Snelle levering.

Snelle levering. Maat valt wel erg groot uit. Ik twijfelde tussen L en M, maar had wel S kunnen nemen.....

Top shirts

Mooie, superzachte shirts die in de was ook fantastisch blijven.

Fijn materiaal , draagt prettig

Fijn materiaal , draagt prettig

Goede kwaliteit en fijn dat de shirts wat langer zijn.

De shirts blijven mooi na het wassen. Super comfortabel.

Op de site wordt levering de volgende dag beloofd. Het was 1 dag later. Op zich niet erg, maar geen berichtgeving vanuit Bamboo Basics.

Boord krult om

Boxer draagt lekker en zit goed maar de boord krult om...ook vanuit de was dat is jammer voor dat bedrag

Zachte ervaring voor je lijf

Heerlijk spul! Geen naad en zoooo zacht, ik ben fan!

zeer fijn in het dragen

Bamboe ondergoed is zeer fijn om te dragen je voelt bijna niet dat je het aan heb zelf sokken van bamboe draag ik ook met veel plezier. Ook de bestelling die ik gedaan heb voor onder goed was zeer snel geleverd

Snelle levering en goed kwaliteit. T shirts hebben een goede lengte en zijn zacht en comfortabel. Zelfde geldt voor de sokken.

Sokken besteld en ook snel geleverd. Kwaliteit is goed net als het ondergoed

Kwaliteit goed en snelle levering

Goede kwaliteit.

Prima service.

Er waren per ongeluk een verkeerde maat sokken bezorgd. Binnen vijf minuten was het opgelost.

Gewoon goed en prettig dragen

Heb nu reeds enige tijd bamboo basics ondergoed. Bevalt uitstekend.

De shirts zijn mooi en aansluitend

De shirts geven warmte in de winter

snelle service

Op zondag besteld, maandagavond bezorgd. En helemaal geschikt voor mijn allergische, gevoelige huid! Wat mij betreft komen er nog veel meer kledingstukken in bamboe!

prima pasvorm

de producten zijn van een prima kwaliteit en zeker niet te duur. Wat er wordt verteld aangaande het product klopt geen verassingen

Bestelling goed ontvangen, artikelen pas goed, stof is heerlijk.

Bestelling goed ontvangen, artikelen pas goed, stof is heerlijk.

Wauw!

Bij uitstek de beste onderbroeken die ik al gehad heb! Zitten super & passen zich mooi aan aan mijn lichaam. ✨

Goed geleverd, mooi materiaal!

Lippen balsem Heel fijn

Fijn draagcomfort voor je lijf

Het materiaal is zacht en irriteert niet aan de huid. Het is comfortabel in het dragen. Alleen jammer dat de sokken voor maat 36/37 te groot zijn. Daar zouden jullie iets aan kunnen verbeteren.

Fantastische kwaliteit

Een tevreden klant

Zitten goed , geen naden op billen

Fijne boxers

Goede maten Fijne materiaal Comfortabel

Snelle levering en ben nu al zo gewend aan het gevoel dat ik geen andere onderkleding meer draag.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD