Voldoende

Bijna alles ging goed, alleen zat erin de bestelde voordeelbundel ( 12stuks)die ik in maat L had besteld, 1 maat M tussen . Beetje vreemd. Daar ik een ander pakket maat M had besteld kon deze daarbij. Maar toch… had niet mogen gebeuren

Snelle levering en betaalbaar.

Mijn eerste aankoop bij Bamboo Basics is zeer positief. Ik had binnen 2 dagen mijn bestelling mogen ontvangen.

Super zacht en zeer aangenaam om te dragen

De service was prima!

Waarom prima? Omdat de site overzichtelijk was en goed toegankelijk. Daardoor kon je bestelling incl betaling snel en makkelijk uitvoeren. Daarnaast was levering van product snel en volledig conform afspraak.

makkelijk te bestellen, snel geleverd.

perfecte pas vorm en zit confortabel

Snelle en correcte levering, kwaliteit goed , prijs zou wat lager mogen

Fijn materiaal

Snelle levering, fijn materiaal

Erg positief !!!

TOP !!!

Snel geleverd en perfecte pasvorm

De bestelling werd ondanks de kerstdrukte de volgende dag bezorgd. Keurig verpakt. De onderbroeken zitten perfect, het materiaal is comfortabel.

Ik had erover gelezen, maar het is inderdaad super fijn om te dragen. Kan het zeker aanbevelen.

Goede onderbroeken, matige levering

Kwaliteit en draagcomfort van de boxers is uitstekend. De levering kan beter; het beloofde levermoment werd 3 keer opgeschoven.

Mooie kwaliteit

Voor het eerst bamboo kleding uitgeprobeerd en is heerlijk.

Fijne onderbroeken en sokken, leveringsbelofte niet gehaald.

De onderbroeken en sokken zijn goed van bamboo basics. Alleen jammer dat de belofte voor 23:00 besteld morgen in huis niet gehaald is. Nou vind ik het persoonlijk geen probleem als ik een paar dagen op een bestelling moet wachten, maar ik kreeg nu 3 dagen op een rij het bericht van hun bezorger: “vandaag voor 15:00 wordt uw pakket bezorgd”. Uiteindelijk werd mijn pakket om 20:00 in de avond geleverd. Dit is nog een dingetje wat Bamboo Basics beter moet afstemmen met hun bezorger.

Goede kwaliteit, lekker zacht

Kwaliteit is goed, heerlijk zacht Communicatie kan iets beter. Als een artikel niet op voorraad is, graag doorgeven aan de klant. Anders klopt het verhaal niet van voor 23.30 uur besteld is volgende dag in huis. Reageren wel snel, dus netjes. Ik wacht alleen nog op 2 T-shirts. Hoop dat deze snel nageleverd worden.

Ik heb de bestelling gedaan en is goed verlopen.. Dankjulliewel g

Prettig

De bestelling is snel aangekomen. Ondergoed zit erg comfortabel

Perfecte pasvorm & een Beschermde M2 natuur.

Inmiddels meer dan een week mijn boxers binnen. In één woord fantastisch. En een leuke samenwerking met EarthToday.

pasvorm goed en levering gebeurde snel

Aardige korting na klacht dat boord van ondergoed dubbelvouwt na kort gebruik en levering binnen een dag…

Mooi spul! Enige minpunt is dat de hemdjes niet zo lang zijn

De hemdjes zouden wat langer mogen zijn

Heerlijke broekies

Heerlijke stof, beste boxers tot nu toe

Snelle correcte levering

Bestelling was snel binnen, prima ondergoed.

Heerlijke producten

Super fijne producten en maten kloppen. Alleen levering was niet voldoende. Niet volgens afgesproken tijd en wisselde van koerier daarna.

Goede produkten

Fijne kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD