Past goed, fijn materiaal.

Het is warm en comfortabel. De hemden zouden van mij wel een klein beetje langer mogen zijn. Maar ik ben heel tevreden.

Prima producten en snelle levering

De producten voelen heel prettig aan, zit goed en comfortabel. Levert precies wat wordt beloofd.

Fijne sokken en onderbroeken

Prettig materiaal, zit lekker, geen zweetvoeten meer. En vlot en netjes geleverd. Ook sympathiek initiatief om bij bestelling 1 m2 natuurgebied te kopen.

Snel antwoord en snelle levertijd

Super!!!

Top service.en super ondergoed!

Onderbroek zit perfect en voelt goed aan

Onderbroek zit lekker en voelt goed aan

Prima kleding

prettig dragend op de huis

Top Service!

Zowel de bestelling als snelle levering zijn goed bevallen. Ondergoed en sokken zitten lekker en zijn zeer kwalitatief!

Website, wel even zoeken om te kunnen bestellen. Invoeren adras, aangeven straat gaat niet automatisch bij opgeven persoonsgegevens.

fijn draagbaar

snelle levering, bovendien zit het lekker.

Super goed!

Echt zéér tevreden over deze aankoop. Kleren zijn heel zacht en comfortabel. Het enige detail zijn de plastic plakkertjes waarmee de doos dicht wordt gehouden.

Mooie basics

Heb voor mijn man twee basics en een paar sokken gekocht. Lekker zacht en mooie kwaliteit.

Ruim Voldoende, tevreden

Mijn pakket werd twee weken te laat bezorgd, nadat ik had gemaild dat er geen track en trace was. Bleek dat het pakket helemaal niet gemaakt was omdat 1 artikel die week niet leverbaar was en daarna de bestelling was vergeten. Na mijn mailtje was het de volgende dag in de bus en er werd vriendelijk en behulpzaam met het misverstand omgegaan. Dus ik zou hier wel opnieuw bestellen, omdat de klantenservice goed is. Voor mij is de kleding wel erg duur, de kwaliteit is wel echt goed en de items voldoen aan mijn behoefte. Daarom geef ik liever hier iets meer uit voor iets beters dan dat ik goedkoop ergens iets haal wat niet voldoet aan mijn eisen voor een kledingstuk. Ik vind het ook fijn dat het duurzamer is dan andere merken. Als de kleding iets minder duur zou zijn, zou het een echt goed betaalbaar merk voor mij (en andere studenten) zijn en ik denk dat meer mensen er dan op af zouden komen die een minder groot budget hebben net als ik. Het heeft een tijd geduurd voor ik aan een paar betere kwaliteit items koos ipv in één keer een volledige kledingkast te vullen met goedkope items die sneller stuk gaan, alleen omdat ik het anders niet goed kon betalen. nu ben ik langzaam goedkope milieu onvriendelijke items aan het vervangen voor betere kwaliteit en Bamboo Basics is een van mijn go to's geworden. Blij met jullie items!

jammer dat ik zelf moest informeren waar mijn bestelling bleef

jammer maar daarna goed opgelost

Snelle levering, Naar verwachting goede draagcomfort.

snel, correct

ben tot nu altijd tegen boxers geweest. ga het proberen. meot wel wennen.

Zit heerlijk op de huid

Het product vind ik heerlijk, daarom blijf ik bestellen. De reclame en mailtjes waar ik daarna mee gespamd wordt zijn erg irritant, ik koop bewust en niet omdat ik overgehaald wordt door weer een nieuwe actie.

Heel fijne onderbroeken

Heerlijk comfortabele onderbroeken. Zweet nauwlijks en zijn erg zacht.

Heel tevreden mee

Kwaliteit is zoals omschreven, heerlijk comfortabel.

Duurzaam en betaalbaar

Mooie shirts, goede kwaliteit, zitten lekker, zijn duurzaam en betaalbaar.

Goede onderbroek die iets klein uitvalt.

Heerlijke onderbroek. Valt alleen iets kleiner uit dan vergelijkbare maat (XL) bij andere leverancier. Bestel de volgende keer een maatje groter.

Super fijne shirtjes en hemdjes

Super fijne shirtjes en hemdjes. Dragen lekker en goeie diepte qua halsuitsnijding.

Zeer goed.

Mooie producten. Zitten heerlijk, kwaliteit voelt zeer goed.

Optimale service van het beste draagcomfort!

Bamboo dragen is alsof je een tweede huid krijgt. Het is zo comfortabel om te dragen dat je niks anders meer wil! Bij bamboobasics ben je helemaal aan het juiste adres om je van dit comfort te voorzien. Ook staan ze garant voor een supersnelle levering, oog voor vriendelijke, in plaats van schreeuwerige verpakkingen en een vlotte communicatie!

Snelle levering en fijne producten.

De producten zijn snel geleverd. Ook zit het heerlijk!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD