Prima Basics

Heerlijke zacht en goede pasvorm.

Blij mee

Snelle service en ik ben heel blij met de shirts. Super zacht en sluit mooi aan.

Aangeraden

Goede kwaliteit aangenaam

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt.

Fijn ondergoed, niet helemaal naadloos, wat prijzig

Het ondergoed zit heerlijk. Het werd echter aangeprezen als naadloos en dat is het m.i. niet. Wel valt het redelijk netjes weg onder een gladde broek en dat was mijn doel. Verder vond ik het ondergoed wat prijzig. Voor duurzame doelen heb ik wel graag wat extra over. Ik hoop dat het goed terecht komt.

Heerlijk comfortabel

Lekker zacht en comfortabel. Bij langdurig bewegen en lange autorit gaat de boxer niet irriteren en blijft dus comfortabel.

Heel mooie en fijne basics

Mooi materiaal. Mooie pasvorm. Mooie kleur

Dunne stof van de t shirts waar je doorheen kan kijken.

Pasvorm is goed, echter dunne stof waar je doorheen kijkt. Zending is terug gestuurd.

Jullie doen wat jullie zeggen. Top.

Mooi kwalitatief zachte boxershorts

Al meerdere malen besteld voor manlief. Erg tevreden over de pasvorm en kwaliteit. 1 band van een boxer was steeds misvormd en na contact met de klantenservice en het opsturen van wat foto's werd ons een compleet nieuwe set gratis aangeboden. Service ten voeten uit!

Heerlijk zacht en prettig om te dragen.

Snelle bezorging van goede sokken !

Mijn schoonzoon is erg blij met de bestelde sokken.Ik met de snelle bezorging .Sokken waren onderdeel van verjaardagscadeau van schoonzoon .Gelukkig net op tijd door de snelle bezorging !

comfortabel, zacht en duurzaam, heerlijk om dragen

Veel nuttige info op website om doordachte keuze te maken voor wie in 2022 duurzamer wil gaan leven. Snelle levering. Heerlijk zacht om dragen. Een fan erbij!

Heerlijke shirts!

Shorts zitten zalig, goede en zeer snelle verzending!

Voelt goed aan en zit lekker, knijpt niet en gewoonweg goede kwaliteit?

levering netjes zoals verwacht en broekjes en shirts zitten prima

Het maatschema om maat te bepalen werkt prima Alles past en zit lekker. Draagt lekker onder je kleding. Lekker materiaal.

Bedankt voor de snelle levering. Jullie hebben echt superproducten. Wij zijn alvast dikke fan van ‘bamboe’.

Top product, fijne bezorgservice

De shirtjes die ik gekocht heb voelen echt aan als een 2e huid. Je voelt amper dat je ze aan hebt terwijl ze er geweldig uit zien. Ja de prijs is wat hoger maar de kwaliteit is dat ook. Ik draag ze dageljjks en was ze dus ook dagelijks, maar mijn nieuwste shirt ziet er nog altijd even goed uit als mijn oudste shirt terwijl er echt 4 maanden intensief dragen verschil tussen zit.

Fijne stof en pasvorm, blijft mooi

Fijne pasvorm, stof, kleur en model blijft mooi. Stof voelt heel zacht aan. Snelle service.

Zeer duidelijke website

Bestelling geleverd zoals beloofd.

Snel en wat je ervan verwacht

Kwaliteitsondergoed, haast onverslijtbaar !

Super kwaliteit

Net als de vorige keer erg blij !

Was goed

Besteld en gsuw ontvangen

Zit heerlijk en comfortabel fijn materiaal

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD