Zie reactie verder.

Prima product alleen moet erbij de bezorging rekening worden gehouden dat het product niet altijd past in de brievenbus en derhalve het er dan ook niet ingestopt moet worden(tip)!

Snelle levering, top product

Top product

Uitstekend product, snelle service!

Blijft één van mijn favorieten. Ook de herhaalbestelling is weer snel en accuraat verwekt.

Verrast door snelheid en kwaliteit

Besteld en dag nadien voor de deur geplaatst . Mooi verpakt, eerste ervaring lujkt het zalig te dragen!

Goede kwaliteit, keurig verzorgde levering, zit heel fijn Ik ben erg tevreden

Mooie artikelen, snelle levering

Draagt heel comfortabel en hygiënisch

Heerlijk natuurlijke stof die je lichaam prettig omsluit

Zie boven

Geen idee

Gisteren gekregen, alles nu in emmers met water voor de eerste keer. Dit voor krimp en afgifte kleur bij wasbeurt na te hebben gedragen. Dus afwachten, bij aan te bevelen keuze nu maar ja ingevuld. Zelfde bij totaal score nu maar met drie sterren. Zijn allemaal verplichte velden die je niet na een dag na ontvangst kan invullen en deze mail ga ik niet bewaren na te hebben gedragen en de wasbeurt. Mvg de hoop volle onderzoeker.

Snelle levering, goed product, goede maat.

snelle en zorgvuldige levering. Prima

snelle en zorgvuldige levering. Prima

Supersnelle levering fijne producten!

Zie hiervoor, snelle levering en prima prijs - kwaliteit verhouding!

High quality and fast service

It was my 2nd order since I really loved the quality of your products. Moreover, well done with the service as well! Very easy order process and fast delivery (order done on Sunday, delivery on Monday already).

Top kwaliteit

Snelle verzending en de producten zijn top.

geweldig

ontzettend fijne sokken. Voelen gelijk erg prettig om de voeten. Geen twijfel over mogelijk

Bestelling de volgende dag geleverd + 20% korting

N.a.v. jullie email besteld en de volgende dag de bestelling binnen. En 20% korting over de gehele bestelling.

Het duurde even voordat ik overstag ging, omdat de shirtjes niet goedkoop zijn. Super blij mee, echt iedere euro waard. Zacht stofje dat heerlijk zit en blijft veel langer fris dan de katoenen shirts die ik voorheen droeg. Geen last van geurtjes. Aanrader.

Prima product

Snelle bezorging!

Heren en dames boxers besteld zien er mooi uit.

Heerlijk zacht ondergoed

De laatste bestelling hebben we nog niet binnen. De DHL koerier geeft aan dat de aanbieding mislukt was en we het op kunnen halen op een DHL punt. maar er heeft nooit iemand aangebeld, dat kunnen we controleren. Dus we hebben de trunks nog niet in huis en kunnen hier nog geen beoordeling over geven.

Goed spul

Snel geleverd en boxershorts dragen super comfortabel. Duurzaam en fijn, goed spul dus!

Onderkleding je weet niet dat je ze draagt!

Onderkleding met een groot draagcomfort. Makkelijk in onderhoud. Ik wil geen andere Onderkleding meer. Wat ook belangrijk is,vandaag besteld morgen in huis.

Fijne producten

Overzichtelijke webshop. Kleding in basiskleuren beschikbaar. Levering: pakket kwam een dag later dan verwacht. Product: maattabel op site klopt. Pasvorm en materiaal zijn prettig. Kortom aanrader!

Toppie

Heerlijk ondergoed en sokken. Snelle correcte levering.

Duidelijke site en snelle levering

Mooie duidelijke site en snel geleverd. De bestelde artikelen ben ik ook tevreden over. Zit lekker.

Ik heb een goede ervaring!

Mooie kwaliteit!

16 Fokkerstraat