Mooi & duurzaam product

Ik wil tegenwoordig bewuster kijken naar wat ik koop, daar valt ook zeker kleding onder. Product heeft goede kwaliteit en is ook snel geleverd (de volgende dag).

Goede pasvorm.

Prima levering zit perfect

Over slijtage en gebruik kan ik nog niets zeggen maar de levering was zeer snel en perfect en de broeken zitten heel comfortabel

Helemaal top!

Makkelijk besteld, snel en mooi verpakt ontvangen. Goede boxers en sokken m!

Zit echt heel lekker maar gaat snel kapot

Ik blijf opnieuw kopen omdat het gewoon lekker zit maar eigenlijk lijk ik wel gek, zowel de sokken als de boxers gaan erg snel kapot. Deze review uiteindelijk geplaatst omdat er ook herhaaldelijk wordt gevraagd om iets te schrijven. Bij deze.

Super producten!

Al twee keer besteld. Super goede producten en goed pasvorm! Gaan lang mee ook.

Prima product, snel geleverd

Geen valse beloftes. Product is als omschreven en gefotografeerd.

Fijne herensokken cadeau gedaan

De sokken van bamboe basics heb ik cadeau gedaan aan mijn vriend. Ze zitten heerlijk, zijn slijtvast en geen zweterige voeten.

Alles is goed verlopen

Perfect draagcomfort

Snelle levering, goede producten

Snel geleverd, ziet er goed uit, wel jammer dat er niets van een retourbon o.i.d. in het pakket zit. Ik wilde het wel houden, maar als je het terug wilt sturen moet je eerst weer gaan opzoeken: hoe dan? Dat mag wel simpeler gemaakt worden.

Snelle service binnen 24uur

Ik draag het nog niet zo lang, maar de onderbroek zit uitstekend.

heel goed

snelle bezorging, maar vooral: heerlijk ondergoed! en de gratis sokken zijn fantastisch!

Geen gedoe

Bestellen, en je hebt kwaliteit in je lades liggen.

Prima producten!

Goede vervanger voor katoen

Heerlijk zittend ondergoed, super draagcomfort

Super zacht en zit perfect!

Mooi en zacht ondergoed

Heb nu een aantal malen besteld bij bamboo basics en het bevalt elke keer prima!

Zeer tevreden over het oplossen van een klacht

....

Bestelling prima afgewerkt.

Goed.

fijne zachte stof

Bij de maattabel voor de boxers werd ik misleid door de maatvoering. Tot 97 is M, daarboven is L. Bij mij was het 96, maar de band zit al te strak. Dus moet het een L worden. Opnieuw bestellen, want het is een heerlijke zachte stof.

alles prima

Van bestelling tot levering tot kwaliteit van de producten tot de prijs; alles ging vlot en was perfect in orde!

Erg goed.

Snelle levering en leuk cadeau bij bestelling. Goed contact bij een vraag.

Snel geleverd ,en mooie kwaliteit

Fijne artikelen keurig en snel geleverd

De Bamboo Basics zitten heerlijk en comfortabel. Het voelt heel fijn aan.

Prettige producten

De shirts en onderbroeken zijn lekker zacht en blijven dat ook. Ze zitten lekker en passen ook goed.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD