geleverd en fijne kwaliteit materiaal.

Perfect Materiaal!

Eén minpuntje: Eén sok was van een andere (kleinere) maat.

Gewoon goed

Eenvoudig bestellen en alles netjes geleverd

Ondergoed besteld. Ging heel vlot en alles was duidelijk. Bezorging was snel en je wordt goed geïnformeerd. Bestel zeker weer!

Gemakkelijk bestellen en zeer tevreden

Heb een bestelling gedaan bij jullie,omdat ik interessant vond wat je doet. Mijn bestelling geplaatst en had het vlug thuis bezorgd. Mijn bestelling staat mij zeer erg aan en goed om het te dragen. Je ziet ook dat het kwaliteit is dat je heeft. Ben enorm tevreden over jullie. Mercikes

Wel Oke

Vind het jammer dat er geen retourneren gemeld kunnen worden als de maat niet goed zou zijn bijvoorbeeld.

Prima pasvorm, fijne stof, zit prima

1,88 / 75kg, maat m zit top, prima materiaal

Goeie service!

Goeie service en mooie en goede kwaliteit! Ik ben fan!

Snelle levering, mooie producten

Mijn bestelling werd heel snel geleverd, de dag erop reeds. Fijne en comfortabele producten. Het behaatje dat ik besteld had (na raadpleging van de maattabel) zit wel vrij los aan de schouderbandjes, wat ik wel vaker heb bij dit soort modelletjes, omdat ik klein ben van gestalte maar wel grote borsten heb. Misschien een idee om eentje te maken met verstelbare schouderbandjes?

Klantvriendelijk, snelle service en kwalitatief uitstekend materiaal

Snel, makkelijk, goede kwaliteit.

Snel, makkelijk, goede kwaliteit

Erg tevreden mee

Goede kwaliteit en zit erg lekker

Love it

De stof voelt super zacht, zit comfortabel. Wil niets anders meer dragen!

Superzacht aan de huid.

Draagt zeer comfortabel je voelt het niet meer tijdens het dragen.

Geweldig product

Geweldig ondergoed dat comfortabel draagt

Heerlijke stof

Fijne stof, prima passing

Stevig en duurzaam

Heel tevreden over de kwaliteit van hun ondergoed, sokken en shirts. Verzending was snel en netjes verpakt.

Perfect pasvorm

Zit als gegoten perfect draagt comfortabele

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD