Iets minder mail graag

Fijne basics

Boxershorts en t-shirts besteld. Beide mooie kwaliteit, goede pasvorm en heerlijk zacht.

Kwaliteit ondergoed

Fijn ondergoed. Draagt ideaal. Goed vocht opnemend. Verkoelend in de zomer. Warm in de winter.

Zalig om te dragen

Ik zocht een onder t-shirt voor de winter en truitje voor de zomer. Ik heb het nog niet gewassen maar het is zalig op de huid!

Goede informatie, doen wat ze beloven, prima prijs kwaliteit verhouding

goede service, wel wat moeilijk bereikbaar

Altijd een goede kwaliteit

Fijne producten

Ik heb goede ervaring met bamboo basics

Fijn materiaal en fijn om ondergoed te dragen

Fijn materiaal en fijn om ondergoed te dragen

het pakketje zou gisteren komen maar we hebben het nog niet dus ervaring kan ik nog niet geven.

balen

Artikel is inmiddels geleverd.

Sokken zitten prima.

Zeer goede service en topproducten

Alles zeer vlot verlopen en goede dienst naverkoop wanneer het maatje toch niet goed was.

Heel goed , uitstekend materiaal

Snelle service , materiaal heel goed

kapot bij aantrekken

Heb onderbroeken bij jullie besteld. Tot nu toe zijn er van 2 het elastiek losgeraakt bij aan trekken. Eerder ook al gekocht en was toen zeer tevreden. Hopelijk zijn de andere 3 setjes wel goed.

Heerlijk product, snel in huis

Ik heb de bralettes zonder padding gekocht. Perfect product. Ik draag ze heel graag. Lekker zacht en prima pasvorm.

Goed product en goede afhandeling

Goed product en snel geleverd

Snelle levering en de kwaliteit is top

Tweeledig

Kwam later dan was gemeld

Snel geleverd en fijne spullen.

Prima.

Snel bezorgd en fijn product

Ik heb de yara onderbroeken besteld, die ik ook eerder al gekocht had. Ze waren de volgende dag in huis en zitten even goed als de vorige, die overigens nog steeds meegaan.

So far so good.

Het ondergoed zit erg prettig. Sokken gaan wel sneller japot dan ik dacht, maar misschien zijn mijn teennagels wel te lang.

Op tijd en compleet ontvangen, goed geregeld

Supersnelle levering

Netjes tips bij bestelling dat als je een andere modus bij de bestelling doet(in plaats van 1 plus1 gratis) bundel korting dan is het goedkoper. Echt top.

Fijne producten, snelle levering

Heerlijke shirts en boxershorts. Zacht ademend materiaal. Ik draag niet anders meer als basislaag. ‘S avonds besteld, de volgende dag in huis.

Nog niks pntvangen

Had iets besteld bij bamboe basic, was onderweg ,kreeg mail van hun bezorger dat er iets mis was gegaan met de sortering, mail gestuurd ze zijn er al een week mee bezig, dus mail gestuurd naar bamboe, nog niks maar wel een beoordeling mail , dus bij deze

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD